שוב קרתה הבוקר תאונה ברחוב אחוזה ליד ניו פארם ובנק הפועלים

שוב קרתה הבוקר תאונה ברחוב אחוזה ליד ניו פארם ובנק הפועלים

ושוב זה קרה הבוקר כמו במקרים רבים בעבר ברגע שיורד גשם ראשון, ולפעמים גם בלי גשם, בגלל ה"בונקאלעך" והעלים שנושרים מהעצים ברחוב אחוזה ליד ניו פארם ובנק הפועלים והכביש הופך לחלק ולמסוכן. במו עיני ראיתי פעם אוטובוס בקו 1 שנכנס שהחליק ונכנס שם בעץ ובפעם אחרת ראיתי משאית שנכנסה בעץ. והבוקר זה קרה שוב: 15 פצועים בהתנגשות מיניבוס בעץ ברעננה http://www.local.co.il/raanana/119494/article.htm חייבים לעשות משהו כדי למנוע שם עוד תאונות.

לשלול רשיונות נהיגה

מאנשים שלא יודעים לנהוג בהתאם לתנאי הדרך, ולא רק בהתאם לחוק. חמור במיוחד כשמדובר בנהג של מיניבוס שנהיגה זה המקצוע שלו והוא אמור להיות מודע למשמעות של גשם ראשון ורכב כבד.

כן, ולא.

כן, כי אתה צודק ברמה העקרונית.
לא, כי המקום הזה, כמו גם הפניה ימינה מאחוזה לרבוצקי הם שני מקומות שגם אני אישית, ואני מרשה לעצמי לחשוב שאני נהג טוב, על פי החוק ועל פי תנאי הדרך, החלקתי בשני המקומות האלה, וזאת כאשר נסעתי על פחות מ-10 קמ''ש. ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר. יש מקרים שבהם תנאי הדרך מתגברים על כל נהיגה מקצועית/חוקית/בהתאם לתנאי הדרך או איך שתקרא לזה. כשאני מגיע מכביש 4 לרעננה אני צריך לפנות ימינה לרחוב רבוצקי, אבל אם יורד גשם, או אם אני רואה שהכביש רטוב מעט כתוצאה מהשקייה, אני ממשיך ישר ופונה ברחוב שברץ ועושה עיקוף קטן. אני מציע לך שתעשה שני נסיונות קטנים בשעה שהכביש רטוב מעט מגשם ראשון או מהשקייה בשני המקומות האלה, תיסע על 10 קמ''ש ותחזור לספר לי מה הרגשת בזמן הניסויים האלה. אני רק מזהיר אותך מראש: תיזהר הרבה יותר משאתה נזהר בדרך כלל!!!

בהחלט אנסה אם תהיה לי הזדמנות

איזה שיפורי תשתית אתה מציע?

בעניין שיפור תשתיות

דבר ראשון עם כל הצער ("אלה עצים עתיקים" וכו') אין כנראה מנוס מגדיעת העצים האלה שמפזרים פירותיהם הקטנים והמסוכנים על הכבישים. הם גורמים לסכנה לא רק כשיורד גשם, קל וחומר בשעת גשם. אולי אין צורך להוריד לגמרי את העצים אלא רק את הענפים שגולשים לכביש. כמו כן מעברי החציה הצבועים בצבע לבן הם מסוכנים מאוד וכשהם רטובים וגם משומנים (מהשמן שצף על פני המים) אפילו נהג מקצועי ביותר וזהיר ביותר מתקשה להתמודד עם התופעה. ומשום מה בפניה ימינה מאחוזה לרבוצקי זה מורגש במיוחד ומסוכן מאוד. אולי מנהל הפורום יפנה את העניין הזה לתשומת לבם של מהנדסי העיר והאחראים לנושאים האלה. ידי האישית קצרה לצערי מלהושיע.

למעלה