שוב פעם אני והשאלות שלי...

פורומית

New member
שוב פעם אני והשאלות שלי...

הפעם, מישהו יודע מה ההבדל בין ירקות כשהם חיים או מבושלים? מבחינת קלוריות או כל דבר אחר, מה עדיף? לחיוב ולשלילה תודה מראש פורומית.

ארינה

New member
קלורית זה אותו דבר אלא אם כן את

מוסיפה שמן או כל דבר אחר. זה הרבה יותר בריא ירקות חיים בגלל כל הויטמינים שנשארים בהם וגם בגלל תהליך העיכול. הם עוזרים לתהליך העיכול יותר כשהם חיים מאשר כשהם מבושלים.

UNO MINUTO!!!

שאלה קטנטנה יש לי (כן, פורומית, גם לי יש הרבה שאלות)... :) והשאלה היא כדלקמן :)-) ): אם אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתה על ירקות (חיים!), אבל אני מוסיפה להם מלח... זה לא מוריד מהם את הויטמינים או משהו כזה, וגם לא מוסיף להם ערך קלורי, נכון...? אני יודעת שזאת שאלה מטומטמת, אבל בכל זאת... :) אוהבת, ומצפה לתשובה!!!!!!!!!!!! B-) עדי התל-אביבית

Enni

New member
עדי, עד כמה שהבנתי (וזה לא הרבה...)

המלח מוסיף מעט (!!!) קלוריות למזון אבל הוא חיוני לגוף. כמות המלח שאת מוסיפה היא בטח לא את כל חבילת המלח, לכן זה לא מזיק ואף תורם לגופינו. לדם ולשאר נוזלים בגוף. מקוה שהועלתי ולו במעט אנני :cool:

פורומית

New member
ולי תמיד אמרו שמלח ממש לא בריא

ועוד יותר לא לשמנים, כי זה מפריע לספיגה או העיכול בגוף, משהו כזה הסבירו לי, בכל אופן הבנתי שמלח זה ממש לא מומלץ, מעניין מה אתם שמעתם על זה?????

Enni

New member
המלח לא בריא בכמויות מסחריות..

אבל הוא חיוני לגוף. כ-150 גרם מלח הגוף צורך ביום.

גל היפה

New member
בקשר למלח

אז ככה מלח לא בריא כי הוא סותם את העורקים... וכאשר מוסיפים לאוכל מלח זה גורם לכך השאוכל יספג בגוף כל דבר שלא אוכלים במידה הוא לא בריא... פשוט צריך להוריד בכמות ומה שאפשר לאכול בלי אז פשוט לוותר על המלח

פורומית

New member
את מבינה בכל מה שקשור למלח?

אף פעם לא אהבתי להוסיף מלח לאוכל ופעם שמעתי מרופא שזה תלוי בבן אדם, אדם שחסר לו מלח בגוף תמיד מוסיף לאוכל שלו מלח ומי שלא, לא אוהב להוסיף מלח, בנוסף להכל אני גם לא אוהבת כל כך לשתות, בבדיקת דם לפני כמה חודשים התוצאות הראו את זה ובגדול... והתחלתי לשתות הרבה בלית ברירה על מנת לשטוף את כל כמויות המלח המיותרות, השבוע עשיתי שוב בדיקת דם, ולמרות כמויות המים שאני שותה, עדין המלח בגוף בעייתי, למה???

ארינה

New member
מה שקורה זה שמלח סופג

ואז נוצר מצב שהוא סופג את הנוזלים שלנו ונוצר מצב שאנחנו לא יורדים במשקל. בגלל זה מומלץ להמעיט במלח ולא להתלהב איתו.

למעלה