שוב רייכל קוטף פרס ושוב יקבל 50,000 ש"ח (גם אני רוצה) הוכרזו הזוכים בפרסי מפעל הפיס לאמנויות הבמה
B betti10 New member 20/2/07 #1 שוב רייכל קוטף פרס ../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif ושוב יקבל 50,000 ש"ח (גם אני רוצה) הוכרזו הזוכים בפרסי מפעל הפיס לאמנויות הבמה
שוב רייכל קוטף פרס ../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif ושוב יקבל 50,000 ש"ח (גם אני רוצה) הוכרזו הזוכים בפרסי מפעל הפיס לאמנויות הבמה
G glitter8 New member 20/2/07 #2 טעות בידייך, אם תקראי טוב, תראי שכתוב "שבשנים קודמות קיבלו את הפרס...": .וכאן צויין שמו של הרייכל! כך שהוא לא זכה השנה...
טעות בידייך, אם תקראי טוב, תראי שכתוב "שבשנים קודמות קיבלו את הפרס...": .וכאן צויין שמו של הרייכל! כך שהוא לא זכה השנה...
B betti10 New member 20/2/07 #3 כן...הבנתי את זה..חחח קראתי את הכותרת ראיתי את השם וקישרתי... לא קראתי כמו שצריך... עמכם הסליחה. ואולי הוא זכה במשהו אבל לא רוצים לכתוב על זה?
כן...הבנתי את זה..חחח קראתי את הכותרת ראיתי את השם וקישרתי... לא קראתי כמו שצריך... עמכם הסליחה. ואולי הוא זכה במשהו אבל לא רוצים לכתוב על זה?
S Saffron New member 21/2/07 #4 אני זוכרת את הפרס הזה. בשנה שעברה האתר הרשמי חילק כרטיסים לטקס קבלת הפרס. היה ממש כיף.