שוב ראובן...

Shenok

New member
שוב ראובן...

למרות אין ספור התגובות הנלהבות אני עדיין בעד לנסות לפחות. אלעד, יש גיבוי? אתה חושב שתוכל לפרסם כאן חוקים למשחק (מהקודם ואולי חדשים ספציפיים לכאן?). אני חושב שלא חייבים להשתמש בתור כמו פעם שעברה ולאפשר לכל מי שחפץ בכך להמשיך (אולי להגביל למרווח של שניים שלושה פרקים לפני שמפרסמים פרק חדש).

למה לא? ../images/Emo13.gif

חוקים לא נראה לי צריך כלכך הרבה. אני חושב שנעשה את זה כמו בפורום מד"ב, מה אתה אומר?

Shenok

New member
בכיף

למרות שאני חושב שעדיף שחייבים להמשיך פרק שנכתב ולא לבחור לכתוב פרק חדש לגמרי. חוץ מזה עדיף שמי שכבר כתב פרק יחכה טיפה לפני שהוא חוזר לתור... אחרת שוב אני ואתה נשחק פינג פונג :)

Ponchu

New member
אוקיי, בואו נעשה את זה ככה...

כל מי שרוצה להשתתף בכתיבת הסיפור יצרף את השם שלו (אלעד? יש אישור?) ומי שיהיה אחראי יעשה רשימת משתתפים וסדר כתיבה. מתאים? נ.ב count me in:)

Shenok

New member
אני מסכים

צריך להמעיט בחוקים ורשימות והגבלות. אני מציע שנתחיל ונחליט על חוקים במשך הדרך. אלעד, אתה עדיין מוזמן לפרסם רשימה קצרה של חוקים נבחרים מהמשחק הקודם. הקיצר, מי מתחיל?

אוקי, קודם החוקים הבסיסיים והברורים

אבל שלא יהיו אי הבנות: * לשמור על רמה של לפחות PG13 (כלומר, סיפורים שהולמים לאנשים מגיל 13 ואילך) * לא לכתוב שום דבר שמבטל משהו שמישהו כתב לפניך. להוסיף דברים מופרעים? חופשי, קולהכבוד! אבל לא לבטל מה שנכתב. זה כל מה שאני יכול להזכר בו כרגע, גור, רוצה להוסיף?

Shenok

New member
כמה שרוצים...

רק לא יותר מדי

Ponchu

New member
אהמ...טוב...גור?

או אלעד....שמישהו ממכם יתחיל, ואנחנו נמשיך:)

למעלה