שוב מחשבות לא טובות(טריגר)

רקפת....

New member
שוב מחשבות לא טובות(טריגר)

שוב מסתובבות לי בראש מחשבות של יאוש...נמאס לי לחיות ככה. אני לא ישנה בלילות כי הסיוטים חוזרים...סיוטים משתי תקיפות והתמונות מתערבבות ואני מתעוררת בבכי ולא רוצה לישון. החיים שלי צועדים במקום...אין שום תחושה של התקדמות וזה מפחיד. אני לא מגיעה לשום מקום...אני לא מגשימה אף חלום ולא מגיעה ליעדים שאני רוצה. אני טובעת בחובות כספיים ולא רואה לזה סוף. הכל שחור ולי אין כרגע פנס, אפילו לא גפרור!! אני מחזיקה מעמד רק בגלל הבנות ואני לא בטוחה שאוכל להחזיק עוד הרבה זמן...רקפת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רקפת יקרה

מאד, מאד מצער לשמוע מה שעובר עלייך. החיים שלך לא קלים, בלשון המעטה... יש לך קשיים מכל צד ועבר -- באמת קשה לראות את האור... אבל מה, יש ברירה? את ממשיכה הלאה, נושאת בעול, מתקשה, אבל לא נשברת. תהא הסיבה אשר תהא (הבנות זו סיבה טובה מאד, לא?), את לא נשברת! אנחנו מעריצים אותך על זה! (((((((((((((רקפת)))))))))))))

אביטל-13

New member
לרקפת היקרה

התאזרי בסבלנות עברת תקופה מאוד קשה את נמצאת עדיין בשלב של ההלם מהתקיפה בשלב הסיוטים הכאב והבלאגן ברור שכרגע את לא מוכנה עדיין להתחיל את חייך להתקדם ולהגשים מטרות אני מניחה שזו הדרך שלך להתמודד עם הכאב להמשיך הלאה להציב מטרות וכו אבל הישות שלך הנשמה עדיין סובלת וחווה את הטראומה שעברת ולא תוכלי לשנות את זה את צריכה זמן זמן לתת לישות שלך להחלים מהכאב והטראומה שעברת אני מבינה אותך לחלוטין גם אני עברתי טראומה של אישפוז ותאמיני לי זה היה נורא בשבילי 8 חודשים של לא לעשות כלום ולחשוב כל הזמן איך יוצאים משם זה יכול להיות דבר מאוד מאוד מדכא שגם מחליש ושובר את הרוח אבל יצאתי ובאמת הדברים הראשונים שחשבתי אליהם הם להתחיל לעבוד להתקדם ולהציב מטרות אבל זה לא מה שגרם לי לשכוח מהכאב ולפעמים אני קצת מתקשה בעבודה ובתיפקוד מה שאני אומרת שעכשיו את ואולי גם אני במצב של לתת מקום לישות שעברה את הטראומה לתת לה זמן המון אהבה חיזוקים ניחומים אני אגיד לך את האמת אני לא יודעת בדיוק איך מתמודדים עם תקיפה ואיך ההרגשה כי לא חוויתי את זה מעולם (אני רק יודעת על הטראומה שאני עברתי) אני מתארת לעצמי שקשה להתגבר על הסיוטים ושלפעמים זה לא בשליטתך כלל וזה פשוט צץ ומופיע כל הזמן מחדש אבל מתוך התחושה שלי אולי אם תנסי לדבר עם מישהי שחוותה תקיפה בעצמה והתגברה על זה היא תתן לך עצה טובה איך מתמודדים כי אין חכם כבעל ניסיון.... מקווה שתרגישי יותר טוב אביטל

למעלה