שוב כמה מילים לאיזה שיר...

אנקונדה

New member
שוב כמה מילים לאיזה שיר...

זה ראפ, דתי! יש לי אפילו מוזיקה בשבילו שעשיתי ואני אלך להקליט עוד אם יבוא לי.... ואם יהיה כסף :))) אז תעיפו מבט , לדעתי זה די גרוע אבל בכל אופן... כן אנחנו השחורים מתחילים כבר להגיע המוזיקה נמשכת אז לא להפריע כן בני תורה אנחנו בנים לעם סגולה אז הביטו השמימה ותלחשו תפילה וקדימה דוסים יאללה כבר ללמוד כי אנחנו משתמטים ולא רוצים לרעוד אז תוציאו דיבוקים ותלבשו גלימה תקעו בשופרות תסובבו את החומה בני תורה אנחנו בנים לעם סגולה יושבים בבית מדרש ולמדים את התורה אז למה לריב והקסם להפריע כי הנה משיח כבר פה מופיע כן כן בואו כולכם תלבשו ת`חליפות, הרימו ידיים תקעו בחצוצרות כי פה כולכם רק בני תורה, אז לא לצאת להשאר בשמורה קיימו מצוות תשמרו את השבת ציציות בחוץ לכל בן אולי לבת יש אם למסורת ואבא למקרא אז כולנו מוכנים לפצוח בשירה כן כן שחור שחור ממלא לי ת`עניים, זה יכול להיות בבני ברק או בירושלים שמש עימדי כך צועק לו יהושע אז אל תלכו עוד לא נגמר לי השבוע על שלשה דברים עומד לו העולם, גמילות חסדים זה שייך פה לכולם הבל הבלים הכל הולך לזבל, אז קדימה קהלת תמשוך כבר את החבל בני תורה... אז בואו אחים ותהנו גם אתם משבת ואוירה שלא הכרתם זו לא פרסומת זו המציאות אז תתעוררו מהחלום נגמר כבר הסיוט אין לכם בריכה אבל יש לכם מקוה, אז עורו אחים אל תאבדו לי את התקוה גם אם עכשיו קצת שחור בעיניים, קומו על הגולם תשברו לו את השיניים. שלמה גם שורר את מגילת שיר השירים ופרעה אז שלח את העבדים אז למה יצחק לקח לו את רבקה, אחשורוש לחוץ כי אסתר המלכה. אני חייב לסיים כי נגמר לי המגילות, אז עורו אחים ותסיקו מסקנות שלהיות דתי זו זכות ולא חובה, אז שים כפה ותצטרף כבר לישיבה. בני תורה.. אז בא חבר וקצת נדבר, תורה ומצוות אולי אתה שומר בן אדם דתי זה סבבא להיות, אז כדאי לכם לא תפסיקו לחיות. משה מסיני את התורה הוא קבל, אז תלמד שלא תתבלבל בסוף כולם מוצאים את השלווה, אז להתראות לכם עד הסינגל הבא.

אנקונדה

New member
למי דומה הסמיילי הזה? :-.)

תחשבו.... אהוד ברק... (מי ששם לב לפלולה...) :)))) עזבו אני משועמם...

תותי-בת

New member
תגובה אהמ... שיר יפה בעיקרון... אהבתי חלקים ממנו, אבל יש לי סלידה מכמה משפטים... כמו - כי אנחנו משתמטים ולא רוצים לרעוד... לא אהבתי בכלל, למרות שזו המציאות... אבל כל אחד והחיים שלו... הסמיילי דומה לאהוד ברק - נראה לי... וכן יש פה מנהלת, וזו אני, שיהיה לך יום טוב, אוהבת תמיד, ליאת.

אנקונדה

New member
:)) תותי לא לקחת אותי ברצינות פליז!

צחקתי! ובקשר לשיר זה לא אמור לבוא ולרדת על אף אחד, אני אמון על האימרה ``איש באמונתו יחיה`` ואני דתי אגב.... מבית חרדי... אבל זה שיר שאמור (אמור...) להיות הומוריסטי, אולי זה קצת פוגע אהל עמכם הסליחה, התקלה תתוקן עד שלושה ימי עבודה.... :)))

תותי-בת

New member
אנקודה דארלינג... אין בעיה ואם אתה דתי לבטח אתה יודע מה הכוונה של ``איש באמונתו יחיה``... ואם אתה לא יודע... אני אשמח להגיד מה זה... אין צורך לתקן כלום, שלומזזזזז, לאב יה, ליאת.

אנקונדה

New member
בתור דתי....

אין שום פסוק שאומר ``איש באמונתו יחיה..`` הפסוק המקורי הוא ``צדיק באמונתו יחיה`` שמשמעותו היא שונה למדיי ממה שהפכו אותו.. אני התכוונתי לביטוי שמתכוונים אליו היום במשפט הזה... הקיצר לא משנה....

למעלה