שוב פעם ....

החדשה

New member
שוב פעם ....../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

קודם אני רוצה להודות לכם על העזרה הקודמת לגבי בגדים לחתונת אחותי את זה פתרתי ----- אני תופרת אצל מעצבת באזור מגוריי, וראיתי המון בגדים שהיא תפרה ועיצבה, גם לכלות......מה שהכי אצלה טוב, (אולי יהיו כאלה שיגידו שלא) היא על הדף מציירת משהו, לאחר מכן שמסכימים על זה היא תופרת את זה על סקיצה מסתם בדים----- כדי לראות איך זה יוצא על הגוף ואז.....כשמודדים את הסקיצה היא פתאום יכולה לשנות לכיוון אחר או לעשות שינויים אחרים, בגלל זה היא עובדת אם סתם בדים ולא עם הבד שללקוחה. העזרה שאני צריכה עכשיו היא: איפה אני יכולה למצוא מחטב, חגורת בטן, כל מה שיכול לעזור להכניס מעט את הבטן ולטשטש מעט את הכפלים שנוצרו מהשומן
בצידי הגוף. רק לידיעתכם אני אף פעם לא לבשתי לפני כן מחטבים/חגורת בטן...... תודה רבה על כל תשובה שאקבל, ומקווה שמהר מאחר והזמן לקראת החתונה מתקצר..... המון תודה

DREAM111

New member
היי מזל טוב

אז בכל חנות לבני נשים אני בטוחה שתוכלי למצוא מחטבים וכל הדרוש לכך. מאיפה את בארץ אולי יש מישהי שאוכל להמליץ תלוי בכיוון. המון מזל טוב לחתונה.

החדשה

New member
חנויות

אני גרה באזור רחובות. וכאשר אנחנו השמנות נכנסות לחנות ללבני נשים שלרוב ורוב הדברים שיש שם זה לרזות בלבד.......לשמנות זה קצת קשה למצוא שם.ואם הם מציעים דברים אז זה של סבתות........לי אישית כשאני הולכת לחנות ללבני נשים אני צריכה רגיעון של הדס לפני ואחרי מרוב שהם עושים טובה שמתייחסים אלינו כאילו אנו מצורעות........ לכן שאלתי, כי אני זוכרת שפעם היה בעיתון לאישה איזו כתבה על חנות ללבני נשים במידות גדולות ואני מדברת על הכול(פיגמות, כותנות, ביבי דול, לבנים גרביונים..והרשימה ארוכה) וזה נמצא בתל אביב, אז אם מישהי מכירה ותוכל למסור לי את הכתובת או טלפון אודה לה מאוד. או לחלופין על חנות באזור מגוריי שיש שם את מה שאני צריכה. תודה

ללי 2

New member
החנות נקראית "מירל" והיא נמצאת ברמת

אביב בת"א בר"ח טאגור. בהצלחה

mesty

New member
יש לי פתרון

שלום לך, אני לא יודעת מה הן מידותייך, אבל אני אישית מאוד גדולה, (מידה 52) יש בקניון רחובות - רגע אל תבהלי חנות לצד הסופר פארם "לבנבנים שמה" יש שם דברים משגעים- אם לא ניגמר בעלי החנות מיבא בעצמו מארה"ב את לבני הנשים ויש שם דברי משגעים וזולים! יחס נהדר אני מאוד ממליצה לך. לגבי פיגאמות. אני לא ממש קונה בארץ ביג´אמות לשמחתי קיבלתי "מאמריקה" אבל אם את מחפשת משהו לקייץ .... אולי בסלון "את" תמצאי בהצלחה

החדשה

New member
תודה....

תודה לך על העזרה, אני צריכה נכון לעכשיו זה מה שדחוף לי זה המחטבים, או כל מה שתופס את מידתי הגדולה..... לגבי פיגמות אני לא צריכה אבל טוב לדעת שיש את זה גם בארץ (גם אני מקבלת מארצות הברית) אבל בכל מקרה איפה החנות הזו נמצאת (של הפיגמות - סלון "את"). אני באמת ילך לבדוק בקניון ברחובות שוב תודה ואשמח לקבל עוד עזרה.....

DREAM111

New member
נ.ב חדש

היום קבלתי קטלוג של ג´ק קובה שיש להם מחטבים למידות גדולות. אני יודעת שיש להם חנות בקניון הזהב אולי כדאי להציץ ולראות. בכל מקרה המון מזל טוב

למעלה