שוב פעם itsikd

שוב פעם itsikd

שלחתי איימל הגיעאליך דא אתה יכוללשלוח הודעה דרך חברת פלאפון..

itsikd

New member
לא הולך :(

גם לטלפון גם לאימייל האם קיבלת איזו הודעה ממני ??

itsikd

New member
קיבלתי אבל ....

לא יכול לקרוא עברית בטלפון כששלחתי אימייל קיבלתי חזרה אימייל ריק אז ככה שהקשר נראה רק חד צדדי :(

itsikd

New member
מבחינתי אין בעיה בכלל :)

ביקשת ליצור איתי קשר מחוץ לפורום ונתתי לך את האפשרות אולם לא ניצלת אותה - בכל מקרה יש לך מספר הטלפון שלי :)

itsikd

New member
דרך אגב את נכנסת לצאט לפעמים

ואם כן לאיזה צאט ?

itsikd

New member
זה לא סוד כזה גדול

אני מבין שאת בחורה דתית - צר לי עליך :) למדתי במדרשית נועם במשך שנתיים

itsikd

New member
גם אני התכוונתי לתיכון

למדתי שם בכיתות ט-י ותודה לעצמי שאני מפיק מספיק אור לחיי :) האור הפנימי שלי אינו צריך כוחות חיצוניים בכדי להיות מאושר ומסופק מחיי

itsikd

New member
למה אתה כזה ???

מה כל כך מפריע לך ???? אז דיברנו כמה מילים שלא קשורות לפילוסופיה אז מה קרה ??? לפעמים להכיר עם מי אתה מדבר עוזר לנהל שיחה יותר ענינית ברור שזה לא פורום של היכרויות וזה לא הקטע כאן אבל מה כל כך הבעיה שלך עם כמה משפטים של חולין

דז

New member
כי...

כי אתם מציפים בשטויות ,ואתם גורמים לאנשים להתעלם ממהודעות שלכם תעשו את זה בטלפון , לא פה זה מתחת הנושא פילוספיה לכול ,לא זבל לזרוק עד שבת . אני קוראת הודעות שלכם ואתם לגמרי מבלבלים אותי מעריכים קטעים בשטויות , ואני צריכה לפתוח מיליון הודעות לא רלונטיות שאני סוגרת על המילה השניה וממלאים פה זבל כך שהודעות מענינות עוברים לעמודים קודמים.

itsikd

New member
את התחלת אז אל תאשימי אותי

אני נצמדתי לפילוסופיה עד שהתחלת לשאול אותי על דברים אחרים לא יפה להפיל את התיק עלי

ח"ו לא התכוונתי להאשימך פשוט חבל

להתוכח חוץ"ם שאלותי נבעו מהמחשבות על השיחה...

Hell is beige

New member
כי הם מורידים דיונים אמיתיים אחורה

וכי זה מעצבן את כל מי שהוא לא אתה והלכימאית. וכי זה פורום ציבורי והשיחות הפרטיות שלכם מפריעות לזרימה שלו. וכי אחד מהחוקים במערכת הפורומים של תפוז, פרט ליוצאי דופן (ע"ע פורום צ´אט) היא להמנע משיחות פרטיות בתת ת´רדים, ועל חת כמה וכמה לפתוח בשבילם ת´רד אחד. ואם ת´רד אחד עוד מילה,, אבל כמה כבר פתחתם? 5?

למעלה