שוב פרק נטול בילי...

python 4

New member
שוב פרק נטול בילי...../images/Emo10.gif

טוב, אז חוזרים למגילות... מצטער על אתמול, זה היה חד פעמי. אז היום דווקא ראיתי את הפרק, והפלא ופלא - לא היה שום קאט פייט! לא מייגן שסותרת לגרייסי כנקמה, לא כלום! וגם היום הדמויות הכי מעניינות הם זרעוניו המשופמים של ויקט. מי תהיה הזוכה המאושרת? יש לי הרגשה שאני כבר יודע...
ובצח"מ שוב מוכיחים שהם לא צריכים רוצחים סדרתיים (ע"ע ימ"ח) בשביל להיפטר מהדמויות המעצבנות שלהם. אתמול אמרנו ביי ביי קולי, והיום נראה שגם גרייסי הבלונדה המעצבנת בדרך לעוף החוצה. אומנם פעם חיבבתי אותה (בעיקר כשהיא שכבה עם ניק וגרמה קצת עוגמת נפש לשרון הפוסטמה) אבל היא הרסה את הכל כשהיא התאהבה בנו איך קוראים לו, טוני. ומילא בישן... אבל בחדש? You are the weakest link. GOODBYE! ותגידו - ליב עומדת למות או משהו? היא נראית לי קצת מעורערת. מה הסיפור איתה? ואפרופו אנשים מעורערים - מה עובר על מייקל? הוא נראה ממש רע. משהו בשיער שלו מעצבן אותי. ניקי שוב מכוערת לאללה. כאילו גוד, איך ויקט יכול לסבול אותה? וגם מה שאשלי אמרה - שבראד וג'ק שניהם היו מאוהבים בבלונדה הסתומה - איך אפשר? מילה בראד הכעור, שצריך להסתפק במה שנותנים לו, אבל ג'ק?!? ופול, הוכיח סוף סוף לכולם שהוא אימפוטנט. כריס! תעזבי אותו, בואי אלי ואני יראה לך מה אני הייתי עושה לאישתי הבלונדית הענוגה אחרי חודשיים שלא ראיתי אותה.... ואני מתגעגע לימים בהם נינה היתה מקבלת זמן מסך של דקה מדי פעם, כחברה התומכת של כריס. סתם ככה.

Charmed24

New member
אתה מתלונן עכשיו על נינה../images/Emo35.gif

הצצה קטנה לעתיד לבוא עלינו לרעה:

ים כחול

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אוי לנו מה זה ?? היא נראית כמו בחורה טיפולית ככה
אוי אני סקרנית , אולי תגלו לי במסר מה יקרה איתה ?? נראה פה שמצבה מתדרדר שוב ... האם הסופר יערער שלוותה הנפשית ??

Charmed24

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif (עאלק...)

דוווקא על נינה בא לכם
היא נעשתה דמות כזו שולית בשנים האחרונות, כמעט כמו מריסה, לין וכד'... הרבה לא יקרה עם הבחורה הזו. היא תמשיך עם התומס הזה, נקודת השיא בעלילה תהיה כשהוא יגלח את הזקנקן שלו, ונינה מאד תתרגש שהוא עשה את זה בשבילה. כשהיא תזכה להצלחה עם הספרים שלה, הוא יקנא ולא יפרגן, ואז כמובן היא תחליט להיפטר ממנו. במקביל היא תקבל הצעה עיסקית לעבור ללוס אנג'לס, ואכן כך תעשה. זה יהיה בעוד שנה ו-3, כשניפטר ממנה. אגב, הזאטוט שמסרב לגדול, פיליפ צ'נסלר הרביעי, יתעקש להישאר בג'נואה, ויעבור לגור עם סבתו ג'יל. אגב, נראה לי שהילד הערמומי הזה החתים את המפיקים על חוזה העסקה למשך חצי יובל, ולכן הוא לא גדל לעולם, ולא נוטש את הסדרה, אפילו כשנינוצ'קה עוזבת

python 4

New member
בכלל נראה לי

שעוד מעט כשהשחקן שמשחק את פיליפ יתחיל להתבגר קצת המפיקים יחליפו אותו בשחקן צעיר יותר - "הוא כבר לא נראה לגילו, אתם מבינים". משהו בסגנון של הארי פוטר. בקשר לנינה - אוי ווי...

חחחחחח 4 python

גם אני תוהה לא פעם כשמראים את פיליפ ש"לא גדל" ובכלל הבת שלי ש"גדלה איתו" כבר הגיעה לגיל 17 המהולל והמסכן עדיין מוצץ אצבע... לא מזמן התבדחנו בבית שכשלחן (הבת שלי) יהיו ילדים משלה פיליפ יעלה לכיתה ד'!
.....אוייש אבל זה אומר שאני אהיה סבתא ואני עוד צעירה כ"כ.

Charmed24

New member
הבן של נינה הוא הנכד של ג'יל

נינה הייתה נשואה לפיליפ (ראי תמונה), בנה של ג'יל, שנהרג בתאונת דרכים כשנהג שתוי

מיכל2004

New member
דווקא נראה סבבה...

חבל עליו, ותודה לך על התשובה המהירה. אני רואה שגם בפורום הזה יש אנשים שאפשר לסמוך עליהם!!

python 4

New member
מיכלוש האחת והיחידה!!!!!

אז את רואה גם צח"מ, אני מבין...

מיכל2004

New member
אכן..ושמחה לגלות

שגם אתה ממביני העיניין...אחרת הדברים היו נראים פחות מענינים. האמת היא שיש לי קצת פערי מידע...עודה שרק גיליתי שנינה'לה היתה נשואה לפיליפ עליו השלום....

מיכל2004

New member
משהו כמו

שש שבע שנים עם הפסקות (לפעמים מאוד גדולות) אבל אני מתעדכנת....

שארקית

New member
בראד הוא הכי הכי חתיך!!../images/Emo47.gif

והוא שם בכיס הכי קטן את ג'ק ואת בילי ובטח את קול החיוור והלא מרשים. כבר כתבתי כאן פעם שלפני כמה שנים הוא זכה להיות ברשימה של 10 הגברים הכי חתיכים בעולם.

למעלה