שוב נושא העגלות

שוב נושא העגלות

היום אני ובעלי הסתובבנו בחנויות של תינוקות (השוואת מחירים) והחלטנו שאנחנו קונים את העגלה של פג. אבל פה שוב נתקלנו בשאלה: פג וינציה או מילאנו. ההבדל ביניהם הוא בגודל של העגלה. בעיקרון שניהם גדולים, אבל מילאנו יותר. השאלה שלי היא כזאת - האם בגלל הגבס,הנעליים וכד' שנצטרך, אנחנו צריכים לקנות עגלה גדולה יותר (כלומר מילנו), או שהגבס והנעליים לא דרושים הרבה מרחב??? תודה.

אם הבר של העגלה מתפרק- נפתח, אז זה

לא משנה. לנו יש פג רחבה מאוד אבל אנחנו כבר צריכים לפתוח את הבר שלה- פגוש- כל פעם שמכניסים ומוציאים את אושרי ממנה, שהוא עם הנעליים. עם הגבס אין בעיה, לפחות בשיטת פונזטי זה עד גל 3 חודשים והם עדיין פיצים. רק שימי לב למי מהן יש מקום לכפות הרגליים, מין מגש כזה לרגליים שאפשר להרים למצב ישר ולהוריד. עם הנעליים אנחנו חייבים את המצב הישר כדי שרגליו לא ישתלשלו כלפי מטה. בטיולון אנחנו לא שמים אותו בכלל עם הנעליים בגלל זה.

רחליקה1

New member
../images/Emo73.gifלדעתי כמה שיותר רחבה

אנחנו צריכים להחליף עכשיו כי מתן כבר גדולה לעגלה שלה... אם הייתי במצבך הייתי קונה את הגדולה ביותר!! יום טוב.

אין עגלה מושלמת. איו באסה. רחלי,

אנחנו באמת נהנים מהעגלה הרחבה שלנו אבל היא כל כך כבדה שאפשר למות. בשבתות אנחנו מטיילים רק איתה, ביער ליד הבית. אבל אם אני לבד זה רק הטיולון, שגם נכנס לאוטו- מה את יודעת?
הישג! קנינו טיולון והוא באמת הרבה יותר צר מהעגלה ונראה לי שלאושיר יותר נח בעגלה, אבל הוא גם לא ממש מתיישב לבד עדיין. מה אתם חושבים לקנות?

אנחנו רוצים את פג פררו

אנחנו מאוד אוהבים את העגלה של פג "וינציה" או "מילאנו", אבל מכיוון שוינציה היא יותר קלה וזולה (500 ש"ח הבדל), נראה לי שבסף נקנה וינציה. זה לא שהיא קטנה, אבל פחות גדולה ממילאנו. ואכן יש בה "מגש" לרגליים.

לנו יש ונציה, ולומר את האמת....

לא מתה עליה: היא קצת כבדה במיוחד שהילד מתחיל להיות כבד ולפחות לתמיר, לא היה מאוד מרווח שם לא יודעת מה ב"ה יהיו מידות התינוק/ת שלך
הידית המתחלפת זה פתרון נחמד שרק מגיל שנה בערך התחלנו להשתמש בו.... בהצלחה בקנייה אורית

אילנה, חברה שלי קנתה לא

מזמן טיולון של פג ב 800 ש"ח במיוחד לטיול בחו"ל. אם תרצי אשמח לשאול אותה אם היא חושבת שהוא מתאים גם כעגלה ומה הדגם המדוייק.

קנינו טיולון של kids star

קלי קלילות ממש ובאמת מתקפל ביד אחת. יש לו סל נחמד, ריתמה עם 5 נקודות וידית אחת -כמו בר כזה (כלומר לא שתי ידיות). הבעיה היחידה שהוא באמת לא מרווח. ראיתי אותו ב430 ש"ח קנינו במקום שהוא היה אמור לעלות 380 וקיבלנו ב350 מתצוגה. יש לחברה את הגרקו- סיטי ספורט והיא מאוד מרוצה. אולי שווה להשקיע עוד 50 ש"ח?!

עגלה היא לא גם טיולון?

העגלה שלנו זה פג ונציה שהיא יותר קלה מהמילאנו וגם יותר נוחה ממנה אבל יותר יקרה הצרה שבעקרון היא גם טיולון אבל הקשירה בה היא ממש לא נוחה זה מין וו כזה יש עגלות שהם גם טילון אח"כ ולא צריך להשקיע בשני עגלות . תמיד יהיו יתרונות וחסרונות אך באמת חשוב שהעגלה תהייה רחבה ונוחה ברגליים

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

לדעתי גם זו וגם זו לפי מה שאני קורא פה הן כבדות לכן מה שחשוב זה מי מהן נכנסת למכונית, עם שתייהן נכנסות אז קחו את הגדולה יותר.

1הירוקה

New member
אצלנו למשל

הכתפיים של הבחור די רחבת אז הפיסוק לא קטן ולכן לדוגמא בעריסה בבית הוא כבר גיע מקצה לקצה ולא נוח לו שם , לנו יש פג פרגו והיא די טובה ורחבה תקחו את הכי רחבה יהיה לכם הכי נוח אבל שימו לב גם למשקל .... שלא תהיה מעל 8 ק"ג אחרת תצטערו מאוד מהר ממילא בגיל 6 חודשים תרצו לה"עיף" את העגלה של פג ולקנות טיולון קליל כאשר תהיה בלי הנעלים מנסיון העגלות הגדולות מהר מאוד נמאסות אז אל תשקיעו יותר מידי

למעלה