שוב כבוד למגזר!

shaywh

New member
שוב כבוד למגזר!

אמיר להבות, ישראלי לשעבר הוא הצ'יפ לידר אחרי היום השני של המיין איבנט בהפרש גדול. ממה שהצלחתי למצוא, הוא לא שחקן מקצועי אלא בכלל איש מחשבים או משהו דומה וזה כל היופי במיין איבנט.

The RKO Master

New member
לפי מה שראיתי

לקראת סוף יולי 27 לחודש בערך. מהמידע שנחשפתי ראיתי שהם ישדרו סך הכל שני אירועים ואת כל המיין איבנט. מאוד מאכזב. חיכיתי כל כך הרבה לשידורים האלה.

AdAmD1

New member
הכוונה היתה,

מתי יתחילו שידורי המיין איבנט. גם שנה שעברה בקושי שידרו אירועים רגילים של הWSOP, אולי איזה 2-3.

The RKO Master

New member
שנה שעברה

היה בPWT לפחות 7 אירועים. יכול להיות שלא כולם מESPN? לא חשבתי על זה...

DoubleN

New member
מה?! אין קשר בין ה-WPT

ל-WSOP שמדובר בדיון הזה. WSOP זו אליפות העולם בפוקר שמתקיימת פעם בשנה בלאס וגאס, ישנם עשרות טורנירים של סכומי קנייה שונים, במדוון גדול של סגנונות פוקר, וגולת הכותרת היא האירוע המרכזי נו לימיט הולדם, שהכניסה אליו היא עשרת אלפים דולר.

The RKO Master

New member
נכון כתבתי תיקון. התכוונת לכתוב

אתר בשם POKER BAY ויצא לי WPT. אתה לא צריך להסביר לי מה ההבדלים בין הטורנירים חחח

shaywh

New member
הלמיות' עף : ( ובנימה זו- טסתי להודו- צ'או!

לפחות הוא עף ITM

The RKO Master

New member
בבקשה בלי ספויילרים

כאחד שמחכה לשידור כדי לצפות במיין איבנט בבקשה אל תכתבו ספויילרים בכותרת. שנה שעברה ידיעות אחרונות הרסו לי את האליפות כשפרסמו שפיטר איסטגייט זכה. אני מנסה להמנע מזה הפעם אז בבקשה.

The RKO Master

New member
של אליפות העולם? יהיה בESPN

באוגוסט נדמה לי ושולחן הגמר הוא בנובמבר. בעיקרון אני לא רואה את זה בטלויזיה בכל אופן אז לא באמת משנה לי באיזה ערוץ זה

napox

New member
מצאתי את התאריכים של השידור

Aug. 18 - השידור הראשון. Nov. 10 - השידור של ה final table.

modz0r

New member
../images/Emo45.gif

תשתדלו שכל הידיעות על מה שקורה ב-WSOP-ME יהיו בתוך גוף ההודעה, כשבכותרת יהיה סימן

למעלה