שוב פרק הורס !!!

שוב פרק הורס !!!../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif../images/Emo101.gif

אין מה לדבר. ג'ון וג'יל נתנו את ההופעה של השנה בפרק הזה, ובמיוחד ג'יל!. כשג'יל שונאת היא עושה את זה מכל הלב, וכשהיא נשברת אז זה גם מכל הנשמה. ומה שיותר גרם לרחם עליה זאת העובדה שהיא כבר איבדה ילד אחד. ובריטני הסתומההיכתה שנית כשג'ון וג'יל שאלו אותה איפה בילי. ואפשר להגיד שגם היכתה בשלישית כשבעצם היא שכחה לגמרי להזמין אמבולנס. ועכשיו סופית! אני לא רוצה את ג'י.טי בצח"מ, איך הוא ברח כמו כלב כשהאבוט'ס נכנסו לבית המסיבה, ממש מיקרוב!

junny

New member
שוב בכיתי

בגלל פרק בצח"מ... לאחרונה הם גורמים לי לבכות יותר מדי (פעם אחרונה כשטוני מת) לא ראיתי מהתחלה אבל הסיום של G&G פשוט היה מעולה!!! ככה הורים מתפרקים שקורה משהו לילד שלהם.

Dawn12

New member
קורע לב... ../images/Emo7.gif

ג'ון חושב שהוא איבד את בנו, ראול חושב שהוא איבד את החבר הכי טוב שלו אבל שום דבר לא מתקרב למה שג'יל מרגישה. עד היום לא הצלחתי להבין מה גרם למפיקים להרוג את בנה פיליפ, ולחשוב שעכשיו היא עלולה לאבד את הבן השני שלה... זה פשוט נורא. ההופעה שלה היום היתה מצמררת...
ועל ג'יי טי אפשר להגיד כל דבר גועלי שאתם רק רוצים - אבל הוא עדיין שיכור בערך כמו בילי, אם לא יותר. מה בדיוק התירוץ של בריטני בכל הסיפור הזה? היא לא יכלה להוציא את הפלאפון (שכולנו יודעים שחייב להיות לה) ולהתקשר בעצמה לאמבולנס?? אני מבין שהיא בפאניקה ויש אנשים שלא יודעים מה לעשות במצבים כאלה, אבל ראול היה שם ואמר לה בדיוק מה לעשות! איך לעזאזל מישהו אמור לסלוח לה על מה שהיא עשתה, או יותר נכון - לא עשתה?

זה צימרר לראות את G&G שבורים ככה

מצד אחד ראינו את ההורים בוכים והרוסים ומצד שני את שני החברים בוכים ולא מאמינים, מרגש לאללה...

קיית1

New member
אוף! לא הספקתי לראות ../images/Emo4.gif

מקווה שאני יספיק לראות ביום שישי אני חייבת לראות את הקטע עם ג'ון וג'יל ! את ג'י.טי אף לא אהבתי, פחדן שכמותו
יש עוד משהו מעניין שקרה הפרק? מישהו יכול לספר?

Dawn12

New member
תשובה ונצלו"ש

מלבד הסיפור של בילי, ויקטור ביקר את אשלי באחוזת אבוט (במטבח לא פחות ולא יותר!) והם דיברו על הקשר שלו עם ניקי. ניקי המשיכה להשפיל את עצמה מול בראד ("קח אותי, אני רוצה אותך הלילה") ושרון וניק ניהלו שיחה סתמית. דרוסילה המשיכה את השיחה עם ליב ואחרי זה גם פגשה את ניל בבית של אוליביה ולא היה קשה להבחין באי הנוחות שלהם להיות באותו חדר. מה גם שכל העניין גרם לי לחשוב על עוד משהו. נתחיל בזה שאת ניל אני לא סובל ואת דרוסילה אני אוהב. עם זאת, אני עדיין מתקשה להבין למה ניל בכלל אפשר לדרו לקחת את לילי איתה ולנתק אותו לגמרי מהחיים שלה? שלא כמו במקרה של נייט, ניל הוא האבא של לילי (או לפחות זה מה שאמרו לנו) ויש לו את מלוא הזכויות עליה. האם הוא פשוט לא רצה להילחם בדרו בעניין? האם לילי לא מספיק חשובה לו? אם תרצו, זוהי עוד הוכחה לעובדה שלבן אדם הזה אין אופי בגרוש.
נצלו"ש קטן לסיום - כל הפרטים שלכם שהופיעו בשרשורי ההיכרות בקהילה עלו לפינה מסודרת באתר ואתם מוזמנים לקפוץ לראות בעצמכם. יש עדיין פרטים שלא ידעתי למלא (חלק מבחירה שלכם וחלק לא) ואתם מוזמנים לשלוח אלי השלמות או תיקונים. אני מקווה שלא שכחתי מישהו ואם כן אתם כבר יודעים מה לעשות. וזהו, שנהיה בקשר!

