שוב מתעצבן על מקרים של אפליה לטובת אייפון

שוב מתעצבן על מקרים של אפליה לטובת אייפון ../images/Emo46.gif

חברות רבות היום עדיין לא קוראות את השוק ומשחררות כל הזמן אפליקציות רק לאייפונים, ועל האנדרואיד הם לא שמעו בכלל! לדעתי, לשירות חיוני כמו שירותי אונליין של קופות החולים, הכרחי שתהיה תמיכה בכל מערכות ההפעלה! זהו. פרקתי...

voguemaster

New member
הדברים האלה לוקחים זמן

לא יעזור, זה עניין של מומנטום של שוק. כשאנדרויד תתחיל לעבור את האייפון במכירות ובכמות אפליקציות (ואני מדבר על מכירות של טלפונים חכמים בסדר גודל של אייפון - הגלקסי והנקסוס S) אז תתחיל רק לראות SHIFT במומנטום של השוק. יש עוד זמן לפנינו אבל אני יכול להבטיח לך שאתה עוד תתגעגע לתחרות שהייתה בין אפל לגוגל

Zמבוש

New member
פניתי למישהי בכירה בחברת יס

ומשום מה הם לא היו מודעים לכמות מכשירי האנדרואיד שנמכרו בארץ לדעתי זה עיניין של זמן והחברות ירגלו גם לאנדרואיד

motti261

New member
שלחתי מייל לבזק פני כמה שבועות

ושאלתי מתי תיהיה אפליקציית Bphone גם לאנדרואיד (למי שלא מכיר מדובר באפליקציה שמאפשרת לך לדבר על חשבון קו הבזק שלך בבית גם דרך הסלולרי). נענתי שהם עובדים על זה ואני צריך להתאזר בסבלנות... נקווה. צריך גם לכתוב למאקו (באפליקציה של מאקו לאייפון אפשר לראות גם תוכניות). ולספורט5 (אפשר לראות באפליקציה שלהם לאייפון שידורים ישירים מהליגה הישראלית). אה, ואני רוצה גם Cut the rope לגלאקסי שלי. זה הרבה לבקש ?

alex155

New member
יש אפליקציית BPHONE לאנדרואיד

היא מותקנת כרגע אצלי על הגלקסי ולפני שבועיים שלושה היא הייתה מותקנת לי על ה-My Touch 3G הנוסטלגי של T-mobile. ההבדל היחידי הוא שבזק לא "משחררת" את האפליקציה למרקט כפי שניתן להוריד באפל סטור. דבר איתם, יתשאלו אותך מה דגם המכשיר שלך ואז יסמסמו לך לינק להורדת התוכנה. קשים בזק... לא שמעו על קיומו של השוק! :)

motti261

New member
תודה!

התקשרתי לבזק ואכן שלחו לי לינק. אני לא מבין למה בזק לא מפרסמים שיש אפליקציה לאנדרואיד. אנחנו צריכים לנחש?!

alex155

New member
אני לא אוהב להכפיש סתם ככה בלי סיבה..

אבל בקטע הזה הם סתם דפוקים. לא יודע למה הם עושים את זה. שאלתי אותם כמה וכמה פעמים, הרי ממילא צריך יוזר וסיסמא - אז למה שלא יהנו מהבאזז הזה שאנשים יראו שהאפשרות קיימת. הבחור מבזק לא ידע לומר לי למה. :)

motti261

New member
את ה appstore הם מפרסמים

יפה מאוד באתר שלהם. אולי הם חושבים שאנדרואיד זה משהו מחתרתי? או אולי מישהו דרש מהם לא לפרסם? אבל אני סתם מעלה ספקולציות...

motti261

New member
והאנדרואיד מפורסם באתר של בזק

סוף סוף. לוקח את כל המילים חזרה.

voguemaster

New member
זה כרוך בהצטרפות לשירות ?

איך העלויות בדבר הזה ? סתם מעניין כי זה עובד דרך WIFI (מה שאומר אינטרנט בסופו של דבר) וזה מאפשר לך גם לקבל שיחות שהיו מגיעות לבית שלך - לנייד.

motti261

New member
אז ככה

אם יש לך ngn אז אתה יכול להתקין ללא תשלום( נכון לעכשיו) והאפליקציה תשמש כשלוחה לקו הבזק שלך בבית. אחרי מספר צלצולים בבית השיחה תעבור לביפון. הבעיה: היא חייבת להיות פתוחה והיא לא עובדת ברקע. לפחות ככה זה היה עד לא מזמן. אני אבדוק את זה. אפשרות שניה היא להזמין קו במיוחד למען זה. המחיר הוא של קו בזק רגיל. כלומר 50 שקל לחודש בקו רגיל או 25 שקלים בקו קל. מחיר השיחות זהה למחיר שיחת בזק.

alex155

New member
לבעלי ה- NGN זה מומלץ

במסגרת חבילה אוטונומית פחות מומלץ, למעט למשתמשים הכבדים מאוד. אגב, הפתעה גדולה לראות את זה במרקט למרות שחיפשתי את זה לא פעם אחת! באמת כל הכבוד להם :)

motti261

New member
גם באתר של בזק זה מופיע

מי יודע? אולי זה עלה היום בזכותי,גם אני התלוננתי :)

ronengeles

New member
התקנתי עכשיו את האפליקציה וביצעתי שיחה

האיכות היתה מצויינת, ללא שום ניתוקים והפרעות. מבחינתי כרגע המגבלה הכי גדולה של השירות הזה שהוא זמין רק ב WIFI. ברגע שהוא יהיה זמין גם באינטרנט סלולרי, הוא יהפוך לאלטרנטיבה ראויה לחברות הסלולר (כמו SIPME ו FREE TELECOM, שלצערי אני לא מצליח לקבל מהם איכות שיחה ראויה שתהווה תחליף לחברת הסלולר שלי)

motti261

New member
רשמים

למי שיש גלאקסי אס שיקח בחשבון שישנם בעיות. זה עובד בשיחות יוצאות אבל בשיחות נכנסות שומעים אותך אבל אתה לא שומע כלום. בזק יודעים על זה ועובדים על פתרון. לפחות זה מה שנאמר לי. דבר שני, שמחתי לראות שהתוכנה עובדת ברקע ואפשר לעבוד עם הטלפון בזמן שהתוכנה פעילה. מקווה לעדכון ותיקון תקלה מהיר.

למעלה