שוב מכה לשמאלנים, הקב"ה כעת אוהב אותנו

DANIAVNI

Well-known member
טרול דביל. האובססיה שלך עם משהו שלא קיים מדהימה.
הוא סובל מחשיבה דלוזיונאלית אובססיבית .
מסוכן לעצמו ולסביבה .
צריך לאשפז אותו ואת דומיו
הבעייה שיש כל כל הרבה מהם
שנאלצנו להגדירם כ"נורמאליים".

certified.woke

Well-known member
אמונה בקיום משהו מופשט, אימטריאלי לחלוטין, יציר דמיון אדם, שכביכול ברא יקום, מנהלו אישית וכללית ומנווטו, היא נכות נפשית קשה ובזיון למין האנושי.
להצהיר "איננו יודעים חשבונותיו" אך להחלץ "להסביר", תמיד בדיעבר, אף פעם לא לכתחילה, כיצד ענינים משתלשלים כפי שהשתלשלו, כראיה כביכול לקיומו , אינה אלא A Disgrace to the Human Race...

marabo

Well-known member
אמונה בקיום משהו מופשט, אימטריאלי לחלוטין, יציר דמיון אדם, שכביכול ברא יקום, מנהלו אישית וכללית ומנווטו, היא נכות נפשית קשה ובזיון למין האנושי.
להצהיר "איננו יודעים חשבונותיו" אך להחלץ "להסביר", תמיד בדיעבר, אף פעם לא לכתחילה, כיצד ענינים משתלשלים כפי שהשתלשלו, כראיה כביכול לקיומו , אינה אלא A Disgrace to the Human Race...
הסברתי כאן כבר אינספור פעמים, אם לא הבנת עד היום ספק אם תבין כשאסביר שוב.
אבל אסביר לטובת מי שלא קרא.
יש חשבון פרטי ויש חשבון לאומי
בחשבון הפרטי איננו יודעים חשבון האל שכן אין אנו יודעים כל אדם אם הוא באמת צדיק או רשע ואם מה שכל אדם עובר זה טוב או רע עבורו.
בחשבון הלאומי יש לנו את התורה הקדושה ושם כתוב במפורש איך עלינו להתנהל ומהו השכר והעונש

certified.woke

Well-known member
בחשבון הפרטי איננו יודעים חשבון האל שכן אין אנו יודעים כל אדם אם הוא באמת צדיק או רשע ואם מה שכל אדם עובר זה טוב או רע עבורו.
בחשבון הלאומי יש לנו את התורה הקדושה ושם כתוב במפורש איך עלינו להתנהל ומהו השכר והעונש
איך אפשר במאה ה- 21 להאמין בהבלים מזעזעים כאלה ?!
איך אתה "מסביר", או "מתרץ" את השואה?
האם אתה טוען כי מדובר סך הכל בששה מליוני חשבונות פרטיים ותו לא, אך לא בחשבון לאומי?
...A Disgrace to the Human Race

נערך לאחרונה ב:

marabo

Well-known member
איך אפשר במאה ה- 21 להאמין בהבלים מזעזעים כאלה ?!
איך אתה "מסביר", או "מתרץ" את השואה?
האם אתה טוען כי מדובר סך הכל בששה מליוני חשבונות פרטיים ותו לא, אך לא בחשבון לאומי?
...A Disgrace to the Human Race
היכן הייתה השואה?

The Real Big Joe

Well-known member
המצחיק הוא שאותה אובססיה למה שאין היא גם עשרות הפוסטים שלך נגד "השמאל" - שגם הוא לא קיים... :D

Harrington

Well-known member
מנהל

הקב"ה כעת אוהב אותנו​

נכון, אבל צריך את האקזטים בשביל זה? ומה תענה לשמאלנים מודאגים בשנה בה יש פחות אקזטים?

הקב"ה אוהב אותנו, כעת כמו תמיד, מהטעם הפשוט שכל הורה אוהב את ילדיו. זה נכון עם ובלי אקזיטים מיוחדים וזה אגב נכון ביחס לשמאלנים שבקרבנו בדיוק כמו שזה נכון לשומרי מצוותיו.

marabo

Well-known member
נכון, אבל צריך את האקזטים בשביל זה? ומה תענה לשמאלנים מודאגים בשנה בה יש פחות אקזטים?

