שוב , מבקשת

רננה33

New member
שוב , מבקשת

ביקשתי שיר. ויצא שיר אחד ושירשור מענין אבל- לא קיבלתי רעיונות לשירים. אפשר לחזור ולבקש?? תודה!

כ א ב

New member
כשתלכי

שיר לא מולחן של אמן די מוכר. כשתלכי כשתלכי אני אשים את השיר הכי עצוב בעולם, ואקרא למותי שיבוא במהרה, ואשנא את האיש שיבוא ויאמר לי, שזה יעבור ושזה לא נורא. השמש תחסוך מראשי את קרניה, ציפורים יסרבו לזייף את שירן, כל עץ שאגע יהפוך לשלכת, פרחים יקמלו לשקיעה אדומה. ואני ארכיב משקפיים כהות ושחורות, לא אכיר את העיר שידעתי זמן רב, ארקום לך שבילים של דמעות לרגלייך, והלב שוב יזכיר איך שהוא נעזב. ובלילות אני אחלום, שאני לוקח את ידייך, ואומר לך טעיתי, מבקש סליחה, ואת סולחת, את מחייכת, ואומרת אני אוהבת אותך. ואז אנחנו פורשים את כנפינו, כמו שני מלאכים לבנים ויפים, ויוצאים לטייל על שביל החלב, בלילה מלא כוכבים. אבל האבירים לקחו כבר את כל הנסיכות, ודהרו אל עוד אופק מתוק. הסופים הטובים נסגרו בספרים, אגדות נשארו אגדות. ואם תראי פעם קבר, שעליו חרוט:"אני מתגעגע" תדעי שזה אני ושהפסקתי לבכות.

כ א ב

New member
שיר מדהים באמת...

שליווה אותי בזמנים קשים מאוד. זהו שיר של אביב גפן, שיר שהוא אף פעם לא הלחין. זה מופיע באחד האלבומים תחת "מילה למאזינים", שם הוא מפרסם מידי פעם שירים שכתב ולא הלחין. דווקא שירים אלו הכי מרגשים... לילה טוב.

יההה

כמה עצוב...

micmuk

New member
משרשרת שוב

אולי לא שמת לב... אז אני מצרפת שוב את הקובץ word ואם את יכולה תגידי לי מה דעתך על זה... מיקמוק

למעלה