אני לא חזרתי מהחושך ולא מתכוון להגיע לשם ....
אבל יש לשלומי פשוט יותר מידי שירים שהם יפים מאד וקשה לבחור מתוכם ,כל אחד הולך ומתאים לזמן ולתקופה אחרת , הבולטים : אמא , חלום חיי , רק בגלל הרוח ( המנון אמיתי ) , הרי את מקודשת לי , האשה של חיי , בחוף של טרפטוני , תרצי בי , תודה שנכנסת לי אל הלב , ועוד רבים מאד ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................