שוב פיגוע.. בחיפה...אחרי

1נתי 1

New member
הלואי וידענו - די אין כבר כח

הצרה שאנו עם "יפה נפש" אצלהם נהרג אחד - אלפים יוצאים ללוויה ולהפגנות אצלנו - חותמים על עצומות..........

עלמה 3

New member
../images/Emo7.gifשוב הרוגים ועוד נפגעים

ועוד כמה משפחות שחוות עכשיו אובדן ושכול ויצאו ממסלולם הטבעי של החיים.... כמה עצב וכמה כאב

rolan

New member
ולא יהיה לזה סוף

עד אשר יתחילו לדבר.... לדבר לדבר זה תחילתו של יישוב סכסוך... בכל סכסוך

*יערית

New member
שבוע טוב...בתקווה שכך יהייה../images/Emo20.gif

לצערינו העברנו כמה שעות בבית חולים רמבם בביקור אצל אביו של בן זוגי..מהרגע שניכנסו עברו דק' אחדות עד שחברה התקשרה אלי לספר לי על הפיגוע,לידי עמדה אחות ודיברתי בקול רם, ומשם היא רצה למודיעין לדווח על פיגוע..משום מה נידמה היה לי שידענו זאת עוד לפני בית החולים..נורא היה להיות בשעות האלו שם...כשירדנו לחזור הביתה...הרגשנו את הפחד של המשפחות, הכאב,הבכי,התהדמה של אחד הפצועים שהיה נוכח במסעדה.. פשוט החזיר אותי אחרונית..תמיד..אבל הפעם זה היה קרוב .. תנחומים למשפחות ההרוגים,החלמה מהירה לפצועים ושלא נדע יותר מצרות. שבוע טוב

gila411

New member
אני בהלם

5 דקות מרחק הליכה מההורים שלי, מזעזע אני כל כך מקווה שאני לא מכירה אף אחד מההרוגים (אני מודעת לזה שזה משפט מגעיל)

יונה לבנה, השמיעי קול שנדע שאת בסדר

אני בתהליך איסוף כל האנשים החיפאיים שאני מכירה... בבקשה להגיד שכולם בסדר! דואגת.

תודה קרן,הנני

ותודה לכל המתקשרים והדואגים. בני משפחתי ואני בסדר(תודה לאל) כמו שרובכם יודעים זה ארע מתחת לאפי ... בהזדמנות זו אני רוצה להשתתף בצערם של המשפחות ולאחל לפצועים החלמה מהירה.

rolan

New member
בוקר נורא

אין, אין מילים אסון כאב לבי עם כולם

למעלה