שוב סקר!!!

• פותח הנושא NGSF
  • פורסם בתאריך

NGSF

New member
מקווה שתענו...

לבנים: 1. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? 2. על מה אתם מסתכלים דבר ראשון בבת? 3. איזו תכונה (חיצונית או פנימית) צריכה להיות לבת כדי שלא יהיה מצב שתתאהבו בה? 4. מיהי הבת המושלמת בשבילכם? לבנות: 1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי? 2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות?

S H I L G I

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo26.gifכן! הוא שלי! שלייי!

1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי? לבתהטל, לרוב. חוצמיזה אני נפגשת עם חברות, רוכבת על סוסים, גולשת באינטרנט, שומעת מוזיקה ורואה טלויזיה. וRק ב-2 קלוריות! נהדR, לא? 2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? שיער. זו סטייה שלי, גם בבנות אני מסתכלת על השיער קודם. 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות?

דיתוּש

New member
יאללה. גם אני רוצה!../images/Emo178.gif

1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי? לצאת לעיר עם חברות, לשמוע מוזיקה, לכתוב, לגלוש במרשתת (אינטרנט
)
2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? עיניים. 3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות? אני לא אוהבת אף-אחד, נכון לעכשיו.

rock lee

New member
אממ...

1. כל מה שנער ממוצע בן 14 וחצי עושה בשעות הפנאי...LOL 2. קודם האופי משנה לי... 3. שרמוטה, ביצ'ית, טיפשה, רכלנית, וכל הדברים שאתם שונאים לראות בבני אדם. 4. הבת המושלמת בישבלי...אל התשובה הזאת אני יוכל לעשנות כשאני ימצא את אהבת חיי

gloom

New member
בקשר ל2 אז בולשיט../images/Emo66.gif

המנגנון מכני של בן, לא משנה איזה אבל כל בן הוא להסתכל קודם כל על החיצוניות כדי להחליט עם היא מתאימה לגדל צאצאים... ואי אפשר להתווכח עם זה, זה נכון ב100 אחוז

bariska

New member
רק בגלל שמשמעמם לי../images/Emo3.gif

לבנים: 1. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי?חדר כושר...כדורגל...ולאכול גלידה
2. על מה אתם מסתכלים דבר ראשון בבת?על הגב הולך ומתרחק הולך ומתרחק
חח סתם בדר"כ על הידיים
והפנים
...ידים שעירות דוחות אותי
3. איזו תכונה (חיצונית או פנימית) צריכה להיות לבת כדי שלא יהיה מצב שתתאהבו בה?אין בקשות מיוחדות..שפשוט תהיה היא.. 4.מיהי הבת המושלמת בשבילכם?אישתי תעתיד

אני...

1.מה אתן אוהבות לעשות הזמנכם הפנוי?
לא יודעת אבל בדרך כלל או בנים... או חברים... או מחשב... 2.על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן?
מלא דברים... איך הוא נראה עם הוא נחנד ועוד דבר אחד שאני לא יגיד
מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות?
אני רוכבת על סוסים {דראס'ז} ואני כמעט כל הזמן באה לתחרויות קפיצות עם חברים אז ראיתי אותו והתלהבתי ממנו...

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לבנות: 1. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכן הפנוי? לשמוע מוזיקה, לרקוד ולעשות ג'קאס 2. על מה אתן מסתכלות דבר ראשון בבן? עיינים!!
3. מאיפה אתן מכירות את הבן שאתן אוהבות? מה?

ווייי!!!אני מתה על סקרים!!../images/Emo6.gif

1.לגלוש באינטרנט,לחטט בחדר שלי במגירות שלא פתחתי כבר הרבה זמן... אבל האמת
....לי יש יותר מדי זמן פנוי...אז אני בדרך כלל יושבת וחושבת מה לעשות עם עצמי... 2.הדבר הראשון שאני מסתכלת עליו בבן זה...הפנים-מחוצ'קנים או לא... 3.מהשכבה...

gloom

New member
אני../images/Emo66.gif

1. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי- 3======={__)====0 אני המצאתי כל הזכויות שמורות לא לגנוב! 2. על מה אתם מסתכלים דבר ראשון בבת- מה שבא קודם.... 3. איזו תכונה צריכה להיות לבת כדי שלא יהיה מצב שתתאהבו בה?- שיער מחורבן, ריח רע, שערות :-{ ושתהייה פרחה:-{ 4. מיהי הבת המושלמת בשבילכם- אחת עם רגליים מושלמות, שיער מושלם ספורטאית, וירושלמית....

s p i n e

New member
יש לי כזו שרשרת :\../images/Emo175.gif

חח שלוים לכם! מי ששכח זאת הדס. אממ.. רק רציתי להגיד לכם שהאינטרנט שלי נדפק לגמרי.. עברית הוא עושה לי כסימני שאלה.. מה שקורה, שאני לא יכולה להגיב בפורום.. :( לפעמים אני אכנס מהמחשב של אחותי ואז אני אכתוב ואגיב.. (אם למישהו אכפת) בקיצור, אני לא היה פה באותה התדירות כמו פעם. הדס.

s p i n e

New member
hm...

i hope so too.. בלע בינתיים אני אצל אחותי עד שהיא תבוא לגרש אותי ואז נשחק קליפם בצוותא. חח סתם. לא לא סתם.. אנחנו משחקות משחק קלפים נחמד.. שמתי לב שהצטרפו הרבה ילדים לפורום! כל הכבוד! חחח אני שומעת עכשיו הופעה של דומינו בווינאמפ חח זה מצחיק
טוב אני אפרוש.

S H I L G I

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif

lol..i know that thing with "domino"..i had that on my comp until my pc decided it gets crazy sorry about my english..*mugbalim rulz*​

s p i n e

New member
חחחח../images/Emo175.gif

מה שיש לי זה על כיפה אדומה ועם ה" ישר שתי שזוטות פליק פלאק". חחח זה כ"כ מצחיק! הדס.

gloom

New member
תרשמי בעברית...../images/Emo66.gif

והדס= לא אמרת קלף אחרון ביד..... תקבלי עוד 1029830128391293810298 קלפים ליד ונראה אותך מסיימת טוב את אלופה את תסיימי תוך שניה

s p i n e

New member
זה הרבה מידי, אני לא יכולה ../images/Emo175.gif

להחזיק את זה.. אהה כן!
טופיק- היום הלכתי ל*** בגלל שאנחנו בונים שם, בקיצור, נפלתי והשקתי בטונים.. (מישהו לומד אדריכלות? הוא יבין..) בקיצור, פרחו לי שם כמה בטונים :) טוב זאת סתם אני עם השטויות שלי והמוזרויות שלי. שיהיה לכולם יום קסום מלא סוכריות קופצות ושוקולד תפוז :) הדס.

למעלה