שוב מוקד 101

yuvalif

New member
מוקד 101

נתקלתי בזמן האחרון בקשיים להתנתק ממוקד 101 (אחרי שסימתי את ההתחייבות הראשונית ל30 חודש). האם יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזו? האם יש פתרון? יובל 08-9762168

מני לוי

New member
מוקד 101

לא צריכות להיות שום בעיות להתנתק מהם. פשוט נותנים הוראה בויזה/ישרכארט להפסיק לשלם. בהנחה שכפי שציינת אינך מפר את החוזה אזי לא יכולה להיות להם שום תביעה אליך. הערה : את הניתוק מהם עשיתי מזמן (אחד הראשונים בישוב) וחויתי במשך כחודשיים טלפונים מהם באמצע הלילה על "התראות" כביכול ולפעמים גם מספר פעמים בלילה. אגב במשך 30 החודשים שאני הייתי מחובר אליהם לא היו כמעט שום התראות וטלפונים. מוגש כחומר למחשבה....

לארי

New member
התנתקות מהמוקד ../images/Emo26.gif

לאחר שהסתיימה ההתחייבות צריך לשלוח פקס ל 101 (לשמור אשור משלוח) עם דרישה להפסיק, החל מרגע המשלוח, את כל שירותי החברה. במקביל,לשלוח לבנק או לחברת האשראי הוראה כתובה לבטל את הוראת הקבע לחברה. החברה מנסה לטעון שכביכול החוזה מתחדש אוטומטית אולם אין לטענה זו בסיס משום שהבנק מחוייב לפעול לפי הנחייתך בנוגע לביטול הוראות קבע ואתה יכול לבטלה בכל רגע נתון. הציוד נשאר אותו הציוד והוא עובר לרשותך-כל מה שנציגי החברה החדשה צריכים לעשות זה לקודד את המערכת למספר הטלפון החדש.

kobitton

New member
תשמע סיפור

לפני שנגמרו 30 חודשים הודעתי להם שאין ברצוני להמשיך את ההתקשרות , הם חזרו אליי לאחר המועד ואמרו לי שאני חייב להמשיך איתם עוד שנה , שבדקתי היכן זה כתוב הסתבר שזה על הוראת הקבע, למרבה הפלא אני נותן את ההסכמה בהוראת קבע ולא הם מתנים איתי את התנאים . בכל אופן הם ניסו להכריח אותי להמשיך שנה נוספת.ואחר הרבה טלפונים שלחתי להם פקס והודעתי להם באופן חד צדדי על הפסקת הוראת הקבע, גם אז לא מיהרו לנתק אותי, והדובדבן שבקצפת גם לאחר הניתוק הם שינו את קוד הנעילה במכשיר עצמו, לאחר שהודעתי להם שברגע זה אני ניגש למשטרה להתלונן על חבלה , תוך 45 דקות הם שיחררו את הקוד. יש עוד המון סיפורים ואני מגיע עוד מעט לסוף הדף, רק שתדע ששרות נותנים ברצון ולא בכוח. שיהיה בהצלחה בניתוק

yuvalif

New member
מוקד

תודה על שלל העצות. ביצעתי, ואעדכן אתכם בהתפתחויות.

bench2020

New member
מדהים???

קובי, רק היום חתמתי איתם לשנה נוספת. נראה שהם בסדר, רק אל תספר לי שאני פרייר???

bench2020

New member
נסיון קשה??

קובי, ואני סגרתי איתם שנה נוספת לביטוח היום!!!!

varda2

New member
שוב מוקד 101

האם מי מכם שרצה להתנתק ממוקד 101 הצליח לסיים את קשריו עם המוקד לגמרי? ראיתי שבעבר היו למספר תושבים כל מיני "קשיי פרידה" מהם. מאיתנו קשה להם להיפרד, הם דורשים מאיתנו כל מיני "חובות" ישנים ומפתיעים שלא ידענו על קיומם.. נשמח לקבל תשובה. ורדה

amime

New member
תזרקי אותם לכל הרוחות

אם את רוצה להתנתק מהם, וזמן ההתקשרות, 3 שנים כמדומני, חלף, אל תהססי. תכתבי להם מכתב נזעם ותשלחי גם בפקס וגם בדואר רשום. במקביל תבטלי את הוראת הקבע. לעובדה שאת חייבת או לא חייבת להם כסף אין שום קשר. אם הם חושבים שאת חייבת, שיתבעו בבית משפט, ונראה אותם מתגוננים מהתביעה שכנגד.

לארי

New member
../images/Emo26.gifאני מצרף את הדיון הקודם שנערך

בנןשא,לתזכורת ועצות שימושיות להמשך

נירית, זאת ורדה אחרת

אני מופיעה בפורום כורדה קלל. יש עוד ורדה בישוב והיא מופיעה בפורום כורדה 2.

amime

New member
גם לורדה האחרת יש שכנים

והיא פנתה אליהם באמצעות הפורום. גם בשביל דברים כאלה הפורום קיים.

למעלה