שוב - לגבי "חרישת" הJEWISHGEN

דדיחתם

New member
שוב - לגבי "חרישת" הJEWISHGEN

סיימתי סוף-סוף לעבור על כל טבלאות הJGFF, אילנות הFTJP, דיוני הSIGS וה-JEWISHGEN DISCUSSION GROUP ואני שוב בא להמליץ לכם : חפשו כל דבר אפשרי בהם!אל תהססו לשלוח מייל משותף להרבה אנשים, שאולי חלקם לא קשורים, כי הסיכוי גדול מהסיכון! בתור אחד שעשה זאת, רק אחד מתוך מאות ששלחתי להם התעצבן על זה ששלחתי לו מייל, כלומר בטל בשישים. בהחלט מצאתי פרטים שעזרו לי להגדיל את אילן היוחסין. נכון שמתוך מאה ששלחתי להם, רק שניים-שלושה איכשהו רלוונטיים, אבל שניים-שלושה זה משמעותי! להלן סדר הפעולות המתבקש - מומלץ, כדאי לכם (ועד כה נדמה לי שלא ראיתיכם עושים זאת, והכוונה להונגרים שבחבורה) : 1. להכניס כל אבל כל משפחה שאתם מכירים לJGFF, כדי שלא יקרה מצב בו מישהו יחפש ולא ימצא אתכם. 2. לפרסם הודעות לא ארוכות מדי, ובערך אחת ליום-יומיים, בSIG הרלוונטי ובJEWISHGEN DISCUSSION GROUP. מובן שכדי לעשות זאת צריך להירשם וגם לקבל הרבה מיילים לא מעניינים - אז מה שלא מעניין פשוט מוחקים. אני למשל בSIG ההונגרי ובSIG הרבני, ושולח כל פעם הודעה ספיציפית, לגבי משפחה אחת או מקום אחד. להבדיל מלפני שנתיים אז שלחתי הודעה ארוכה כאורך הגלות עם מיליון פרטים, וההיענות היתה נמוכה יותר. 3. לחפש בJGFF כל דבר אפשרי שאולי קשור, ולא להירתע גם לשלוח להרבה אנשים. אני לדוגמא שלחתי לכל הSCHWARTZ מהונגריה, סלובקיה ורומניה. 4. לחפש ב-FTJP. 5. לחפש בארכיוני הSIGS וה-JEWISHGEN DISCUSSION GROUP . כפי שכבר כתבתי, רצוי לשלוח מייד את המייל, אחרת לא שולחים בכלל. יש הרבה הרבה אנשים שם שמוכנים לעזור. כבר קיבלתי שלושה מכתבים הביתה, אנשים הסתכלו בספרים ובמפקדים שבביתם, ועוד. וכולם (האמריקאים) גם מוסיפים את תמיכתם בישראל ובתקווה שיהיה טוב. אז, תחשבו על זה.

למעלה