שוב פעם בטן.....

sharon323

New member
שוב פעם בטן.....

היי ירון, אני בחורה שנחשבת לרזה מאוד 1.64 52 ק"ג מבנה גוף צר מאוד. ולמרות זאת יש לי כרס. קראתי את כל המאמרים שלך ואף את התשובות בפורומים ומשם הבנתי שצריך להוריד ת ריכוזי השומן ואז יראו את הקוביות. הבעיה שלי היא שאני לא מצליחה לרדת במשקל גם אם אני צמה בגלל שאין לי עודף רציני מה לעשות? אני מתה לקוביות? תודה

חסרים לי קצת פרטים

מה הכוונה לכרס - שומן, עקומה מוגזמת במותנים או משהו אחר ? האם מדדו לך אחוזי שומן בחדר כושר ? האם את מתאמנת בחדר כושר ? אם כן מה את עושה וכמה זמן את מתאמנת ? חזרי אלי וננסה "לסדר" לך קוביות (אל תצומי בינתיים
)

sharon323

New member
בענין ה"קוביות" שהבטחת...

היי רמי\ירון, הכוונה לגבנונית קטנה בבטן התחתונה, אני לא מתאמנת במכון כושר אבל התחלתי בבית לפי התרגילים שהמלצת. מדדו לי אחוזי שומן ואמרו לי שזה תקין. בבית אני מתאמנת בערב משהו כמו 50 כפיפות כל ערב. נו מה אתה אומר?

קחי בחשבון שלגנטיקה תפקיד חשוב

אם הלוק הקובייתי לא עובר במשפחה, יהיה לך מאוד קשה.. לא משנה כמה את רזה, אם המבנה שלך לא מדגיש קוביות.. לא תראי. 50 כפיפות בטן לא מספיקות. כמה סטים את עושה? תנסי לעשות 25-30 כפיפות לכל צד (שמאל, ימין ואמצע), הפסקה של לא יותר מדקה ואז סט נוסף. ככה 3 פעמים לפחות.

ronen222

New member
בכדי שלאישה יראו את הקוביות

היא צריכה רמת אחוזי שומן נמוכים מאד ואגב צם עושה בדיוק ההפך כאשר צמים הגוף נכנס למגננה ובכל פעם רק שיש לו צאנס הוא אוגר את השומן טוב טוב את יודעת איפה ומלבד זאת שרירי הבטן אצל אנשים בכלל ונשים בפרט (בגלל החוסר בטסטוסטרון הורמון גברי) קשים בהיפרטרופיה (גדילה) לכן בכדי שיראו את הקוביות את צריכה לקרוע תתחת ובהשגחה של מדריך טוב והדגש טוב שורה תחתונה אפשרי צריך להשקיע המון

קוביות

שרון, התשובות שנתנו לך היו נכונות ויפות. לאישה יש יותר רקמת שומן מלגבר עקב הורמוני המין שלה ולכן יהיה לה הרבה יותר קשה ליצור "קוביות", שזה אומר רקמת שומן נמוכה ורקמת שריר יחסית גבוהה. לנשים כפי שרונן ציין עקב חוסר בהורמון מין גברי יש קושי להגדיל את מסת השרירים. כמו כן האזור של הקוביות בד"כ מרכז סביבו הרבה שומן (תופעת האגס אצל נשים) וכמובן הגנטיקה ! לגבי הגבנונית הקטנה בבטן התחתונה צריך לבדוק שזה לא בעיה יציבתית (לורדוזיס). עכשיו לתכלס: 1. דבר ראשון לא לצום !, הקפידי על ארוחות מסודרות ומזינות (בלי שטויות). 2. דבר שני לבצע תרגילי ארובי 3 פעמים בשבוע (30-60 דקות בהתאם ליכולת). 3. תרגילי בטן לבצע 3-4 פעמים בשבוע - כפיפות בטן, 3 סטים, 25 חזרות, דקה וחצי מנוחה בין סט לסט. כפיפות בטן באלכסון 2 סטים לכל צד, 20 חזרות, דקה וחצי מנוחה בין סט לסט. להקפיד על עבודה איטית ולנסות להרגיש את הבטן בזמן הביצוע. אם התרגילים קלים לך ניתן לשנות את מנח הידיים כדי להגדיל את המנוף. חשוב לזכור כואב - מפסיקים. 4. משך השיטה 4 שבועות. אני לא יכול להבטיח תוצאות מבלי לראות אותך, אבל חזרי אלי אחרי 4 שבועות ונראה איך התקדמת. כמו כן תתיעצי לגבי היציבה. בהצלחה רמי

למעלה