שוב לא שקט

פרוזק

New member
שוב לא שקט

הכל מתחיל לעלות ולצוף זכרונות מחשבות מילים תמונות וזה כואב עכשיו ומגעיל אני שונאת את עצמי על מה שעשיתי ועל מה שלא עשיתי שהייתי צריכה על זה שלא הלכתי משם על זה שאמשכתי לחזור על זה שלא אמרתי מבולבלת כואסת רק על עצמי לא יודעת רוצה לאפסיק אבל לא יכולה הכל נראה כל כך דומה לאז המוח אומר שזה לא אבל הרגש ממשיך לאציק המוח אומר שהיום זה שונה אבל בפנים הכל נראה אותו הדבר הכל מהסיבות הלא נכונות אכי לא נכונות לא יכולה לאמשיך עם זה רוצה לשכוח את הכל את כל מה שקרה למחוק אבל זה לא עובד כך

רומי1770

New member
אני לא רואה......תאירי לי ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

אני מרגישה בלבול כשאני מנסה להבין אותך, כאילו כתבת מחשבות, המחשבה מקדימה את העט... אולי זו רק תחושה שלי... אני מרגישה כאב, חולשה, החמצה, כעס עצמי, אולי תסכימי לספר קצת יותר, אולי אני אוכל להבין...ולנחם. רומי

פרוזק

New member
לו רק יכולתי

אבל אני לא יכולה בקושי מצליחה לומר את המילים לעצמי שלא לדבר על בקול רם או לכתוב אותם פשוט לא מסוגלת כאילו אני לא יודעת לכתוב את זה לא יודעת לכתוב את האותיות שמרכיבות את המילים לחבר אותם לרצף שיהיה אפשר לאבין הכל בחלקים חלקים של תמונות מחשבות רגשות זכרונות הכל מפורק

רומי1770

New member
אולי.... ../images/Emo10.gif

אם תוכלי לסדר לעצמך את המילים בראש או על הדף תוכלי לראות מה באמת קורה לך מה מציק מה לוחץ, כואב, מכביד מבפנים מודעות עצמית עושה את זה לפעמים..... זה קשה, אני יודעת, אבל לפעמים צריכים לעשות דברים גם כשקשה רק לא להשאר באותו מקום מאמלל כל כך רק לא... רומי,

פרוזק

New member
אני לא יכולה

לא מסוגלת להעביר את זה למצב של מילים על כתב לכחת אחריות לעודות להתמודד לראות את האמת מולי לא יכולה

רומי1770

New member
עניין של זמן....

קודם כל צריך לראות, בכדי שניתן יהיה להתמודד כנראה שאת זקוקה לזמן זה יגיע ,אני בטוחה... סוף שבוע נעים...עד כמה שאפשר רומי

למעלה