טרול דביל. האובססיה שלך עם משהו שלא קיים מדהימה.
האובססיה שלך להתעלם מקיומו היא המדהימהטרול דביל. האובססיה שלך עם משהו שלא קיים מדהימה.
באתי לעולם אחרי שאבא שלי בעל את אמא שלי.האובססיה שלך להתעלם מקיומו היא המדהימה
אם הוא לא קיים איך באת לעולם?
מה אכפת לך הסיבה? חשובה התוצאה ושכ"א יחשוב שזה הגיע מסיבה אחרתטרול דביל. האובססיה שלך עם משהו שלא קיים מדהימה.
הוא סובל מחשיבה דלוזיונאלית אובססיבית .טרול דביל. האובססיה שלך עם משהו שלא קיים מדהימה.
אמונה בקיום משהו מופשט, אימטריאלי לחלוטין, יציר דמיון אדם, שכביכול ברא יקום, מנהלו אישית וכללית ומנווטו, היא נכות נפשית קשה ובזיון למין האנושי.
הסברתי כאן כבר אינספור פעמים, אם לא הבנת עד היום ספק אם תבין כשאסביר שוב.אמונה בקיום משהו מופשט, אימטריאלי לחלוטין, יציר דמיון אדם, שכביכול ברא יקום, מנהלו אישית וכללית ומנווטו, היא נכות נפשית קשה ובזיון למין האנושי.
להצהיר "איננו יודעים חשבונותיו" אך להחלץ "להסביר", תמיד בדיעבר, אף פעם לא לכתחילה, כיצד ענינים משתלשלים כפי שהשתלשלו, כראיה כביכול לקיומו , אינה אלא A Disgrace to the Human Race...
איך אפשר במאה ה- 21 להאמין בהבלים מזעזעים כאלה ?!הסברתי כאן כבר אינספור פעמים, אם לא הבנת עד היום ספק אם תבין כשאסביר שוב.
אבל אסביר לטובת מי שלא קרא.
יש חשבון פרטי ויש חשבון לאומי
בחשבון הפרטי איננו יודעים חשבון האל שכן אין אנו יודעים כל אדם אם הוא באמת צדיק או רשע ואם מה שכל אדם עובר זה טוב או רע עבורו.
בחשבון הלאומי יש לנו את התורה הקדושה ושם כתוב במפורש איך עלינו להתנהל ומהו השכר והעונש
היי.תפתח דיון ראשי בנושא הזה ותקבל את כל התשובות.איך אתה "מסביר", או "מתרץ" את השואה?
היכן הייתה השואה?איך אפשר במאה ה- 21 להאמין בהבלים מזעזעים כאלה ?!
איך אתה "מסביר", או "מתרץ" את השואה?
האם אתה טוען כי מדובר סך הכל בששה מליוני חשבונות פרטיים ותו לא, אך לא בחשבון לאומי?
...A Disgrace to the Human Race
המצחיק הוא שאותה אובססיה למה שאין היא גם עשרות הפוסטים שלך נגד "השמאל" - שגם הוא לא קיים...הסברתי כאן כבר אינספור פעמים, אם לא הבנת עד היום ספק אם תבין כשאסביר שוב.
אבל אסביר לטובת מי שלא קרא.
יש חשבון פרטי ויש חשבון לאומי
בחשבון הפרטי איננו יודעים חשבון האל שכן אין אנו יודעים כל אדם אם הוא באמת צדיק או רשע ואם מה שכל אדם עובר זה טוב או רע עבורו.
בחשבון הלאומי יש לנו את התורה הקדושה ושם כתוב במפורש איך עלינו להתנהל ומהו השכר והעונש
נכון, אבל צריך את האקזטים בשביל זה? ומה תענה לשמאלנים מודאגים בשנה בה יש פחות אקזטים?הקב"ה כעת אוהב אותנו
אדם נדון לפי מעשיונכון, אבל צריך את האקזטים בשביל זה? ומה תענה לשמאלנים מודאגים בשנה בה יש פחות אקזטים?
הקב"ה אוהב אותנו, כעת כמו תמיד, מהטעם הפשוט שכל הורה אוהב את ילדיו. זה נכון עם ובלי אקזיטים מיוחדים וזה אגב נכון ביחס לשמאלנים שבקרבנו בדיוק כמו שזה נכון לשומרי מצוותיו.
כל זה קשור להערת אגב קצרה בדברי, לא לעיקר הדברים .אדם נדון לפי מעשיו
אנחנו היהודים מאמינים בשכר ועונש (גם אם לא בעולם הזה) ולכן ברור לנו שמי שהוא נכנס בגדר מומר להכעיס הקב"ה לא אוהב אותו.
מי קבע שיש לך מונופול על מה הקדוש ברוך הוא אוהבכל זה קשור להערת אגב קצרה בדברי, לא לעיקר הדברים .
