כלומר
כל ההעמדה הפורמליסטית הזו באה לומר לי שאני פועלת בדרכים לא מקובלות? אז תגיד, ארז, תגיד. חופשי. ולעניין הפורום, נראה לי שאתה לא מבין עד הסוף את עוצמתו, חשיבותו ומיצובו המאוד מרכזי של תוכן גולשים בכלל ושל הפורום הספציפי שלנו בפרט. כ"כ, אני קוראת בדבריך שאתה חש "נכון" ו"צודק" בעניין זה, עד כדי יוהרה ("לא מוציא קיטור כמו שחנה מוציאה"???). גישה לא ראויה בעיני, ארז. עם ניחוח קל של התחסדות, ושאינה סופרת את האפקטיביות של השיח בפורום - מה שמוריד את יכולתך להנות מהאפקטיביות הזו. אגב, בעקבות הודעתי כאן קבלתי פניה לסייע לי בפתרון בעיית ויצ"ו. איזה מזל ש"הוצאתי קיטור"
על מנת להבהיר לכולנו, חברות וחברי הקהילה, מה עושים בפורום אינטרנטי מוניציפאלי: 1. מותר להתלונן, לקטר ולשתף בפורום, כי ככה זה בקהילה אנושית. 2. מותר להוציא קיטור בפורום, כי ככה זה בקהילה אנושית. 3. מותר לשאול, לומר, להביע, להסכים, להתווכח, להשלים - כי ככה זה בקהילה אנושית. 4. מותר לדווח ולבקש מידע, כי ככה זה בקהילה אנושית. 5. מותר לתעות, לטעות ולשגות - כי ככה זה בקהילה אנושית. 6. מותר לבקש תשובות - כי ככה זה בקהילה אנושית. 7. מותר להעלות רעיונות, להציע ולהמליץ - כי ככה זה בקהילה אנושית. וכולי וכולי.