שוב ניסיון
B Bishnet New member 19/3/03 #2 חוצנפייייית../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif מה את מנסה פה דברים?! יש פורום מיוחד בשביל זה!!! מה את נתקעת לנו פה?! אתה רוצה שאני אבוא אליך לפורום ואנסה דברים?! הא?!?! הא?!?!!? את יודעת מה?! זה בדיוק מה שאני אעשה!!!!!!!!!!!!!!
חוצנפייייית../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif מה את מנסה פה דברים?! יש פורום מיוחד בשביל זה!!! מה את נתקעת לנו פה?! אתה רוצה שאני אבוא אליך לפורום ואנסה דברים?! הא?!?! הא?!?!!? את יודעת מה?! זה בדיוק מה שאני אעשה!!!!!!!!!!!!!!
C Cartman New member 19/3/03 #4 גיא לוי אתה רולז! גם אני יכול להיות חלק מהמועדון הקטן שלכם, למרותש בכל ההודעות שכתבתי פה לפני זה רק העלבתי אותכם ושמתי אתכם לצחוק ולקלס?
גיא לוי אתה רולז! גם אני יכול להיות חלק מהמועדון הקטן שלכם, למרותש בכל ההודעות שכתבתי פה לפני זה רק העלבתי אותכם ושמתי אתכם לצחוק ולקלס?
B Bishnet New member 19/3/03 #5 אני צריך לדסקס עם החברס... הם נמצאים אצל נומעי... אז תחכה שהם יחזרו...
C Cartman New member 19/3/03 #6 זה בגלל שאני בן 16 ואתם בני 12??? אין לי חברים בגילי! אין לי חברים בכלל! תנו לי להיות חבר שלכם! בבקשה!!!
זה בגלל שאני בן 16 ואתם בני 12??? אין לי חברים בגילי! אין לי חברים בכלל! תנו לי להיות חבר שלכם! בבקשה!!!
ת תדמיינו שם יפה New member 19/3/03 #11 החצילללל שלי ! ! ! ../images/Emo110.gif תגיד תגיד יא ויסמן וואנבי...אתה לא יכול לשאול אותי אם אני כוסית??? הלוואי שידרוס אותך אוטו זבל!
החצילללל שלי ! ! ! ../images/Emo110.gif תגיד תגיד יא ויסמן וואנבי...אתה לא יכול לשאול אותי אם אני כוסית??? הלוואי שידרוס אותך אוטו זבל!