שוב ריפוי מאינסולין על ידי רופא בכיר בארצות הברית

תומר

Member
שוב ריפוי מאינסולין על ידי רופא בכיר בארצות הברית

הדרך היא תזונה בריאה צמחית מלאה פעילות גופנית נטרול מתחים ולהיות מוקף באהבה מהאנשים הקרובים לך וחיית מחמד שיפור מדהים בכל המדדים בגוף ולא רק בסוכרת ונמאס כבר שאני נחשב למוקצה מחמת מיאוס כאן ואף אחד לא מתיחס לדבריי למה זלזול טוטאלי בדבריי כאשר מכיר המומחים הגדוליםבארץ ובעולם והשקעתי לפחות 25000 שקל בתחום הבריאות

תומר

Member
המשך

נמאס שאני נחשב למגיב אלמוני שיש לו זמן פנוי ולא אוהב להתגלח כפי שכתב כאן מישהו לגביי

אבו זקן

New member
אהמממ

כתבתי את זה על עצמי, אולי הניק שלי ייתן לך רמז למה.
&nbsp
&nbsp

תומר

Member
תגובה

אה אוקיי טוב לפחות מישהו צופה בהודעה אין תגובה לא נורא

תומרונתם

New member
מנהל
למה אתה אומר שלא מתייחסים אליך?

כתבתי לך כבר כמה פעמים, שישנם כמה דברים שאתה צריך להבין לגבי הפורום הזה בכלל ולגבי הפוסטים שלך בפרט.
אולי גם אני צריכה להיעלב שהתעלמת לחלוטין מדבריי.

תומר

Member
תגובה

טוב לא משנה אני כותב כמיטב יכולתי מנסה להסביר בצורה פשוטה טוב אין צורך בתגובות העיקר שקוראים את הודעותיי מצטער אין לי ניסוח טוב אחרת הייתי מסודר כספית מבחינה זו על ידי כתיבת תקצירים

shron17

New member
היי תומר,

כול הכבוד לך על הרצון וההשקעה בהמלצות לשיפור לחולי -הסוכרת, ובוודאי שתזונה נכונה וספורט תורמים המון לכול אדם,ובפרט לחולי -הסוכרת,אבל ,,,
כדאי גם שתיקח בחשבון ,שרופא בארצות -הברית יכול להיות צודק בדרך הטיפול בהמלצתו לעבור לחיי רוגע וללא מתחים,וזה מאוד מסתדר במדינה שלו,אבל ,,
בישראל זו מדינה שבכול רגע נתון יש כאן מלחמות ומתחים, ואנשים נפגעים ונפצעים בכול יום, כמו שאין בשום מדינה בעולם.
לכן,מה שמתאים לטופלים במדינות אמריקה השקטה,לא תמיד יכול להתאים לסוכרתיים שחיים במדינת -ישראל הפחות שקטה.
&nbsp
בקשר לחיות מחמד: לא מתאים לכול אחד ,ולא לכול חולה סוכרת,ובעיקר למי שיש בעיות של נפילות סוכר ,שכן אז קשה להתחייב להוציא את הכלב כמה פעמים ביום,ולטפל בו כמו שצריך,האם אתה מסכים איתי בזה ?
בכול מקרה תומר,כול מה שכתבת זה הגיוני ונכון למי שמסוגל ליישם זאת,
וכול הכבוד לך תומר על העברת המידע והרצון הטוב, יש לך ידע -וזה עושה טוב לשתף בידע הזה גם אנשים אחרים.
תודה לך תומר,תבורך על כול המידע שאתה כותב אתה מקסים.

למעלה