שוב פרק נטול בילי...../images/Emo10.gif
טוב, אז חוזרים למגילות... מצטער על אתמול, זה היה חד פעמי. אז היום דווקא ראיתי את הפרק, והפלא ופלא - לא היה שום קאט פייט! לא מייגן שסותרת לגרייסי כנקמה, לא כלום! וגם היום הדמויות הכי מעניינות הם זרעוניו המשופמים של ויקט. מי תהיה הזוכה המאושרת? יש לי הרגשה שאני כבר יודע...
ובצח"מ שוב מוכיחים שהם לא צריכים רוצחים סדרתיים (ע"ע ימ"ח) בשביל להיפטר מהדמויות המעצבנות שלהם. אתמול אמרנו ביי ביי קולי, והיום נראה שגם גרייסי הבלונדה המעצבנת בדרך לעוף החוצה. אומנם פעם חיבבתי אותה (בעיקר כשהיא שכבה עם ניק וגרמה קצת עוגמת נפש לשרון הפוסטמה) אבל היא הרסה את הכל כשהיא התאהבה בנו איך קוראים לו, טוני. ומילא בישן... אבל בחדש? You are the weakest link. GOODBYE! ותגידו - ליב עומדת למות או משהו? היא נראית לי קצת מעורערת. מה הסיפור איתה? ואפרופו אנשים מעורערים - מה עובר על מייקל? הוא נראה ממש רע. משהו בשיער שלו מעצבן אותי. ניקי שוב מכוערת לאללה. כאילו גוד, איך ויקט יכול לסבול אותה? וגם מה שאשלי אמרה - שבראד וג'ק שניהם היו מאוהבים בבלונדה הסתומה - איך אפשר? מילה בראד הכעור, שצריך להסתפק במה שנותנים לו, אבל ג'ק?!? ופול, הוכיח סוף סוף לכולם שהוא אימפוטנט. כריס! תעזבי אותו, בואי אלי ואני יראה לך מה אני הייתי עושה לאישתי הבלונדית הענוגה אחרי חודשיים שלא ראיתי אותה.... ואני מתגעגע לימים בהם נינה היתה מקבלת זמן מסך של דקה מדי פעם, כחברה התומכת של כריס. סתם ככה.
טוב, אז חוזרים למגילות... מצטער על אתמול, זה היה חד פעמי. אז היום דווקא ראיתי את הפרק, והפלא ופלא - לא היה שום קאט פייט! לא מייגן שסותרת לגרייסי כנקמה, לא כלום! וגם היום הדמויות הכי מעניינות הם זרעוניו המשופמים של ויקט. מי תהיה הזוכה המאושרת? יש לי הרגשה שאני כבר יודע...