שוב כאן - קולולוש בתמונע

שוב כאן - קולולוש בתמונע

החב'רה חזרו לארץ מטור של חודשיים אצל הדוד סאם, חמושים במלא חומר חדש, אנרגיות והבטחות לדיסק חדש. לדעתי הקהל והמקום משפיעים על האווירה של ההופעה , יצא לי לראות אותם לפני כשנה בבברזילי, ואולם היה לא הבדל של שמיים וארץ אבל בהחלט יהיה משהו אחר באוויר. בברזילי הייתה יותר אווירה של היפהופ , ובתמונע הייתה אווירה של grove באוויר. לקח לי כחצי הופעה להיכנס לאווירה וכשנכנסתי כל כך נהנתי, הרחבה הפכה למועדון ריקודים ואנשים בני 30+ השתוללו שם כמו ילדים בחגיגות הבר מצווה שלהם.. הלהקה אמרה שבכל הטור שלהם הם לא התרגשו , כמו שהם התרגשו לפני שהם עלו לבמה כאן, וזה בהחלט ניכר שהם באו להנות .

parnar

New member
מחזק את הביקורת

החומרים החדשים מגניבים, קולולוש חידשו את עצמם עם שירים כמו YEAH YEAH YEAH ו FALL Elements נכנס חזק לאוזן שלי, מחכה שזה יצא באלבום. Metro גם שיר חדש, שיר ממש טוב, אהבתי את הפתיחה שלו, המצלתיים של יוגי בהתחלה מגניבים, בכלל התופים שם נשמעו ממש ממש טוב. Until the day בוצע פעמיים בהופעה, בשני גירסאות שונות שזה די הפתיע אותי. יש הבדל שמיים וארץ בין הגירסאות. גם בשירים הישנים נעשו שינויים (לטובה) ההופעה הבאה בי"ם, מי שגר שם שלא יפספס את אחת ההופעות הטובות שיש כרגע.

קדרו

New member
אני מגיע...

להופעה בצוללת...מת כבר לשמוע את החומרים החדשים....

קדרו

New member
מחזק את החיזוק של הביקורת...

הייתה הופעה גדולה...פעם ראשונה ששמעתי אותם בצוללת...הם פתחו עם ELEMENTS וסיימו איתו ו - UNTIL THE DAY היה רק פעם אחת...אבל הייתה הופעה ממש טובה...ואחרי ההופעה הזאת אני פשוט זקוק לאלבום החדש שיצא... ולגבי ההופעות הבאות - מי שיכול שילך ויהנה...היה תענוג...

למעלה