שוב פעם מתייאשת..

La Milagrosa

New member

stav650

New member
שוב פעם מתייאשת..

היי .. אני יוצאת עם החבר כבר 7 חודשים כל הקשר הזה הוא רכבת הרים ב3 חודשים ראשונים הכל פרח וזרם ואז התחילו הבעיות.. שיחה שגליתי עם האקסית , פלירטוטים, ירידה ביחס וכו׳ אחרי משבר רציני הוא התאפס וחזר לעצמו ועכשיו שוב פעם .... כמעט ולא מדבר, כשהוא איתי כמעט ולא מחבק מנשק נוגע.. סתם שם עליי ראש ורוצה לישון, פחות משקיע מפעם.. לא אומר לי התגעגעתי לא מנסה ליזום דברים היום למשל קבענו שיבוא אליי ובסוף הוא אמר שהוא עייף ולא יכול לנהוג (הנסיעה היא כ14 דק׳) ומעולם הוא לא אמר לי דבר כזה אז אמרתי לו שאני מרגישה שקרה משהו ושאני אשמח אם הוא ישתף אותי והוא אמר שנמאס לו מהסרטים שאני עושה על כל דבר (כשהערתי לו על החוסר יחס) ושקשה לו לנהוג אליי אחריי שבוע קשה שעבר עליו (חזר ממילואים) פעם הדבר שהןא הכי היה רוצה זה רק להיות איתי ולישון איתי והיום על ה10 דקות נסיעה האלה הוא התעצל והעדיף להישאר לישון בבית שלו אני אוהבת אותו מאוד מאוד שאלתי אותו אם הוא עדיין אוהב אותי והוא אמר שכן ופשוט עוברת עליו תקופה קצת קשה עם המבחנים והמילואים אני מרגישה כאילו שאלה תירוצים כדי לא לפגןע בי או משהו כזה אבל בעצם ככה זה יותר פוגע בי השיחה הסתיימה כשאמרתי לו טוב לא יודעת מה להגיד לך תעשה מה שבאלך אני הרמתי ידיים והוא אמר לילה טוב ביי,אני רוצה לישון.. אני מרגישה דיי מושפלת מאוכזבת פגועה.. אני באמת אוהבת אותו , גם כשהוא מתנהג ככה :( מה כדאי לעשות? תודה ..

שלום

ייתכן שבאמת יש לו תקופה עמוסה עכשיו, אבל חשוב להשקיע בקשר. נסי את מצדך להשקיע בקשר אם הוא חשוב לך, נסי לדבר אתו יותר ולפתח אתו שיחות על דברים שקרובים אליכם כמו דברים שאתם אוהבים וכאלה. נסו לנצל את הזמן המועט שיש לכם להשקעה בשיחות רגשיות ובאהבה. מגע צריך לבוא באופן טבעי, מתוך רגש וקרבה נפשית. לפעמים קורה והקשר נחלש, ואחר-כך הוא מתחזק. תנו לו להתחזק.
&nbsp

Shamy

New member
נשמע לי שהוא כבר לא בקטע שלך

אני לא יודעת למה , לא יודעת איך , אני הייתי נותנת לבחור ספייס מלא אבל אם תראי שגם אחרי ספייס מלא שכזה הוא עדיין מפרלטט עם בחורות אחרות הייתי מתרחקת כי חבל להכנס למיטה חולה או להכנס לקשר עם בן אדם שמכור לרומנטיקה וחיזור ואהבה

La Milagrosa

New member
הוא לא אוהב אותך, ירד לו ממך, יאללה דפדפי

כי אין שום דבר שאת יכולה לעשות כדי לשנות את דעתו.
לנג'ס ולעשות סרטים לא יעזור פה. NEXT.

למעלה