junny

New member
גם אותי

הפתיע ביקורו של ויקטטור במטבח של בית אבוט. מצד אחד היה פתטי משהו אבל.. כל כך ביתי.אני חושבת שאהבתי את זה

קיית1

New member
תודה על העידכון. גם אני ממש לא

מבינה את חוסר ההתעניינות של ניל בלילי לפחות היה מתקשר לפעמים לשאול מה שלומה. ובכלל ניל ודרו ממש לא התאימו היא אנרגטית, צבעונית, יפיפיה ומכניסה חיים בכל סיפור שבו היא נמצאת והוא סתם צנון יבש...

../images/Emo45.gif יפה מאוד !../images/Emo45.gif

כל הכבוד על ההשקעה! זה באמת יצא יפה! וגם אני לא הבנתי את ניל כל הזמן הזה. איך הוא הסכים ככה שדרו תארוז את לילי ותיסע לה ל-80 שנה מסביב לעולם... וזה לא שהחיים שלו כאלה מלאים, מה אני מדברת, בקושי יש לו חיים, לילי אמורה להיות חסרה לו ומאוד ! והתספורת של אשלי נראית גרועה יותר מיום ליום, היא צריכה להאריך את השיער בחזרה ומהר... את אשלי אהבתי מאוד מהפרקים הראשונים ושמחתי מאוד שהיא חזרה, אבל התרגיל הזה שהיא עשתה עם הזרעים של ויק לא מתחבר עם האופי האמיתי שהדביקו לה כל השנים... היא איכזבה אותי קשות ! ובכל זאת תמיד רציתי שהיא וויקטור יהיו ביחד ואני לא מחשיבה את התקופה של אשלי מס' 2 (ברנדה) מבחינתי היא וויקטור לא היו ביחד, רק התקופה עם אייליו נחשבת ! וממש לא מפריע לי שהיא תכנס להריון מויקטור - ההפך! רק זה שהיא הפקירה לדיאן את הזרעים מפריע לי, אבל לא נורא אני אתגבר!

dviridit

New member
נכון, בריטני וג'יי טי ממש הפגינו

"נאמנות" אייזה גועל נפש ולעומתם ראול הוא חבר מקסים. ומרגש איך שהוא צעק לחבורה הסתומה שצעבר לדלת. מה עשיתם לו?. ג'יל וג'ון ממש ריגשו הפעם. ואיזה מתוקה הבת של דרו. נכון?

yAeLuShA

New member
../images/Emo54.gifכנסו-

כתבתם על איך שG&G מרגישים, וראול, ובריטני השרלילה, ובלה בלה בלה. אבל שכחתם את הדמות שהכי חשוב מה היא מרגישה, הלא היא מקנזי אתם לא רואים איך היא מתפרקת לראות אותו שוכב שם
היא בטח לא יודעת מה היא תעשה עם עצמה אם הוא ימות לה, בלי שממשו את אהבתם המוכחשת. אוי

בטח ששמנו ../images/Emo23.gif ש...

מקנזי החמודה והעצובה שבורה מכל העניין, היא אפילו התפרקה כמה פעמים כשאף אחד לא ראה... היא נעמדה פעם אחת מחוץ לחדרו של בילי, בכתה ואמרה "אוי בילי, מה עשית?" וגם התקפת הזעם שחטפה בבית צ'נסלר הסבירה את אהבתה החבויה לבילי. זה באמת עצוב כשחושבים עליה שהיא עדיין צריכה להסתיר את רגשותיה בעוד שהנער שהיא מאוהבת בו יכול להיות שלא יתעורר וגרוע מזה שהוא גם לא ידע כמה היא אוהבת אותו...

junny

New member
בטח ששמנו לב

אבל כל השרשור הזה הוא מהפרק הראשון שרק אישפזו את בילי ורק G@G היו שם פני שמקנזי ידעה

למעלה