שוב לומר ושוב להזכיר...

שוב לומר ושוב להזכיר...

חבר'ה,השתמשו בשפה נאותה בפורום,אחד כלפי השני. דרך ארץ קדמה לתורה. ומשהו נוסף,חוץ ממני אין עוד מנהל בפורום הזה,אף אחד לא יכול לחסום או למחוק. מי שיש לו בעיה בנוגע לפורום עצמו,מוזמן לפנות אליי במסר אישי או במייל שלי ואטפל בנושאים הדרושים טיפול. במשחק "מפקד צבאות" ערן הוא האחראי והמנהל של המשחק. בכל הנוגע למשחק,פנו אליו,לא אליי. המשתמש הוקי או שמוקי או איך שקראו לו,נחסם מהפורום עקב התחזות למנהל הפורום. אנא הימנעו מדברים כג' אלה. תודה, בארי [או בר]

Vecablerry

New member
../images/Emo31.gif

HOCKY לא התחזה למנהל הוא אמר את זה באופן סאטירי זה שחלק מהפורום פה יש להם בעיה בלהבין ציניות זאת לא סיבה לחסימה.

מחקתי פה את רוב רובו של השרשור...

איפה שהוא זה כבר נגרר למקומות רחוקים. חבר'ה תתחילו ללמוד. כאשר אני מנהל פורום וזה לא היחיד שאני מנהל או ניהלתי,אני מבקש כמה כללים פשוטים למען הסדר הטוב. האחד,שיחה מכובדת בין איש לרעהו. הווה אומר,ללא התבטאויות גנאי או שימוש בשפה בוטה. שניים,לדעת לשמור על הסדר הנכון. אם זה לשרשר נכון הודעות,אם זה לדעת לא להתחזות לבעל סמכות בפורום ואם זה סתם להיות בעל שיחה ורמת דיון נאותה. לא הרבה אני מבקש מכם. השרשור הזה שמחקתי פה כלל עשרות תגובות. חלקן היו בעלות התבטאות נוראית האחד כלפי השני. אני לא אסכים שזה יקרה כאן בפורום. אני יודע שיש פה בני נוער וכאלה שאינם יודעים שפה יפה. אך לימדו להשתמש בלשון נקייה ושפה נאותה,דעו לכבד את זה העומד מולכם,אפילו במלחמה יש קודים של כבוד. תלמדו לכבד אחד את השני כאן. לשון יפה.

meetAmeet

New member
../images/Emo45.gif

צודק

למעלה