שוב לאבי

shirbell

New member
שוב לאבי

לאבי בהמון אהבה -רק אהבה נשארת לי בן 19 אבל אני גדלתי נשארת עם מדים אבל אני התבגרתי אאמרת שתחזור אבל אני בכיתי אמרת שהכל יעבור ואני חיכיתי וכשהלכת ,כשנחטפת כשלקחו לי אותך המשכתי לנסות ולדבר איך וכשלא ענית לא האמנתי גם ואני לא האמין לעד , לעולם אז תחזור שיעבור תעזור לי לא לחכות מלאך שלי אני לא רוצה לבכות שיר

ה מוזה

New member
קשה לי מאוד להגיב לך שיר..בלי לשאול

אם המכתב נכתב לחייל שנחטף..? קצת קשה לשאול ..ובכל זאת "וכשהלכת ,כשנחטפת כשלקחו לי אותך " ובמכתבך הקודם.. הבנתי שאיננו עוד עימנו .."הייתי בקבר שלך אתמול- איך הם העיזו לקחת לי דבר כל כך יקר?" ובמקום מילים אקדיש לך שיר , אשלח חיבוק ואת תקוותי שלא תבכי ילדונת. והיה ואכן ..הוא אי שם אקווה אתפלל עימך שישוב הביתה במהרה.. הוא נשאר בן עשרים והזמן חלף זמן שלא נגע בפניו זמן בלעדיו הוא עבד בחולות עד היום לא שב רק עכשיו אפשר לדבר רגע אליו יורם, תגיד לי אתה: מה עושים עם חבר שכמותך? מה עושים עם מותך? עם זכרון היותך ועם השכחה אז כתבת יומן ונשאר מכתב ואתה צוחק מן הדף על המדף יורם, תגיד לי אתה: מה עושים עם חבר שכמותך? שלא שם ולא פה שהיה ואינו ובכל זאת ישנו כי אם הזמן זה דעך הכאב שכך לפעמים גם פצע ישן שב ונפתח מחדש יורם, תגיד לי אתה: מה עושים עם חבר שכמותך? מה עושים עם מותך? עם זכרון היותך ועם השכחה יורם, תגיד לי אתה: מה עושים עם חבר שכמותך? מה עושים עם מותך? עם זכרון היותך עם חבר שכמותך שנשאר בן עשרים

shirbell

New member
הוא לא יחזור

הוא לא נחטף - אני לא יודעת בדיוק מה קרה ... ההורים שלו כועסים עלי וזה היה משהו סודי ... אף אחד לא אומר לי מה קרה.. לחזור הוא לא יחזור בזה אני בטוחה...

shirbell

New member
מתנצלת

מוזה: הצלחת לגרום לי לבכות אחרי הרבה זמן שלא בכיתי... גרמת לי לחשוב על כל מיני דברים ובכל זה שכחתי להגיד תודה - על זה שהכוונות שלך היו אמיתיות ועל זה שגרמת לי לבכות (בכי זה לאו דווקא רע) וחלשוב...

ה מוזה

New member
"תבכי לי עכשיו תבכי אני אומר"..

..זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר" על אובדן..כל אובדן יש תקופת אבל. ואין דרך אחרת להשתחרר מכאב,געגוע וכל רגש אחר רק לבכות ,לבכות ..לבכות .. את כל שק הדמעות . כמו הגשם..כך גם הדמעות מצמיחות לאחר המבול .. רגש נקי וצלול יותר כמו הגשם ששוטף את העולם מאבק דרכיו ..כך הדמעות שוטפות את אבק ליבנו.. ובתום הדמעות - הלב צלול יותר .

למעלה