שוב מורידים את המצעד הלועזי???

שוב מורידים את המצעד הלועזי???

אני לא מבין את רדיו ירושלים אם אלעד עמדי עוזב את התכנית שלו אמבטיית קצב למה אנחנו המאזינים צריכים לסבול ולהפסיד את המצעד הלועזי בגלל זה? למה הנהלת רדיו ירושלים לא מעבירה את המצעד לשדרן אחר שימשיך אותו? בבקשה תענו לי!!! זה לא פייר שלמאזינים ירושלמים לא יהיה מצעד לועזי כמו לכל התחנות בארץ!!!

Party Monster

New member
איזו בשורה עצובה!

אם אכן אלעד עמדי עוזב את אמבטיית קצב איך משהו מסוגל כבר לפנטז על אופטציה אחרת? קצת כבוד לבן-אדם שבאמת יודע לעשות רדיו! אני בשוק מהבשורה,לדעתי זו טעות לוותר על בן-אדם כל כך מוצלח,מוכשר ומקצועי כמו אלעד עמדי. עם כל הכבוד יהיה קצת קשה להכנס לנעליו,אם בכלל אפשר. חבל...

העיקר שהמצעד הלועזי ימשיך

גם לי עצוב שאלעד עוזר אחרי כל כך הרבה שנים במצעד אבל המצעד זה אחד הדברים הכי חשובים היום בכל תחנת רדיו שמכבדת את עצמה ואם שדרן עוזב זה לא אומר שהמצעד יורד שיתנו לשדרן אחר לשדר את המצעד זה פשוט לא הוגן כלפי המאזינים ודרך אגב, האם יש למנכ"ל רדיו ירושלים אי מייל?

radio101fm

New member
אלעד לא עוזב

אלעד עמדי מתחיל לשדר בצהריים כי זה מה שהוא רוצה. האיש התבגר יש לו משפחה, אשה וילד והוא רוצה גם לילות בבית. אז תנו לו את השקט לכך. בקרוב יחליף אותו אחד משדרי הרדיו המצויינים שיש לנו.

Party Monster

New member
תודה על התיקון!

אני מתנצל על אי ההבנה,אני חשבתי שאלעד עמדי עוזב את רדיו ירושלים. לא הבנתי נכון,אם העניין הוא רק שינוי משבצת שידור אז אני לוקח את דבריי בחזרה. להיפך,אני מאחל לו הרבה אושר ושלווה בחייו,בשום אופן לא הייתה כוונה להטריד אותו,פשוט היה נראה לי קצת חבל אם הוא לא היה נשאר ברדיו ירושלים. אגב,ייתכן שהשינוי יכול להיות דווקא שינוי לטובה... אין ספק שהשדרים ברדיו ירושלים מעולים אחד אחד ויעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר שאפשר,במיוחד לגודל האתגר שבדבר!

radio101fm

New member
היי

המצעד יישאר ויועבר לשדרן אחר או שאלעד ימשיך להגיש אותו. אל דאגה.

תודה רבה על התשובה!!!

עכשיו אנחנו רגועים בבקשה בבקשה בבקשה שאלעד ימשיך להגיש אותו!!!!!!!!!! ושוב תודה!!!

יוני,יוני,יוני!!! ../images/Emo92.gif

יוני דביר הוא מועמד פוטנציאלי שחבל על הזמן,הוא בהחלט היורש של אלעד! הוא מזכיר אותו בהגשה מאוד והוא פשוט שדר על הכיפאק! רק ביום חמישי הוא הגיש את "עיר הבירה" וקצר שם הצלחה פנומנלית. כולם התלהבו ממנו והחמיאו לו על מצויינותו! בהחלט יש כשרונות ברדיו ירושלים!!!

עם כל הכבוד ליוני דביר

הוא פשוט לא יכול להיכנס לנעליים של אלעד עמדי קודם כל זה יהיה מאוד לא מקצועי לתת לבחור בן 18 תכנית יומית רדיו ירושלים מציב את עצמו כמוסד מאוד זול שכל אחד שרוצה יכול לבוא ולשדר בו רדיו אמור להיות מקום שקשה להיכנס אליו ולפחות מבחוץ ניראה שאם בחור בן 18 מוכשר ככל שיהיה מקבל תכנית יומית אז משהו ברדיו הזה לא בסדר. (פרוטקציות?) מצד שני אין הרבה אלטרנטיבות לאלעד, והכי חשוב בשורה התחתונה איזו מוזיקה ישדרו בשעות של אלעד? הרי ברור שזאת לא תהיה אותה תכנית כבר כי לא תהיה את ההשפעה המוזיקלית של אלעד/שמעון/רונית. הכי חשוב זה שהמצעד נישאר
ניתנחם בזה...

אבל יש אילוצים

או קיי,אבל לאלעד יש גם חיים מחוץ לרדיו וכנראה שעכשיו בסדר העדיפויות שלו המשפחה חשובה,זה בהחלט נשמע הגיוני. זה לא שאלעד עוזב... עדיין אפשר יהיה להנות מהיכולות הבלתי רגילות שלו,מנסיונו ומקצועיותו שקשה להתעלם מהם. מי אמר שזה דווקא חייב להיות בין 21:00 לחצות? האם תכניות המוסיקה המעולות של רשת ג' המיתולוגי עם יורם וזנא או עופר נחשון לדוגמא לא שודרו בשעות אחה"צ? בקשר למצעד,אני אישית לא מוצאת בו אטרקציה בכלל ומעדיפה תכניות מוסיקה כגון אמבטיית קצב,עיר הבירה,מעורב ירושלמי או כוכב נוגה.

במבלבי

New member
המצעד הלועזי זה הדבר הכי טוב ברדיו

אם אפשר להחמיא לרדיו ירושלים על משהו אז זה על המצעד הלועזי הבאמת טוב. אני מקווה שלא יורידו אותו.

Hector M

New member
לא מדוייק...

יש בהחלט המון מה להחמיא לרדיו ירושלים ולו רק בגלל שרק ברדיו ירושלים יש תכנית שלא הייתה כמותה ושדרית מקצועית ויוצאת מן הכלל שמגישה אותה,הכוונה כמובן ל"כוכב נוגה" עם נגה קדמי. אילו היה טקס שהיו מחלקים בו פרסים נגה הייתה גורפת את כל הפרסים בכל קטגוריה אפשרית:כמגישה הטובה ביותר,התכנית הטובה ביותר,העריכה הטובה ביותר,המוסיקה הטובה ביותר,הג'ינגלים הטובים ביותר וכו'...נדיר למצוא מישהי כל כך מעולה,מוצלחת ומדהימה כמו נגה קדמי. לרדיו ירושלים יש מזל שיש להם את נוגה!

TheRasmus

New member
מה?????????????????

למה רוצים להפסיק את המצעד?? רק בזכות המצעד אני מאזין לרדיו י-ם.(אני בכלל מהמרכז) חבל שתוותרו על התוכנית הזאת כי לא מעט בזכותה התחנה זוכה לאחוז האזנה גבוה מהמרכז. אם תוותרו את המצעד האחוזים ינזקו.. וחבל..

למעלה