שוב כאן...

GiliBi

New member
שוב כאן...

עבר קצת זמן מאז שהשארתי פה הודעה אבל המצב עדיין אותו דבר...ואין לי מושג איך לפתור אותו...נשוי...בן 28...רוצה להיות עם גבר ולהיות האישה...

GiliBi

New member
לא יותר מדי...

אני לא יודע מה לעשות המצפון מציק לי רק מלחשוב על לבגוד...אנילא יודע מה לעשות...

ליטל ו

New member
אז בוא נחשוב על זה לרגע.

זה דבר משמעותי ומרכזי לך בחיים במידה שבה אתה לא מסוגל לחיות את החיים הנורמאליים שלך בלי שזה יעלה, יציק לך, ודרוש תשומת לב? אז אולי כדאי שתעשה משהו בעניין. כמו לדבר עם אשתך ולהתמודד עם התוצאות. אישית אני לא בעד לבגוד, למרות שאלה לא החיים שלי ואין לי איך לדעת מה נכון לשם, אבל נשמע גם שאם תבגוד פשוט תחליף את הדבר שלא יתן לך שקט בדבר עוד יותר גרוע - רגשות אשמה ושנאה עצמית. ואז גם יהיה לך הרבה יותר קשה לדבר איתה, יהיה (דומני) פחות סיכוי שהיא תבין, לא? ואולי תסביר איפה אתה נמצא, שזה מציק לך כל הזמן ושאתה רוצה לגלות מה קורה שם, כי אתה רוצה לחיות איתה באמת, בכנות ועם כל כולך, או לחתוך את זה באופן הכן והמתחשב ביותר אם תגלה שאתם לא יכולים להיות ביחד למרות שאתה אוהב אותה (אמרת שזו האמת, נכון?) - תשתף אותה במצב, ובחיפוש הפתרון - אולי היא תתגייס. ואמרת שאתם מנסים דברים חדשים בסקס - אני לא זוכר אם זה עלה, אבל אולי שלישיה? כך זה יוכל להיות משהו של שניכם, תוכל לשתף אותה בגילוי העצמי שלך, ואולי זה אפילו לא יהיה פוגע. אבל - או לא - זו הבחירה שלך.

למעלה