שוב לילה ... B-)

naknik

New member
שוב לילה ... B-)

לא עדכני בחצי שעה בערך אבל בכל זאת .. :) חזרתי עכשיו מטיול עם הכלב ... כמעט 2 בלילה מה כבר יכול להיות קצת קריר בחוץ אבל לי די חם ונעים במיוחד שאני מריץ את הכלב שלי יש ריח של חורף באויר אפילו שהגשם הראשון שירד היה לפני 3 שבועות כמעט מה כבר יש לראות או לשמוע .. בעצם לקחתי את הרדיו הקטן ויש מוסיקה טובה לא כולם בטח אוהבים אבל זה כיף לשמוע מכניס אותך לעולם אחר שהמחשבות בו נודדות ולא מוצאות מקום להשתקע ככה שבעצם חושבים על הכל ויחד עם זאת לא חושבים על כלום וחוץ מזה סתם מרגישים טוב (המוסיקה עוזרת) אז הכלב מושך בכיוון אחד ואני בכיוון האחר ובין לבין אני נכנע לפעמים והוא לפעמים נגרר בכוח (הוא לא נכנע .. ) מסתכל סביב שלא קורה כלום, עוד חתול חוצה את דרכנו והכלב אותו רץ לתפוס, נשמעת צרחת צמיגים של מכונית ופתאום בלי סיבה מיוחדת אני זורק מבט לשמיים ואני לא רואה את הירח אבל אני זוכר שהוא שם כי לפני כמה שעות כשנסעתי לעבודה הוא היה שם מלא ומפואר מאחורי ערפילי עננים קלים כמו איזה קטע מסרט אבל מציאותי מאוד והדימיון מחליט לעבוד לו שעות נוספות .. הנה דוגמא ... ניסחפתי .. ממשיך לתור אחרי הירח וזז טיפה אחורה כי הבניין הסתיר הנה הוא שם מדהים יפיפה מלא הוד והדר מרוחק ונשגב והילה לו מסביב ירח מלא , ירח של פחד , ירח של יופי, ירח של אמונות ירח קסום , הירח שלי באותו רגע ברקע פסי עננים דקים הכולאים אותו ביניהם ואני מתרחק עוד ומנסה לקלוט את כל התמונה תמונה מדהימה כזאת שקשה לתאר במילים כזאת שעושה לי הרגשה טובה הולך עם ראש בשמיים מביט לרקיע מעריץ וחורט בזיכרון את הרגע נקניק

libertad

New member
אהבתי

גם לי יש רגעים קסומים כאלה שבהם אני מזכירה לעצמי לזכור אותם... כדי שישארו גם אח``כ. כדי לזכור את הדברים היפים של החיים כשאני מתבלגנת. כדי לחיות את הרגעים האלה שוב, כשאני עוצמת עיניים וזקוקה להם נורא.

קרני

New member
טוב....

אני חייבת לציין, שהצלחת לרגש אותי... איש!!! מקסים!!! אהבתי את הזרימה שלך והתיאורים וכל הרגש הזה שצמח לו מכל השורות! היופי בכתיבה זה להגיע למקומות אחרים... מקסים!!! תודה!!! שיהיה לך יום מלא קסם! שלך, קרני נ.ב. סוף סוף ירדת עם הכלב... יצא מזה משהו אה... ;-)))

למעלה