יעל של רעות
New member
שוב פעם זה שלילי../images/Emo7.gif עד מתי?!?!?!
שוב פעם זה שלילי
עד מתי?!?!?!
אוף, התמונה מטושטשת לי מבעד לערפל הדמעות. הבוקר עשיתי בדיקת בטא והשתדלתי להיות COOL. בצהריים בהיסוס רב התקשרתי למרפאה, והאחות אומרת לי: מצטערת יעל, בטא 3. בטח תקבלי מחר.
כבר ורדה שאלה לפני למה??? ובטח כל אחת שואלת. אף פעם לא תארתי לי שלהכנס להריון יכול להיות דבר כל כך מיגע ומתיש. עדכון למי שלא זוכרת, יש לי ילדה (מדהימה!) בת שנתיים וחצי מהריון ספונטאני (יש דבר כזה!!! או לפחות ככה חשבתי). כבר שנה וחצי מנסים שוב, די הרבה זמן ניסינו טבעי, אח"כ איכסאקלומין 3 חודשים, ועכשיו נכשלה הזרעה שלישית. יש לי תגובה שחלתית נמוכה (בגיל 37) ולא הגבתי כלל ל-3 אמפ´ גונל-F. לכן בהזרעה השלישית קיבלתי 4 מנוגון ליום. אחרי 5 ימים התפתחו 3 זקיקים בגודל 21, 16, 14 ושניים קטנים עם רירית 7.5, והתבקשתי להזריק כוריגון "כדי לא לפספס את הזקיק הגדול". כך שאת ההזרעה עשיתי ביום 9 של המחזור. היה סיכוי לשתי ביציות טובות.... וגם הזרע באותו יום היה טוב במיוחד. אז הייתי אופטימית... אבל זה לא. למה? לא יודעת. זיידמן כבר הספיק למלא לי הבוקר טפסים ל-IVF וחשבתי שאולי לא אזדקק לזה... אבל כנראה שגם אני עולה כיתה. מה שבטוח, זה שהחודש אני נחה ולא עושה כלום (אולי רק סקס). אני חייבת לתת לגוף שלי לנוח מההורמונים והשפעותיהם. שבוע אחרי הכוריגון היו לי כאבים קשים בגלל ציסטות דמיות גדולות אחרי הביוץ. וזה מרחיק לי את החלום עוד פעם.... אז למה אמא למה זולגות הדמעות מעצמן?
יעל שכל כך רוצה
שוב פעם זה שלילי
אוף, התמונה מטושטשת לי מבעד לערפל הדמעות. הבוקר עשיתי בדיקת בטא והשתדלתי להיות COOL. בצהריים בהיסוס רב התקשרתי למרפאה, והאחות אומרת לי: מצטערת יעל, בטא 3. בטח תקבלי מחר.