שוב פעם מרגישה לא טוב

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שוב פעם מרגישה לא טוב

החום עלה ל 37.7 וכואבים לי הפרקים מאוד . לא נראה לי שזה מהחיסון לשפעת כי כואבים לי הפרקים ולא השרירים נראה לי יותר בגלל שהורדתי מהפרדניזון מ 15 מ"ג ל 10 מ"ג ואני מרגישה בשינוי. האמת שהראומטלוג אמר לרדת מ 30 מ"ג כל שבוע ב 2.5 מ"ג עד שאני מגיעה ל 7.5 מ"ג ושם לעצור ואני הורדתי תוך שבועיים מ 30 מ"ג ל 10 מ"ג כי אני כבר כל כך רוצה להיפטר מהסטרואידים האלה אבל אוףףף אני לא מצליחה. אז מה עכשו שוב להעלות במינון? ללכת לרופאה? לחכות שזה יעבור? איזה באסה אני ממש מבואסת

היי שירונת../images/Emo140.gif

מבינה שהשבת שלך הייתה פחות טובה עקב הכאבים החום וההרגשה הכללית הרעה אולי תוכלי להתקשר לראמטולוג ולהתייעץ איתו? בטוח אפשר לעשות משהו שיקל עלייך קצת או שלפחות יתן דעתו מקווה שאת נחה לך ושתרגישי יותר טוב

gaia20

New member
לדעתי עליך להעלות בחזרה את המינון

שירי, יקירתי, מתוקה...... אני יודעת ומבינה שאת רוצה להיפטר מזה, אבל בואי רק לרגע ננסה לחשוב על זה יותר לעומק ואני בטוחה ששתינו נגיע לאותה מסקנה - כרגע את צריכה את זה. ניתנה לך הוראה להוריד כל שבוע מינון מסוים (ולא סתם ניתנה הוראה כזאת), אז תעשי את זה. תפסיקי להעמיד את הגוף שלך במצב שהוא ללא תמיכה, את מזיקה לעצמך! עכשיו את תתקשרי לראומטולוג ואת כמובן לא תספרי לו על המינונים המטורפים שאת מורידה כל חצי יממה והוא שוב יהיה מבולבל איך את מורידה בצורה "כל כך איטית" ועדין לא מרגישה טוב ושוב הוא יהיה ללא תשובות בשבילך. אני לא רואה שום טעם להתקשר או ללכת למישהו, פשוט תעלי את המינון בחזרה ותתחילי שוב בהורדה איטית, כפי שהיא אמורה להיות.

ל3

New member
הדרי

אני יודעת שאת צודקת וההגיון הבריא אומר לעשות בדיוק מה שרשמת אבל נמאס לייייייייי. התנפחתי כל כך בפנים בגלל הסטרואידים ויש לי מראה קושינג שחבל על הזמן אני לא מזהה את עצמי במראה. בנוסף יש לי אקנה מגעילה בצוואר ובמפחת החזה ובזרועות והכול בגלל הסטרואידים, השמנתי נורא ואני מרגישה זוועה עם עצמי וזו הסיבה שאני מתה כבר להיפטר מהם. אני לא מתקשרת לראומטלוג וגם אם הייתי מתקשרת הייתי מספרת לו על ההורדה במינון אני לא מסתירה ממנו כלום והוא בטח היה נוזף בי ואומר לי לעשות בדיוק מה שכתבת ולכן אני לא מתקשרת אילו- לפחות לא כרגע. אני באשלייה שהמצב ישתפר- הלוואי

gaia20

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אבל תביני שככל שאת נלחמת בעובדה שכרגע את צריכה מינון גבוה וככל שאת מנסה בכוח להוריד את המינון, כך את תצטרכי את הסטרואידים ליותר זמן. הרימיסיה לא תבוא ממשחקי ההורדה במינון ואת יודעת גם את זה. אני יודעת שנמאס לך ואת בטח מיואשת כבר מכל העולם אבל תחשבי כמה יהיה נחמד להגיע למינון 10 מ"ג כשאת מרגישה טוב ומסוגלת לתפקד. הרי מה הפואנטה במינון נמוך כשאת לא מסוגלת להרים את הראש? תחשבי על ההרגשה שאת מורידה את ה 2.5 מ"ג האחרונים ללא חשש שלמחרת את מתפרקת. אין מה לעשות, בשביל להגיע למצב כזה צריך "לסתום לזאב את הפה" וזה אומר לקחת תקופה מסוימת מינון גבוה, לתת למערכות בגוף להירגע, לבלוע כמה צפרדעים בדרך אבל....להרגיש טוב!!! ומשם לאט לאט להוריד במינון. יקירתי, בבקשה עשי עוד מאמץ קטן. קחי את עצמך בידיים, תתעשתי, השמנה זה לא סוף העולם - התמוטטות מכאבים זה כן!! יש לנו רק שירי אחת בפורום.... וחשבנו לשמור אותה כאן

ל3

New member
הדרי../images/Emo99.gif

תודה ממי. מבטיחה לשקול את מה שאמרת. קשה לי אם זה אך אני אנסה אוהבת שירי

למעלה