שוב נמצא ברשת

Folklore

New member
שוב נמצא ברשת

לכאורה עדו סרט טבע מוצלח על פיתון סועד, אבל הפעם מראים אותו (לדעתי באפריקה) אוכל אייל או צבי, ומה שבאמת ידבר לחלק מאנשי הפורום (מי שלא ראה כבר את הקטע הזה) זה תיאור אנטומי גראפי ממוחשב של מבנה הגולגולת של הנחש בזמן הארוחה. אני השכלתי.

רן333

New member
הרושם שלי

הוא שיוצרי הסרט לא הסתפקו בצילום אותנטי, אלא "תפרו" יחד מספר קטעים שצולמו בהזדמנויות שונות. לי זה ממש מפריע כשאני צופה בסרט מהסוג הזה. דבר נוסף: באותו אתר שאליו קישרת מופיעים עוד מספר סרטים, חלקם מרשימים יותר מהסרטון שאליו התייחסת (לטעמי, לפחות). אהבתי במיוחד את זה שבו קוברה מלכותית בולעת פיתון מרושת.

Sprite2k

New member
רן...

ראיתי את הסרטון שאתה מדבר עליו... באמת קטע מדהים איך הפיתון הקטן מנסה להאבק בחניקה...

Folklore

New member
יש אפשרות שתעלו את הסרטון המדובר?

ולגבי הסרטון שהעלתי, זה בד"כ מה שרב סרטי הטבע עושים, מחברים מספר קטעים לכדי קטע יחיד שייראה יותר "עשיר". לי אישית זה לא הפריע, זה באמת היה מעניין, גם בתור שחזור.

MOP1991

New member
כן..

http://www.youtube.com/watch?v=usc3CPaakV4&mode=related&search= באמת סרטון יפה..

ראיתי את זה בטלוויזיה

היו המון תוכניות על נחשים לפני כמה שבועות בערוצי הטבע (דיסקברי ואנימל פלנט), תוכניות מדהימות, אגב מישהו יכול לומר לי איך קוראים לנחש הזה שדואה ביערות? מצטערת על המידע המועט אבל שכחתי את הפרטים...

למעלה