שוב ענין המתנות עולה

שוב ענין המתנות עולה

אני רוצה לקנות מתנה לניר אבל .... 1. אני לא יודעת מה 2. הוא לא ממש רוצה או צריך משהו מיוחד 3. אני יודעת שאני לא אקבל אחת...ודי נמאס לי לקנות בלי לקבל אז ... מה קונים? איך רומזים? ולמה דווקא אני ?...

מיכלכהן

New member
וואוו..

פשוט הגדרת את הבעיה שלי... נראה לי שפשוט נצתרך לקנות מתוך ידיעה והבנה שלא נקבל בחזרה.. לרמוז? קצת קשה וממילא נדע שהוא קנה רק כי רמזנו..

מתנה לחג

וגם בא לי לתת לו במתנה על זה שהוא סובל אותי ... וזה סבל גדול

אתי@

New member
אני קיבלתי כל כך הרבה מתנות ליום

ההולדת, שאני לא מצפה למתנת חג
חוץ מיומן שנתי, שזה מנהג אצלנו: רונן קונה לי כל שנה לפני ראש השנה וכותב לי בתוכו ברכה
ולשאלתך... זה עניין של הרגשה. קודם כל - עד כמה חשוב לך לתת מתנה לראש השנה? ושנית - מה יותר חשוב לך? לתת או לקבל? ומה לקנות - דיסק, ארנק חדש, חגורה, חולצה, קופסאת שוקולדים, וכו´. זה לא חייב להיות משהו מקורי (כמה פעים בשנה אפשר למצוא משהו מקורי?) אבל משהו שהוא רוצה ויגע לליבו...

אמיקה

New member
למה לרמוז ...

אפשר להשתגע מהפולניות שהנחילו לנו ללא קשר למוצא, גזע ודת אבל כן קשור בהכל למין (שמעתם על גבר פולני ? אני לא)... מעשה שהיה באמת: כמובן כל השנים לא רק רכשתי מתנה במיטב כספי למי שהיום בעלי, אלא גם טרחתי וארגנתי פעם מסיבת הפתעה, פעם סופ"ש וכו´.. משקיענית
ואז הגיע יום ההולדת שלי... וכמה שהתאפקתי (פולניה או לא ?
)לא הצליח לי ובצהרי יום ההולדת יצא לי כזה בכי זועם ילדותי, שהאיש שלי לא ידע מאיפה באתי לו... אחרי שנרגענו קצת הסברתי לו ברור לגמרי שאני מצפה למתנת יומולדת ממנו, שתהיה אפילו לא הכי היקרה (היינו אז בשנות "בצורת" לא פשוטות), אבל התשומת לב חשובה לי.. לא זוכרת איך ומה אבל הוא יצא (בכעס?) ו...חזר עם מתנה עטופה בצורה קצת תמוהה. מסתבר שהמתוק זכר פריט לבוש מיוחד מסויים שהתלהבתי ממנו איזה פעם בחלון ראווה, לא התעצל, נסע לחנות והביא לי מתנה במלוא הרצון הטוב + התנצלות מקסימה .. מיד סלחתי.. מסקנה: מה שלא תגידי, אפילו בעדינות - אף אחד לא ינחש. וזה לא בזדון אלא חוסר מחשבה או סדר עדיפיות מקולקל קצת...

אתי@

New member
../images/Emo45.gif גברים פשוט חושבים אחרת

ואם לא נסביר - הם לא ידעו
הם ציידים ואנחנו מלקטות

יעלי2

New member
שטרודלית, יש לי כרטיסים להצגה הזו ב

11/9 (דרך טובה להעביר ערב ביום הכי זכור בשנה).

אתי@

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif הצגה חמודה מאוד

ראית את המסר ששלחתי לך?

יעלי2

New member
כן (עכשיו אני ניזכרת ש

רציתי לענות אבל המערכת חסמה אותי. אחרי 3 ניסיונות המחשב לא הגיב לכלום אז יצאתי. בהחלט קיבלתי
ואני אגש. תודה

kisses

New member
עם זה מתנה לחגים אז את האמת

שהייתי קונה משהוא באמת צנוע כמו דיסק או אפילו פרחים עם כרטיס יפה או כמו שאתי אמרה יומן עם הקדשה. אני מאוד מבינה אותך בקטע של למה אני תמיד חושבת עליו ואני קונה אבל הוא לא אותו הדבר; יש כאלו גברים שכמה שהם אוהבים אןתך הם פשוט לא רומנטיים. ןהדרך הכי טובה לטפל בזה זה להגיד בצורה בוטה ניר מה דעתך שלכבוד החג תקנה לי חולצה או שמלה וכו´.

חחח ניר??

