שוב פעם אני!

free soul

New member
שוב פעם אני!../images/Emo187.gif

עוד שאלה שקפצה לי בראש בזמן אימון הליכה...
מה הן השאיפות שלכם לעתיד? לא בעוד עשרים שנה, ולא בעוד 10 שנים! שנה בלבד. אח"כ אכתוב את שלי

אמממ

שאני אצליח בתפקיד שלי בצבא ו... להיות עם בן אדם שאני באמת אוהב קיטש אבל זה הדבר שחסר כרגע

The Cat Woman

New member
שאלה לא קשורה../images/Emo15.gif

הכינוי שלך "צועקת אהבה" זה מתוך השיר של היי-פייב? (להקה שאגב הערצתי עד הפירוק) "את צועקת אהבה, מסתכל עלייך... כל היום, כל הזמן, מאוהב, רק חושב עלייך..."

וואללה

כן! לא זכרתי שהשיר של היי פייב (למרות שהערצתי אותם עד שמייקל עזב) אבל כן זה בגלל השיר הזה שיר מהמם!

fipo

New member
מסכימה.. יא' זה קשה!

להציח סוף סוף וסיים בהצלחה את הלימודים כי כמו שאמרו למעלה.. יא' זה קשהההההההההההה !!

הסברתי אותה באחד השירשורים פה..

"הדבר הרע שקרה לי-היו הרבה...האמת שזה עצוב אבל החיים שלי היו רצופים בעצב:דוד שלי נהרג בתאונת דרכים, חברה שלי וידיד שלי נהרגו בפיגוע בי-ם בהפרש של שבועיים בערך,סבא נפטר...וכמו שהבנתם-לא חיים מי יודע מה..עכשיו תבינו את החתימה שלי....." מקווה שזה עזר לך....

jessy19

New member
השאיפות שלי...

להתחיל ללמוד באוניברסיטה, למצוא אהבה ובין היתר למצוא את עצמי (ולא אני לא צריכה לנסוע להודו בשביל זה
)

סופה 20

New member
אמממ זה לא קל...

יש שני דברים שהם השאיפה שלי , לעבור בסיס דבר ראשון. ואחרי זה להצליח להתקבל לשב"כ\להיות מתחקר יותר טוב.

pain is MY love

New member
בשנה הבאה

צה"ל לוקח אותי.אין לי יותר מדיי שאיפות מצה"ל אני רק רוצה לסיים את י"ב בשלום!!!!!!!!!!!!

free soul

New member
וואלה...

יש פה אנשים מעל גיל 20...? בלי להעליב.. פשוט כמעט כל הודעה זה "צבא צבא וצבא.."

סופה 20

New member
אמממ

מה לעשות?! החיים לא קלים :) ... אני גם יהיה מוכן לחתום קבע... אבל זה רק אם אני יעבור לשדה דב כבר...(מפקד שלא רוצה להעביר אותי בעיה קשה...)...

למעלה