שוב כולם נרדמו...

itamarmal

New member
שוב כולם נרדמו...

כנראה מאז שראינו את שלומי נרגעתם... יאללה תתעוררו חברים... היידה היידה !! תריצו רשימת שירים של שלומי... איזה שיר (אחד או כמה).. שבאמת עשו לכם את זה או שהתחברתם אליו יותר.. אצלי באמת השפיע עליי.. מביט בך בשתיקה אל אמת אבא תודה שנכנסת לי אל הלב מה יקר חסדך ובכלל כל שיר שמגיע משלומי מעורר בי משהו מסויים.. מה קורה אצלכם??? ספרו שתפו איזה שיר/ים ??

karoleking

New member
../images/Emo6.gif אל תהיה כל כך מודאג ידידי

מבטיחה לך התעוררות ממשית ביום שישי...
וכל הכבוד על היוזמה! למרות שיש מקום לשינויים כי שירים זה גם חלק ממצבי רוח, השירים שעושים לי את זה הם כמובן בכללי השירים של שלומי אבל בעיקר (אלה שאני יכולה לשים שוב ושוב ושוב ושוב...) מן החושך חזרתי בן (תמיד רואה את בני ביום גיוסו לצה"ל ומתחילה לבכות
למרות שיש עוד זמן) אבא תודה שנכנסת לי אל הלב תרצי בי לכל אחד יש טוב מספיק להיום
אבל אני שומרת לי את הזכות לשנות את זה מתי שבא לי

karoleking

New member
../images/Emo207.gifכתבה קטנה שמצאתי

אומנם בצרפתית, אבל יותר טוב מכלום
קריאה מהנה!

karoleking

New member
בבקשה תרגום

"אני שר אלייך" הוא שמו של האלבום החדש, שיצא לא מזמן, של הזמר הים-תיכוני המפורסם שלומי שבת. אלבום מספר 11, המכיל 15 שירים שממנו יצאו כבר סינגלים שונים כמו "תרצי בי" ו"היידה". נמצא בו גם את השיר "אבא" שהוא להיט מפני עצמו. מרגש, אך גם קצבי ועשיר, האלבום הזה הוא תכשיט מזרחי אמיתי. כחודש לאחר יציאתו, קיבל אלבום זהב על מכירה של מעל 20000 עותקים. תרגמתי מילולית... לפעמים זה לא נשמע כמו בעברית אבל בכל זאת הזדמנות לומר תודה לאחותי, מוריאל שהיא אחראית לכתבה הזו.ולא. לא שיחדתי אותה.
רק קניתי לה את הדיסק.

orianush

New member
יש משהו מיוחד יום שישי?

ויש המון שירים שמשפיעים... כל שיר בדרך שלו

itamarmal

New member
נווו תשתפי ברור שיש המוןן שירים...

תספרי מה משפיע ובאיזו דרך...

itamarmal

New member
מן החושך חזרתי

זה שיר שמסמן הרבה דברים והמון סיטואציות... כמובן כל אחד בדרך שלו..

solenko

New member
אני לא חזרתי מהחושך ולא מתכוון להגיע לשם ....

אבל יש לשלומי פשוט יותר מידי שירים שהם יפים מאד וקשה לבחור מתוכם ,כל אחד הולך ומתאים לזמן ולתקופה אחרת , הבולטים : אמא , חלום חיי , רק בגלל הרוח ( המנון אמיתי ) , הרי את מקודשת לי , האשה של חיי , בחוף של טרפטוני , תרצי בי , תודה שנכנסת לי אל הלב , ועוד רבים מאד ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורום ../images/Emo8.gif

גילוי נאות - סולנקו חבר שלי מהעבודה , מעריץ את פבליטו וגם את שלומי , הלא כן ?

karoleking

New member
מאחלת לך להיות תמיד בצד המואר

ברוך הבא לפורום הצנוע של שלומי

למעלה