יקנה לי בגדים ??? הוא מתבאס שהוא צריך לקנות לעצמו אז ... להכנס לחנויות נשים ולקנות לי??? ממש לא ...

kisses

New member
אוקי בגד זה סתם היה רעיון

יש משהוא שאת נורא רוצה? אז למה שלא תלכו ביחד לקנות את זה ועם הוא לא מעוניין ללכת אז תלכי לבד תקני לעצמך מה שאת רוצה ואחר כך תגידי לו מה דעתך על המתנה שקנית לי

מצחיק לקרוא את זה היום

כי בדיוק היום יומולדתו של הגבר, ואני הגעתי למחלקה עם עוגה טעימה, וכשהוא בא הביתה הוא מצא את המיטה מכוסה בבלונים עם מתנות ובדיחות (הוא בן 30, אז נניח עטפתי קופסת גלולות בנייר, הכנסתי פנימה M&M כחולים וכתבתי ויאגרה), והיום בערב יוצאים עם ההורים שלו ועוד שלושה שבועות מבצע דמבו (צניחה + מסיבת הפתעה). ואני יודעת שביומולדת שלי הוא לא יצליח לארגן משהו כזה. בשנה שעברה הוא ארגן לנו סופ"ש בירושלים, אבל אמא שלי לא הרשתה (זה היה בדיוק אחרי 2 פיגועים בעיר, אחד מהם מטר מהמלון)... מפריע לי שהוא לא משקיע כמוני ? אולי קצת, אבל ממש קצת - כי מדי פעם הוא שולח פרחים בהפתעה (סתם ככה), או טורח להביא לי גלולות מהמחלקה (הם מקבלים דוגמיות חינם), או מביא לי דברים שהוא יודע שמעניינים אותי... אז זה לא מתנות, אז מה ? בקיצור, הנקודה שלי היא, שאצלי המצב כמו אצל חלקנו (רובנו ?), ואולי זה קצת כמו עם הקטע של ארגון החתונה - אנחנו משקיעות יותר מהם. אבל עד כמה אנחנו נותנות לזה חשיבות - זה מה שמשתנה. ואורלי, אני חייבת להסכים עם אמיקה - דברו על זה. לא בקטע פולני של מתנה, אלא פשוט בגלל שזה משהו שמציק לך. את (כנראה) מרגישה שהוא לא מקדיש תשומת לב רבה מספיק לאירועים קטנים, חגים וכו´ - והיית רוצה שהוא יזכור אותם. אז יש כל מיני אפשרויות - יכול להיות שהוא יגיד שהוא לא חושב שצריך מתנות בחג. הנה, במשפחה שלי רק הילדים הקטנים מקבלים מתנות... ופה את תצטרכי להחליט אם את מוותרת על מנהג המתנות או על הצפייה לתמורה. ויכול להיות שהוא יגיד שהוא לא ידע שזה חשוב לך. אבל השורה התחתונה היא - אם משהו, כל משהו, משאיר מתח ומשקעים, ויהיה זה הדבר הכי זניח בעולם (את מכסה האסלה הוא מוריד ???), למה שיהיה איכסה בקשר ? תודה לאל, הוא בחר להתחתן איתך (ובמקרה של אורלי - גם לעשות את מיקה), הוא רוצה לחלוק איתך את חייו ! הוא בטח ובטח רוצה שתהיי מאושרת ושהקשר בינכם יהיה טוב. אז יאללה, לפתוח את הפה !

kisses

New member
הילה אני מאוד מסכימה עם מה שאמרת

הבעיה היחידה היא שאי אפשר לשנות אדם קחי את בעלי הוא בדיוק אותו הדבר רוצים לקנות בגדים אין לו כח וכו´. למרות שביום הנישואים הוא היה ממש מתוק והזמין לי זר ענק של וורדים וקנה לי טבעת מקסימה. ועכשיו אני פועלת לפי העצה שנתתי אני לוקחת אותו לקנות לנו ביחד בגדים לחג.

ניקול3

New member
וואו, אני קוראת את מה שכתבתן

ומחייכת לעצמי בהנאה... הבעל שלי הוא פשוט מציאה
בראש השנה הוא תמיד קונה לי מתנה, ואני דווקא זו שלא תמיד זוכרת/מספיקה. גם בימי הולדת הוא נורא משקיע ותמיד מפתיע אותי איכשהו. באמת שהוא חמוד, אפילו בגדים הוא קונה לי, ולהגיד את האמת - הבגדים ההכי יפים שלי הוא קנה לי
הוא יודע בדיוק את המידות ויש לו טעם חבל על הזמן... פשוט בעל נפלא. אבל מה החסרון שלו (הרי אין מישהו מושלם...) הוא לא ממש אוהב לקבל מתנות
. אני כל פעם רוצה להשקיע ולתת לו משהו שישמח אותו, אבל הוא לא משתף פעולה. תמיד אומר שהוא לא צריך/רוצה כלום. אז גם עכשיו אני עם אותה הבעיה, מה לקנות לו לחג
אני מחכה לראות אם לבנות הפורום היצירתיות יהיה רעיון מקורי...

fila

New member
אני לא יכולה שלא להשוו../images/Emo9.gifיץ גם קצת

זה לא רק המתנות שתמיד כ"כ קולעות אלא זה הברכות המדהימות מרגשות רומנטיות שהוא כותב לי בנוסף למתנה, זה חייב להגמר בדמעות שלי כל ברכה כזאת!

אביבית1

New member
גם אביחי שייך לזן

שלא קונה מתנות, למה זה טוב? מידי פעם הוא מפתיע בזר פרחים, ורק פעם אחת הוא קנה לי בושם כהפתעה (עוד אחד לאוסף). מתנות ליום הולדת תמיד אני הולכת איתו ובוחרת מה שאני רוצה. ועוד חודש יש לו יום הולדת ואני רוצה להפתיע אותו בטיסה לחו"ל, רק צריך לראות אם זה יסתדר מבחינת עבודה, וכסף.

למעלה