שוב פעם כולם לקרוא

שוב פעם כולם לקרוא

חלאס עם ליאור נרקיס אני שומע ת´שם אני מקבל התקף חלחלה חידלו מלהזכירו בפורם זמאר עקום נטול חיים אני מבקש לטובת החסרי כסף אנא מכם חידלו להזכיר שמו תגידו תמיר גל רולז :>

shayper

New member
יש כאלה גם אור...

עזבי אותו זה כמו כלב אל תתייחסי אליך הוא ילך אז בואי נהיה בשקט ונשאיר את ההומלס הזה בצד... מה הוא מבין בכלל עלק תמיר גל... מי זה בכלל? שמעתי אותו פעם אחת בחיים שלי וזה היה בכלל בגלל השרוף כי יש להם דואט דרך אגב שמגיע החלק של תמיר גל בשיר אני מנמיך את הקול ושחיים "השרוף" צינוביץ המלך!! שר אז אני מגביר בקולי קולות ינעל העולם של העולם שלי

אור בת 18

New member
שי אתה יודע משהו...

נראה לי קלטתי אותך... אתה לא אוהב מיזרחית כבדה... אתה שומע ים תיכוני וגם הרבה ראפ ומוזיקה ישראלית... נחמד מאד... :)

shayper

New member
יפה מאוד

אם את מתכוונת שאת אומרת מזרחית כבדה ליוסי עדן מושיק עפיה קובי פרץ ואלה את צודקת אני לא סובל אותם (בכיינים) אלה את אייל, זהר, נרקיס, בניון, וכאלה... בקשר לראפ אני לא יודע למה את חושבת שאני שומע הרבה... אני שומע רק מוקי... בראפ... ומוסיקה ישראלית אני בכלל לא שומע... לא שלמה ארצי ולא שלומי שבת ולא יודע עוד מי יש אפילו אה ולא משפחת בנאי ... אבל את קרובה...

הלו הלו להרגע.....

אם לא שמת לב דיברת עכשיו על אהוב ליבי... אז תתחיל להרגיע ברור?!!??!!?!?!?!?!?!? אני חולה על ליאור נרקיס ויש לו שירים פצצה והוא כזה חמודדד
אז תרגע אם הדיבורים האלה עליו
רעות

shayper

New member
מה יש לך???

לא התכוונתי להגיד שאייל גולן, זהר וליאור נרקיס בכיינים אלא אלה מהרשימה הקודמת (יוסי עדן....) התכוונתי שאת אייל וחבריו אני אוהב אז שקט ואל תבואי אלי בטענות אף פעם...

למעלה