הקב"ה אוהב אותנו, כעת כמו תמיד, מהטעם הפשוט שכל הורה אוהב את ילדיו. זה נכון עם ובלי אקזיטים מיוחדים וזה אגב נכון ביחס לשמאלנים שבקרבנו בדיוק כמו שזה נכון לשומרי מצוותיו.
אדם נדון לפי מעשיו
אנחנו היהודים מאמינים בשכר ועונש (גם אם לא בעולם הזה) ולכן ברור לנו שמי שהוא נכנס בגדר מומר להכעיס הקב"ה לא אוהב אותו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אדם נדון לפי מעשיו
אנחנו היהודים מאמינים בשכר ועונש (גם אם לא בעולם הזה) ולכן ברור לנו שמי שהוא נכנס בגדר מומר להכעיס הקב"ה לא אוהב אותו.
כל זה קשור להערת אגב קצרה בדברי, לא לעיקר הדברים :).

בכל מקרה לגבי העניין הזה, אני ברוך ה' לא קיבלתי מינוי מפי הקב"ה להיות מנהל החשבונות שלו. ממילא אני לא עוסק ואין לי שום עניין לעסוק בשאלה את מי הקב"ה כן או לא אוהב. כאמור מעלה, אני סבור שהוא אוהב את כלל ילדיו. לרבות אלו שלא תמיד מקיימים את מצוותיו 'מלא מלא'.

צביקה5311

Well-known member
כל זה קשור להערת אגב קצרה בדברי, לא לעיקר הדברים :).

בכל מקרה לגבי העניין הזה, אני ברוך ה' לא קיבלתי מינוי מפי הקב"ה להיות מנהל החשבונות שלו. ממילא אני לא עוסק ואין לי שום עניין לעסוק בשאלה את מי הקב"ה כן או לא אוהב. כאמור מעלה, אני סבור שהוא אוהב את כלל ילדיו. לרבות אלו שלא תמיד מקיימים את מצוותיו 'מלא מלא'.
מי קבע שיש לך מונופול על מה הקדוש ברוך הוא אוהב
אבל, אם אתה כבר יורד לרמות האלה, אזרום איתך!!!
כנראה גם 42 הרוגי אסון מרון? דרך מוזרה כנראה יש לקדוש ברוך הוא "לאהוב".
למיטב זכרוני פעמיים בתולדות המדינה החרדים נשארו מחוץ למעגל השפעה במגרש הפוליטי. למה?
כי הרי אתם בטוחים שאתם יודעים מה נכון אף יותר מהקדוש ברוך הוא. לפעמים אתם אף מתבלבלים.
אצטט את המילים של קובי עוז מטיפקס
מהשיר "הרבי ג'ו קפרה"
"השכינה אצלו זה עסק"
אתם נראים בהתאם!
כל עוד זה לא נגד הלכה, אתם תהיו שותפים לקואליציה אפילו עם ערבים. כל עוד התקציבים "זורמים"
קצת דומה למקצוע העתיק בעולם לא?
אז אנא ממך. מאין לך מה הקדוש ברוך הוא אוהב ומה לא?
מי אתה בכלל?