בכל מקרה לגבי העניין הזה, אני ברוך ה' לא קיבלתי מינוי מפי הקב"ה להיות מנהל החשבונות שלו. ממילא אני לא עוסק ואין לי שום עניין לעסוק בשאלה את מי הקב"ה כן או לא אוהב. כאמור מעלה, אני סבור שהוא אוהב את כלל ילדיו. לרבות אלו שלא תמיד מקיימים את מצוותיו 'מלא מלא'.
אילו טרחת לקרוא את דברי ולא רק לנחש מה נאמר בהם כדי שתוכל לתקוף אותם, יש מצב שהיית מגלה שכתבתי בדיוק את ההיפך המוחלט ממה שאתה מייחס לי . בכל אופן, בהנחה שיש לך קצת הבנת הנקרא. אבל היי, העיקר תזרום (עם מה שהמצאת בעצמך כרגע ) איתי כביכול .מי קבע שיש לך מונופול על מה הקדוש ברוך הוא אוהב
אבל, אם אתה כבר יורד לרמות האלה, אזרום איתך!!!
אוקיי.כנראה גם 42 הרוגי אסון מרון? דרך מוזרה כנראה יש לקדוש ברוך הוא "לאהוב".
כובע?למיטב זכרוני פעמיים בתולדות המדינה החרדים נשארו מחוץ למעגל השפעה במגרש הפוליטי. למה?
סתם סקרנות, מינהאדה ה"אתם" במשפט הזה?כי הרי אתם בטוחים שאתם יודעים מה נכון אף יותר מהקדוש ברוך הוא. לפעמים אתם אף מתבלבלים.
בהצלחה. אולי שם נמצא משהו ענייני שקשור איכשהו לדברי למעלה .אצטט את המילים של קובי עוז מטיפקס
שוב אשאל, מי אלו ה"אתם" שבחבורה?מהשיר "הרבי ג'ו קפרה"
"השכינה אצלו זה עסק"
אתם נראים בהתאם!
מזל טוב "לנו" (מי שלא נהיה).כל עוד זה לא נגד הלכה, אתם תהיו שותפים לקואליציה אפילו עם ערבים. כל עוד התקציבים "זורמים"
אין לי מושג (עד משפט הזה עדיין לא הבנתי מאף לא אחד משלל המשפטים שלך, מה אתה רוצה להגיד). אבל אם אתה מכיר ובקיא במקצוע הזה, אשריך. כנראה שאתה יודע על מה אתה מדבר.קצת דומה למקצוע העתיק בעולם לא?
אה זה קל. אבל כתבתי על כך כבר מספיק בתגובותי למעלה עוד בטרם נכנסת לדיון (מבלי לקרוא אף מילה עליה החלטת להגיב). לא רואה צורך מיוחד לחזור על דבר פעם נוספת. אולי אשקול לעשות זאת אחרי שתקרא את הפעמים הראשונות בהן עשיתי זאת.אז אנא ממך. מאין לך מה הקדוש ברוך הוא אוהב ומה לא?
אני הרינגטון (ג'ורג'). נעים מאוד.מי אתה בכלל?
נצל"ש, ג'ון הרינגטון היה יותר מפורסם מג'ורג' הרינגטון.אילו טרחת לקרוא את דברי ולא רק לנחש מה נאמר בהם כדי שתוכל לתקוף אותם, יש מצב שהיית מגלה שכתבתי בדיוק את ההיפך המוחלט ממה שאתה מייחס לי . בכל אופן, בהנחה שיש לך קצת הבנת הנקרא. אבל היי, העיקר תזרום (עם מה שהמצאת בעצמך כרגע ) איתי כביכול .
אוקיי.
כובע?
סתם סקרנות, מינהאדה ה"אתם" במשפט הזה?
בהצלחה. אולי שם נמצא משהו ענייני שקשור איכשהו לדברי למעלה .
שוב אשאל, מי אלו ה"אתם" שבחבורה?
מזל טוב "לנו" (מי שלא נהיה).
אין לי מושג (עד משפט הזה עדיין לא הבנתי מאף לא אחד משלל המשפטים שלך, מה אתה רוצה להגיד). אבל אם אתה מכיר ובקיא במקצוע הזה, אשריך. כנראה שאתה יודע על מה אתה מדבר.
אה זה קל. אבל כתבתי על כך כבר מספיק בתגובותי למעלה עוד בטרם נכנסת לדיון (מבלי לקרוא אף מילה עליה החלטת להגיב). לא רואה צורך מיוחד לחזור על דבר פעם נוספת. אולי אשקול לעשות זאת אחרי שתקרא את הפעמים הראשונות בהן עשיתי זאת.
אני הרינגטון (ג'ורג'). נעים מאוד.
שיהיה לשניהם או לזכרם הרבה בריאות . אבל הניק שלי נבחר לא על-פי השאלה מי היה מפורסם יותר, אלא בדרך אחרת לחלוטין שמה לעשות, מבוססת כל כולה דווקא על ג'ורג' הרינגטון (סופר).נצל"ש, ג'ון הרינגטון היה יותר מפורסם מג'ורג' הרינגטון.
ג'ון הרינגטון היה ממציא האסלה, ב1596.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.