אולי תשובה, ומחשבות
שאלתך מתחלקת לשנים 1. איך מתקינים LILO 2. למה אין DRIVER לכרטיס הרשת ראשית אתיחס למשהו שלא שאלת. ואשאל אותך מדוע התקנת גרסה ישנה של RedHat ואומר לך שזה עלול להביא לבעיות אבטחה במחשב שלך, במידה ואתה מחבר אותו לרשת. ביחוד לאינטרנט. ועכשיו לתשובות - לשאלתך השניה (זיהוי כרטיס הרשת) - תכתוב איזה כרטיס רשת זה. מאיזה תוצרת. איך קוראים לו .. וכו´ ... כמו בכל הדברים. כך גם בנושא כרטיס הרשת, רצוי להשתמש בכרטיס "שיגרתי". ולא לקנות איזה משהו מיוחד, גם אם הוא זול יותר. אני אישית משתמש כמעט רק בכרטיסי 3COM מסוג 10X100 על PCI (חוץ מ- INTEL אחד) ומעולם לא נתקלתי בבעיה. המערכת מזהה אותם וכל מה שנשאר לי זה להגדיר את ה- IP או אם אני רוצה אז אני מגדיר גם IPX. בקשר לשאלה הראשונה (התקנת LILO) - יש כל מיני דרכים לשתול את ה- LILO ב- MBR. אך לדעתי הדרך הפשוטה ביותר, הדרך בה גם משתמש מתחיל יכול לעבור בלי בעיות, היא התקנה מחודשת. אבל לא כהתקנה חדשה, אלא כ"עדכון"
כאשר תעדכן את המערכת. תזהה מערכת ההתקנה את מה שחסר לה. היא לא תשנה שום דבר בקבצים אותם כבר התקנת (משום שהם אותה גרסה) אבל תתקין באופן אוטומטי את ה- LILO. באותה הזדמנות אולי כדאי לך להתקין גרסה חדשה יותר של RedHat. בהצלחה