מצד אחד את פותחת נושאים על בישול ועל נשים שמגדלות ילדים לבד
ומצד שני מפריע לך שמישהו מציין את העובדה שדברים כגון טיפול בילדים ועבודות בית אלו דברים שנשים בדרך כלל נמשכות עליהם יותר באופן טבעי ודברים שנשים בדרך כלל יותר טובות בהם. אם את חושבת שטיפול בילדים, עבודות בית, אמהות ובישול אלו דברים שמחלישים נשים אז למה את מרבה לכתוב עליהם בעצמך? למה כאשר את מפארת את הדברים האלו זה "בסדר" וכאשר גבר מציין את הדברים האלו זה "לא בסדר"? זה יוצר רושם חזק של אפליית גברים ושנאת גברים "במרחב הפמיניסטי". למה מעולם לא ראית אותי מפרגן לנשים שלא עשו שום דבר מיוחד? משום שהן לא עשו שום דבר מיוחד, אם אני מפרגן למישהי זה רק אם היא ראויה לפירגון, אני לא חנפן, ומה לעשות שבפורום הזה לא נתקלתי בהרבה נשים שראויות לפרגון ממני, וגם אלו שיש להן דברים פמיניסטיים שראויים לפרגון אצלן(כגון תפקיד שדורש כוח פיזי/תפקיד גברי) בוחרות להסתיר אותם, ואי אפשר לפרגן לדברים שמסתירים. אני לא פועל כמו רובוט, אני פועל כמו גבר, משום שאני גבר, וגברים הם בדרך כלל לא טיפוסים רגשניים, לטוב ולרע. אני כותב שהגבריות נהדרת, יותר משאני כותב שגבר זה או אחר הוא נהדר, גם לא כל גבר ראוי לפרגון מצידי. יש קשר גדול בין הדברים שלי לבין פמיניזם, גבר שאין לו דעות פמיניסטיות, לא היה תומך בכל הדברים שאני תומך בהם, ברור שהפמיניזם שאני מאמין בו בדרך כלל מתמקד בדברים שונים לגמרי מהדברים שאת וpov2 מתמקדים בהם, אתם מעדיפים לדבר על כמה נשים מסכנות ואני מעדיף לדבר על נשים חזקות, אתם מאמינים שלדבר על חולשה מחזק נשים ומקדם נשים יותר מאשר לדבר על כוח, ואני מאמין שההפך הוא הנכון. אם זה שאני מצד אחד מאמין שנשים שנשים חלשות יותר מטבען ומצד שני מפרגן לנשים חזקות לא מסתדר לכם, ההסבר לכך הוא שגם אם אישה חלשה הרבה יותר יחסית לגבר זה עדיין לא אומר שהיא לא יכולה להיות חזקה יחסית לאישה, וזה שיש נשים שמצליחות להיות חזקות למרות שנשים בדרך כלל חלשות יותר מגברים, הופך את ההישג של נשים חזקות ליותר מרשים. אני מאמין שהגבריות היא נהדרת, וגם נשים יכולות להיות גבריות, ככה שזה לא סותר את הפמיניזם, ואני גם מאמין שזה הדבר הכי פמיניסטי שיש, כדי להתנהג בצורה נשית טיפוסית אין צורך בלהיות פמיניסטית. אני לא מאמין שנכנסות לכאן אנשים תמימים, נכנסים לכאן בעיקר אנשים שכבר מכירים את הנושא של הפורום, וזאת גם אחת הסיבות לכך הפורום פמיניזם צריך להיות מיועד יותר לדיונים ולא לניסיון "לחנך אנשים", וזאת גם הסיבה שרוב ניסיונות "החינוך" שלך ושל pov2 כושלים, ואת מתאכזבת מכך במקום להבין את הסיבה האמיתית לזה. אני כאן כדי להשתתף בדיונים, ודווקא להודעות שאני לא מסכים איתן יש לי בדרך כלל יותר רצון להגיב מאשר להודעות שאני מסכים איתן. לא מפריע לי שיש אנשים שלא מסכימים איתי, כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת, ללא קללות וללא ניסיונות לגרום לי להרגיש לא רצוי כאן, אני לא כאן כדי להטיף ואני גם לא כאן כדי שיטיפו לי. להעלות טענות לא נכונות או/ו תיאוריות הזויות מבלי שאף אחד יחלוק עליהן בצורה גלויה, לא הופך אותן לנכונות, מחזקות או מקדמות. לדעת את האמת ולהיות חזקים יותרבפועל ולא בצורה אשלייתית, זה דבר שיכול לקדם אנשים הרבה יותר לדעתי. כמו שאומר המשפט של סון טסו "המנצח יהיה זה שידע מתי להילחם ומתי לא להילחם". לדעת את האמת ולדעת את החולשות של עצמך, זה דבר שהוא גם חשוב, אדם חלש שחושב שהוא חזק רק משלה את עצמו, וברגע הכוח שלו יעמוד למבחן הוא צפוי להיכשל, או בגלל שהוא חלש במציאות או בגלל שהוא לא חזק מספיק וזה גדול עליו.