שוב מניפולציות וגבס ארוך

טאניוש

New member
שוב מניפולציות וגבס ארוך

הגיד נוטה להתקצר חזרה. הרגל לא נראית טוב. היא תיראה טוב אי פעם???? צרחות בדרך, צרחות בהמתנה, צרחות במניפולציות, צרחות בגיבוס, צרחות בדרך חזרה. לא החזקתי מעמד והוצאתי אותו מסלקל. אני יודעת שאסור ומסוכן והכל, אבל לא יכולתי יותר לשמוע את הילד שלי צורח, פשוט לא יכולתי. ועוד יש לנו היום תור לאולטרא סאונד...

טניה, את פשוט לוקחת אותי אחורה

בזמן לתקופה אחרת, קשה מאוד כשרון נולד. כך בדיוק הוא התנהג. כנראה שגם לך יש ילד מאוד רגיש (לכאב, לשינוי, לסטרס). זה מאוד מאוד קשה. אני זוכרת את התקופה הזאת בחלחלה. אבל- היום רון ילד רגוע וחייכן, אין זכר לתקופה ההיא. תשתדלי מדי פעם שמישהו אחר ייסע איתו לבית חולים (אם אפשר) ותדעי שבסוף התקופה הקשה הזו נגמרת. שולחת לך חיבוקים וחיזוקים. מיכל

מצטרפת ומזדהה לגמרי

גם אנחנו היינו בסרט הזה, וזה עובר זה כל מה שאני יכולה לומר לך, אין פתרונות קסם רק הזמן ייעשה את שלו, הוא מסכן ולא יכול לומר מה מפריע לו.... תרגישו טוב אורית

מסכן קטן ובטח שגם את

אני כ"כ מבינה לליבך גם עידו מאד רגיש , ובוכה לפעמים בנסיעה ואם לא מתייחסים אליו הוא צורח וזה פשוט מחזה נורא אין מה לעשות זה קשה אבל כיף תחשבי על זה... מה היית עושה בלעדיו..... גם כשהם בוכים/צורחים הם הכי מקסימים בעולם

טאניוש

New member
סתם משברים קטנים שבדרך

הנסיעה השניה (לאולטרא סאונד) עברה בשקט. אמנם חיכינו שעתיים אבל הבדיקה תקינה
. כך שיום נגמר פחות או יותר בסדר (אם כאב ראש איום ונורא שתקף אותי לא נחשב). רחלי, מה אצלכם? האצבעות עדיין מוחזקות...

hanash

New member
ואולי זה לא קשור-נסיון לעודד ../images/Emo13.gif

בשנה וחצי הראשונות לחייה הבינונית שלי (שאינה קלאברית כלל) לא יכלה לסבול נסיעות וכל יציאה ממונעת מהבית לוותה בצרחות אימים עד לנקודת היעד .... ובחזרה. קראתי באחד המסרים שלך שלאון פולט המון וגם שלי נולדה עם מה שאני מכנה 'צנרת צרה' - כל מערך האף אוזן גרון כלל מעברים צרים שהביאו לדלקות עיניים (תעלות דמע), אוזניים (היום יש לנו כפתורים), הרבה כיוח ונטייה לפלוט את המזון ולא בגלל רגישות לחלב או ריפלוקס או משהו כזה. בהתבוננות אחורנית אולי חוסר הנוחות בנסיעה נובע מלחץ באוזניים או משהו שקשור למערכות הללו.... בקיצור - זוועה אבל לא קשור לקלאבפוט..אז אל תעמיסי על עצמך. תנסי אולי לשנות שגרה, לעשות את טכס יום הגיבוס בסדר שונה (לשחק עם ההאכלות או השעות). נדמה לי שציינת בעבר שאין לך רכב - אולי הנסיעה מתקשרת אצ הקטן אוטומטית לגיבוס - אולי תנסו לשלב כמה נסיעות כיפיות כדי לשבור את הקישור?

טאניוש

New member
"נסיעה כיפית" זה לא בלקסיקון שלנו

זה נשמע כמו "פוליטיקאי כנה" (וסליחה מראש ממי שחושב שצמד המילים הזה הוא טבעי). ללאון יש ריפלוקס, מכאן הפליטות. אני רוצה לקוות שזה היה חד פעמי (דו-פעמי בעצם). דוקא בבית חולים הוא מחייך ומרגיש כמו בבית.

נשמע ממש רעיון טוב

אאמץ אותו לדברים אחרים. אני מתכוונת לרעיון על שגרה... ממש תודה

למעלה