Harrington

Well-known member
מנהל
מי קבע שיש לך מונופול על מה הקדוש ברוך הוא אוהב
אבל, אם אתה כבר יורד לרמות האלה, אזרום איתך!!!
אילו טרחת לקרוא את דברי ולא רק לנחש מה נאמר בהם כדי שתוכל לתקוף אותם, יש מצב שהיית מגלה שכתבתי בדיוק את ההיפך המוחלט ממה שאתה מייחס לי :). בכל אופן, בהנחה שיש לך קצת הבנת הנקרא. אבל היי, העיקר תזרום (עם מה שהמצאת בעצמך כרגע :)) איתי כביכול ;-).
כנראה גם 42 הרוגי אסון מרון? דרך מוזרה כנראה יש לקדוש ברוך הוא "לאהוב".
אוקיי.
למיטב זכרוני פעמיים בתולדות המדינה החרדים נשארו מחוץ למעגל השפעה במגרש הפוליטי. למה?
כובע?
כי הרי אתם בטוחים שאתם יודעים מה נכון אף יותר מהקדוש ברוך הוא. לפעמים אתם אף מתבלבלים.
סתם סקרנות, מינהאדה ה"אתם" במשפט הזה?
אצטט את המילים של קובי עוז מטיפקס
בהצלחה. אולי שם נמצא משהו ענייני שקשור איכשהו לדברי למעלה :).
מהשיר "הרבי ג'ו קפרה"
"השכינה אצלו זה עסק"
אתם נראים בהתאם!
שוב אשאל, מי אלו ה"אתם" שבחבורה?
כל עוד זה לא נגד הלכה, אתם תהיו שותפים לקואליציה אפילו עם ערבים. כל עוד התקציבים "זורמים"
מזל טוב "לנו" (מי שלא נהיה).
קצת דומה למקצוע העתיק בעולם לא?
אין לי מושג (עד משפט הזה עדיין לא הבנתי מאף לא אחד משלל המשפטים שלך, מה אתה רוצה להגיד). אבל אם אתה מכיר ובקיא במקצוע הזה, אשריך. כנראה שאתה יודע על מה אתה מדבר.
אז אנא ממך. מאין לך מה הקדוש ברוך הוא אוהב ומה לא?
אה זה קל. אבל כתבתי על כך כבר מספיק בתגובותי למעלה עוד בטרם נכנסת לדיון (מבלי לקרוא אף מילה עליה החלטת להגיב). לא רואה צורך מיוחד לחזור על דבר פעם נוספת. אולי אשקול לעשות זאת אחרי שתקרא את הפעמים הראשונות בהן עשיתי זאת.
מי אתה בכלל?
אני הרינגטון (ג'ורג'). נעים מאוד.

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
אילו טרחת לקרוא את דברי ולא רק לנחש מה נאמר בהם כדי שתוכל לתקוף אותם, יש מצב שהיית מגלה שכתבתי בדיוק את ההיפך המוחלט ממה שאתה מייחס לי :). בכל אופן, בהנחה שיש לך קצת הבנת הנקרא. אבל היי, העיקר תזרום (עם מה שהמצאת בעצמך כרגע :)) איתי כביכול ;-).

אוקיי.

כובע?

סתם סקרנות, מינהאדה ה"אתם" במשפט הזה?

בהצלחה. אולי שם נמצא משהו ענייני שקשור איכשהו לדברי למעלה :).

שוב אשאל, מי אלו ה"אתם" שבחבורה?

מזל טוב "לנו" (מי שלא נהיה).

אין לי מושג (עד משפט הזה עדיין לא הבנתי מאף לא אחד משלל המשפטים שלך, מה אתה רוצה להגיד). אבל אם אתה מכיר ובקיא במקצוע הזה, אשריך. כנראה שאתה יודע על מה אתה מדבר.

אה זה קל. אבל כתבתי על כך כבר מספיק בתגובותי למעלה עוד בטרם נכנסת לדיון (מבלי לקרוא אף מילה עליה החלטת להגיב). לא רואה צורך מיוחד לחזור על דבר פעם נוספת. אולי אשקול לעשות זאת אחרי שתקרא את הפעמים הראשונות בהן עשיתי זאת.

אני הרינגטון (ג'ורג'). נעים מאוד.
נצל"ש, ג'ון הרינגטון היה יותר מפורסם מג'ורג' הרינגטון.

ג'ון הרינגטון היה ממציא האסלה, ב1596.

Harrington

Well-known member
מנהל
נצל"ש, ג'ון הרינגטון היה יותר מפורסם מג'ורג' הרינגטון.

ג'ון הרינגטון היה ממציא האסלה, ב1596.
שיהיה לשניהם או לזכרם הרבה בריאות :). אבל הניק שלי נבחר לא על-פי השאלה מי היה מפורסם יותר, אלא בדרך אחרת לחלוטין שמה לעשות, מבוססת כל כולה דווקא על ג'ורג' הרינגטון (סופר).

למעלה