מה דעתך אולי לצלם לי את השעון הזה כשהמכונה עובדת?!
אם המכונה נמצאת על איזור לחץ (לפי הסקאלה החיצונית) שבין 1.3 בגבוה ו 0.8 בנמוך והלחץ נייד בין הלחצים הללו, אל תנסה לשנות את הלחץ!! הדבר יגרום לטמפ' דבוהה מידי שעשוייה לפגום בטעם הקפה בצורה קיצונית ולשרוף אותו!!.
אם יש לך ירידה בספיקה של הקיטור שיוצא לך לצינורית ההקצפה, הייתי בודק אם החרירים בסופית ההקצפה נקיים ולא סתומים חלקית. האם יש לך סופית עם 2 חרירים או 4.... במקור צריכים להיות 4 חרירים, יש למכונה שלך דוד גדול באופן יחסי, ספיקת הקיטור גבוהה, זו מכונה שיוצרה לשוק המסחרי לנקודות קפה קטנות ומסעדות שאינן מצריכות פינת קפה גדולה. אגב מכונה מצויינת שאני אישית מאוד אוהב.
רק לחיצונית זאש שכתוב עליה 0.5-1-1.5-2-2.5
אתה יכול להעלות בממש ממש קצת באיזה עשירית אטמ' או שתיים, לא יותר. בכל מקרה אני לא חושב שזו הסיבה לספיקת קיטור נמוכה אצל, בדקת את תקינות הברז? את נקיון חרירי סופית הקיטור?
תבין, לחץ גבוהה יותר פירושו טמפ' גבוהה יותר וחליטה בטמפ' גבוהה עשויה לשנות לך את טעם הקפה לרעה, להפוך אותו לחדגוני ושטח עם טעמי מרירות מציקים וחמיצות עוקצת.