מצחיק לקרוא את זה היום
כי בדיוק היום יומולדתו של הגבר, ואני הגעתי למחלקה עם עוגה טעימה, וכשהוא בא הביתה הוא מצא את המיטה מכוסה בבלונים עם מתנות ובדיחות (הוא בן 30, אז נניח עטפתי קופסת גלולות בנייר, הכנסתי פנימה M&M כחולים וכתבתי ויאגרה), והיום בערב יוצאים עם ההורים שלו ועוד שלושה שבועות מבצע דמבו (צניחה + מסיבת הפתעה). ואני יודעת שביומולדת שלי הוא לא יצליח לארגן משהו כזה. בשנה שעברה הוא ארגן לנו סופ"ש בירושלים, אבל אמא שלי לא הרשתה (זה היה בדיוק אחרי 2 פיגועים בעיר, אחד מהם מטר מהמלון)... מפריע לי שהוא לא משקיע כמוני ? אולי קצת, אבל ממש קצת - כי מדי פעם הוא שולח פרחים בהפתעה (סתם ככה), או טורח להביא לי גלולות מהמחלקה (הם מקבלים דוגמיות חינם), או מביא לי דברים שהוא יודע שמעניינים אותי... אז זה לא מתנות, אז מה ? בקיצור, הנקודה שלי היא, שאצלי המצב כמו אצל חלקנו (רובנו ?), ואולי זה קצת כמו עם הקטע של ארגון החתונה - אנחנו משקיעות יותר מהם. אבל עד כמה אנחנו נותנות לזה חשיבות - זה מה שמשתנה. ואורלי, אני חייבת להסכים עם אמיקה - דברו על זה. לא בקטע פולני של מתנה, אלא פשוט בגלל שזה משהו שמציק לך. את (כנראה) מרגישה שהוא לא מקדיש תשומת לב רבה מספיק לאירועים קטנים, חגים וכו´ - והיית רוצה שהוא יזכור אותם. אז יש כל מיני אפשרויות - יכול להיות שהוא יגיד שהוא לא חושב שצריך מתנות בחג. הנה, במשפחה שלי רק הילדים הקטנים מקבלים מתנות... ופה את תצטרכי להחליט אם את מוותרת על מנהג המתנות או על הצפייה לתמורה. ויכול להיות שהוא יגיד שהוא לא ידע שזה חשוב לך. אבל השורה התחתונה היא - אם משהו, כל משהו, משאיר מתח ומשקעים, ויהיה זה הדבר הכי זניח בעולם (את מכסה האסלה הוא מוריד ???), למה שיהיה איכסה בקשר ? תודה לאל, הוא בחר להתחתן איתך (ובמקרה של אורלי - גם לעשות את מיקה), הוא רוצה לחלוק איתך את חייו ! הוא בטח ובטח רוצה שתהיי מאושרת ושהקשר בינכם יהיה טוב. אז יאללה, לפתוח את הפה !