שוב נדפק לי יום נישואים

בלינקה

New member
שוב נדפק לי יום נישואים ../images/Emo4.gif

בשנה שעברה, ביום הנישואים הראשון שלנו, האיש "בילה" ברפיח, ואני ביליתי מול הצ'ט של פורום הריון ולידה. השנה הבטחנו לעצמנו שנעשה משהו רק לעצמנו, לבד, בלי שחר, משהו פינוקי ונעים ויקר. תיאמתי עם אחותי שאת היום הזה (10.10) היא תשאיר חופשי, לא תקבע עבודה, ותהיה בחיפה, כדי שתוכל לקחת את שחר מהגן ולהיות איתה עד הלילה. אתמול היא סיפרה לי שבסופ"ש הקרוב (9.10) היא וחבר שלה יוצאים לסיני. היא לגמרי שכחה מהתיאום שלנו, שנעשה רק לפני שבוע.נאני לא מסוגלת לבקש ממנה לבטל או לדחות את סיני, וגם לא חושבת שזה הוגן. אבל זה אומר שאנחנו לא נוכל לבלות ביום הנישואים שלנו כמו שתיכננו. אמא שלי עוברת טיפול כל יום ראשון, כך שההורים שלי הם לא אופציה. אמא של האיש גרה רחוק, ועובדת עד מאוחר, ורואה את שחר פעם בחודש בערך. לא מרגישה נוח להשאיר את שחר איתה בנסיבות האלה, ולא בטוחה שיהיה אפשרי. וברור לי, כמו שאני מכירה אותנו, שבלי תאריך ספציפי ומוגדר, לא נעשה כלום. אוף.

משוש30

New member
רגע רגע מה עם בייביסיטר???

אל תוותרו כל כך מהר על יום הנישואין ובמקרה הכי הכי גרוע תדחו את החגיגות בכמה ימים כשאחותך תחזור מה את אומרת? ומזל טוב!!

maya28

New member
גם אני חושבת שבייביסיטר זה הפתרון

אין צורך לבטל שום דבר.

בלינקה

New member
אין לנו בייביסיטר

עד היום היא היתה עם אחותי או עם הורי. ואני לא מתכוונת לנסות בייביסיטר חדשה, בפעם הראשונה, על תינוקת בשיא תקופת חרדת הנטישה, ועוד כשהיא אמורה לאסוף אותה מהגן, ביום שבו אנחנו מתכננים להיעדר לפחות 4-5 שעות.

בלינקה

New member
תודה ../images/Emo25.gif

אבל שחר בשיא תקופת חרדת הנטישה. חייבת מישהו מוכר.

אוי ../images/Emo10.gif

אז תדחו ליום אחר, ותשאירו את התוכניות על כנן. אל תבטלו. חגיגת ימי נישואין זה ממש כיף
אגב, אני לא יודעת מה תכנתם, אנחנו חגגנו את יום הנישואין ה-4 שלנו עם עדי התינוק כי אז חגגנו את היותנו ממש משפחה. וכמובן - מזל טוב !

עמית@

New member
אוף, כמה מבאס!!!

אין מצב לבייביסיטר אחר? אולי תעשו משהו בבוקר? תתחילו מאחרי הלקיחה שלה לגן, ארוחת בוקר, מסג', רביצה, לא יודעת, משהו..

lulyK

New member
מבאס נורא,

אבל העיקר הכוונה, לא? אז תדחו בשבוע או תקדימו ביומיים......

Arfilit

New member
או אולי תדחו את זה בשבוע?

אצלנו כבר קרה יותר מפעם אחת שדחינו בכמה ימים חגיגות של ארועים מסויימים - כי יותר הסתדר לנו מבחינת המועד.

בלינקה

New member
אבל אולי האיש יתחיל לעבוד אחרי

סוכות (אנחנו ממש לא יודעים), ואני פוחדת שדחייה תביא לזה שניפול על תאריך שבו הוא כבר עובד, ואז נהיה הרבה פחות גמישים

yaelia

New member
אוף

אז אולי אחרי שתחזור? ברור שהכי-הכי כיף ביום עצמו, אבל אולי תארגנו איזה ארוחת בוקר מעולה לשניכם מול הים או משהו כזה, וכמה ימים אחרי תחגגו בגדול.

sipor

New member
אולי תביאו אותו לאבא שלך <?

ותצאו לבלות באזור שלו, היא מכירה אותו טוב ?? ואולי אפשר לעשות בילוי מפנק בבית, להזמין מסזיסטית הבייתה וכל אחד בתורו מקבל מסאג.. להזמין אוכל איכותי ולבלות ערב משותף יחד ? אולי גם סרט טוב מספריית הוידאו.?

קצת מבאס

אבל כיוון שאתם זוג כזה מוצלח, ועוד מחכות לכם הרבה שנים ביחד, ברצף של החיים, אני בטוחה שלא תזכרו דווקא את יום הנשיואין הזה, כיום שבו לא עשיתם משו בחוץ. (ואפשר גם - לפזר נרות, להזמין טייקאווי, סרט נחמד, אמבטיה משותפת וכיו"ב).

isidora

New member
אפשר גם בית...

אמנם פחות נוצץ אבל זה רק יומנישואין אחד מתוך... אנחנו (שעוד לא יכולים אפילו לדמיין בייביסיטר) חגגנו בחודש שעבר יומנישואין שלישי בהזמנת סרט בכבלים ואוכל סיני. לא מדהים, לא ממש בילוי אבל ביחד
וזה מה שחשוב.

למעלה