שוב לא מקפיץ, אז פותחת הודעה חדשה

שוב לא מקפיץ, אז פותחת הודעה חדשה

עדכונים נוספים:

התוצאות של הנוגדנים יצאו תקינות.
אבל...
לאחר ההפלה בבדיקות US שעשתה לי רופאת הנשים, היא ראתה משהו שהיה נראה לה כמו קריש דם, ש"אמור לצאת במחזור הקרוב", והפנתה אותי לUS ממוקד בשביל זה.
אתמול עשיתי את הUS, אמר שיש לי חשד לפוליפ (הניסוח המדויק של הרופא: "נצפה bright edge ונצפות זרימות דם לחלק מרכזי של חלל הרחם. לא נצפה פוליפ ברור אך השילוב הנ"ל מחשיד לאפשרות של פוליפ"), ואמר לחזור עם הממצאים לרופאת הנשים, כנראה אצטרך לעבור שוב בדיקת היסטרוסקופיה.
האם למישהי כאן יש ניסיון עם פוליפ? מה זה אומר? לפי מה שקראתי קצת, אם זה אכן פוליפ, כנראה נצטרך להוציא אותו ולהתחיל בטיפולים, נכון?
כמה זמן בערך כל ההתעסקות הזאת? אני כ"כ רוצה כבר להיות בהריון שוב, והפעם שיחזיק! ממש קשה לי לעכל שזה נדחה ושלא עולים על הבעיה. אולי הפוליפ זו הבעיה? אבל אז איך לא ראו אותו בהיסטרו' שעברתי לפני הIVF? לא יוצא לי מהראש שהייתי אמורה להיות עכשיו בחודש שביעי ולהתעסק עם לקום לפיפי בלילה, ושמתחיל להיות כבד, והבעיטות... ולא עם מחזורים, ביוצים, ועכשיו גם פרוצדורות נוספות.
סתם קשה.

ועוד שתי שאלות

אם אכן יש פוליפ, הוא יכול לגרום להפלה? ז"א נניח שקרה נס ואני כן נקלטת החודש, זה יכול להביא לאובדן נוסף?
דבר נוסף, עכשיו שמתי לב שהוא כתב גם בנוגע לשחלה תיאור ובסוף כתב:
"יכול להתאים לציסטה המורגית". לזה הוא בכלל לא התייחס בהסבר, אפשר להניח מזה שזה שום דבר? בע"פ כשראיתי על הצג שאלתי אותו אם זו ציסטה, הוא אמר שזה יכול להיות אחרי ביוץ, אבל לא יותר מזה..

anguly

New member
אני חושבת שאי אפשר לדעת מה זה אומר

ופשוט צריך לעשות הסטרוסקופיה אבחנתית, עם אופציה לניתוחית, במידה ומחליטים שיש משהו שמפריע, אז מסירים את הבעיה.
יש דברים שמתפתחים, ובהחלט יכול להיות שלא היה קודם ואז כן יהיה.
זה לא אומר כלום, לכאן או לכאן, רק שעכשיו יש משהו והוא דורש התייחסות.

nanka4

New member
היי יקירה

אצלי התגלה פוליפ בהסטרוסקופיה אבחנתית וגם מחיצה קטנה,
שבוע אחרי הסירו את שניהם בניתוחית.
את הטיפול שהביא תוצאה נהדרת עשיתי אחרי 4 חודשים.
אף אולטרסאונד שעשיתי לפני לא הראה זאת, כמו כן עשיתי מספר טיפולים שכשלו....
כן חשוב להוציא את הפוליפ ובעזרת השם יבוא הריון תקין עד הסוף!!!!!

אוקי

כבר הרגעת אותי, שהטיפול בזה מהיר יחסית...
האם הטיפול המוצלח נעשה 4 חודשים אחרי כי אסור היה לנסות לפני, או שפשוט עשית טיפולים , והטיפול הספציפי הזה הצליח?
אחד הדברים הקשים לי בכל התהליך הזה הוא חוסר הידיעה, חוסר השליטה...

nanka4

New member
מבינה אותך

לאחר הוצאת הפוליפ עשינו הזרעה על בסיס טבעי שכשלה
למרות שהרגשתי שזאת טעות והגוף צריך קצת להתחזק - הרופא היה די משכנע, והרצון עז.....

את הטיפול המוצלח שלנו עשיתי אחרי שהרגשתי מוכנה!
אני מאמינה שצריך להקשיב לגוף, נראה לי עדיף לתת חודש חודשיים לגוף מנוחה ואז לנסות וכמובן להצליח!!!

למעלה