מבינה בדיוק על מה את מדברת
אני חייבת להודות, שקשה לי שלא להתאהב בפורום המופלא הזה.
הנה אני אחרי חצי שנה שבה נמנעתי מלהיכנס לכאן, מפחד, הכחשה, חוסר יכולת להתמודד או בכלל לרצות להתמודד, מוצאת את עצמי מחוזקת ומעודדת ומתמלאת בביטחון מ-ח-ד-ש בזכות המקום הזה. תודה!
תודה על הכנות, אין לה מחיר ואין לה תחליף!
אני מבינה בדיוק על מה את מדברת, אני כרגע בהתאוששות מנשירת שיער מאוד רצינית שהשאירה לי כמה פסים "מגולחים" בראש, ממש לפי צו האופנה של נינט. הביטחון העצמי שלי התרסק- אם יש משהו שמאפיין אותי אלו התלתלים המדהימים שלי. פתאום אני הולכת מבויישת, אוספת את הכל לקליפס, לא נותנת לאף אחד להתקרב... שלא לדבר על איך זה השפיע עלי: "נשית", "סקסית"- מילים שלא קיימות כבר כמה זמן...אני יודעת שהמילה "סבלנות" היא קריטית כאן, אני נאזרת בה ופשוט לא חושבת על שום דבר חוץ מעל "יהיה בסדר", פשוט מכריחה את עצמי לא להישבר.
לגבי הרווקות, קשה לי שלא לתהות האם כשיש בן זוג, הוא באמת צריך לדעת איך קוראים לילד בשמו.
מיום ליום אני מגלה המוני אנשים שאין להם בכלל שום לופוס אבל מנועים מלהחשף לשמש, ויש כל כך המון סיבות וכל כך המון שמות לדברים שונים, או שסתם בגלל שאנשים נורא לבנים וזה מסוכן להם. אני זוכרת את הפעם הראשונה שהקלדתי "לופוס" במחשב. שלושה חודשים לקח לי להירגע רק מהבכי- פשוט בכיתי כל שניה, אני לא מגזימה, כל שניה. יש שם אינפורמציה כל כך קטסטרופלית, שאני בטוחה שאם נקרא לילד בשמו, ובן הזוג יחליט לבדוק עליו באינטרנט, הוא לא יגיב בפחות היסטריה ממה שאני הגבתי.
לא יודעת.. ראיתי שיש פה נשים נשואות עם בעלים תומכים, מעניין לשמוע כיצד בישרו להם וכיצד הגיבו.
והאמת היא, שמיום ליום אני מגלה עוד ועוד פתרונות יצירתיים ומצויינים, שפשוט ממתינים שנבוא לקחת אותם
זה כאילו לחיות אותו הדבר, אבל אחרת.
ישבתי בגינה של ההורים שלי, ונורא רציתי כהרגלי לשכב על הדשא ולקרוא ספר- דבר בעייתי כרגע, כי אין צל על הדשא.
התחלתי לחפש בגוגל כל מני שמשיות ופשוט מצאתי עולם ענק ומטורף של שמשיות, סוככים, גזיבו ועוד מלא דברים לקיפול, לפירוק, לגלגול, והכל גם מאוד אלגנטי ומהמם, ובאמת נותן פתרונות פשוטים ומוצלחים.
ומה שאני מנסה להגיד בעצם, זה שנחמד לי לגלות אחרי חצי שנה של קטסטרופה נפשית, שהמילה "אפשר" יכולה להחליף את ה"אי אפשר" - כן אני בחורה של מילים...