שוב שאלה בנוגע לגיוס מרץ

שוב שאלה בנוגע לגיוס מרץ

תא מתנדבים יצר איתי קשר לפני כשלושה שבועות ואמר לי שאני מיועדת לגיוס מרץ,מאז עשו לי ראיון טלפוני שבו אמרתי להם מה התפקיד שארצה לעשות אמרו שהם מבררים על תקנים ותאריך שבו יוכלו לשבץ אותי (אני רוצה משקית תש ובראיון הבחורה אמרה שיש סיכוי שאוכל להיכנס לקרוס משקית תש רגיל בלי קשר להיותי מתנדבת).
הייתי שמחה לדעת האם כבר יש תאריך מתנדבים למרץ,והאם מישו יכול לענות לי בנוגע לקורס האם זה באמת אפשרי ?

טל131093

New member
מצטרפת לשאלה

גם לי היה ראיון טלפוני עם התא מתנדבים לפני חודש בערך וגם אני ביקשתי להיות משקית תש ומאז לא חזרו אלי אז אם מישהו פה יכול לבדוק ואולי לעזור אני אשמח

טל131093

New member
כן

אמרו לי שזה התאריך גיוס הבא ובגלל שאני כבר בת 19 אז הם ישתדלו שאני אתגייס בו אבל עוד לא חזרו אליי עם תאריך סופי או אישור =)

גם אני כבר בת 19

אמרו לי שאני מיועדת בעז"ה למרץ הקרוב אבל לא חזרו עם עוד פרטים נוספים.
את פברואר או מרץ ?

טל131093

New member
=)

אני מיועדת למרץ לפי מה שהפקידה אמרה לי אבל זה לא מתקדם אז אני לא יודעת, אני מקווה שכמה שיותר מהר

Queen Erised

New member
את בהחלט יכולה להכנס לקורס,

אבל תבררי שזה אכן קורה. בנוגע לתאריך - בפעם האחרונה שבדקתי לא היה תאריך, אני אבדוק מחר אם כבר יש.

Queen Erised

New member
זה לא סותר. את יכולה להתגייס בגיוס מתנדבים

ולהמשיך משם לקורס (יכול להיות שתהיה תקופת המתנה קצרה)

נ ו ע ה 12

New member
חבל לפזר סתם הבטחות... ;)

זה תלוי קודם כל ולפני הכל באישור רופא תא מתנדבים.

Queen Erised

New member
חחח מן הסתם.

לפי ההודעה שלה הבנתי שהיא אושרה לקורס הזה מבחינה רפואית. אם לא, אז כמובן שצריך את האישור מהרופא.

נ ו ע ה 12

New member
ממליצה לך תמיד לסייג את זה ככה...

אולי לא לכולם זה ברור ומובן מאליו וחבל שאנשים סתם יפתחו ציפיות.

טל131093

New member
אישרו לי לצאת לקורס משקיות ת"ש

אבל אמרו לי שאני אתגייס פרטנית לקורס רגיל כלומר טירונות 02
והשאלה שלי היא מה זה אומר מבחינת הפתורים שמגיעים לי ולמה זה ככה?, יכול להיות שאין גיוס של משקיות ת"ש במרץ ואז הגיוס ידחה?

טל131093

New member
אישרו לי לצאת לקורס משקיות ת"ש

אבל אמרו לי שאני אתגייס פרטנית לקורס רגיל כלומר טירונות 02
והשאלה שלי היא מה זה אומר מבחינת הפתורים שמגיעים לי ולמה זה ככה?, יכול להיות שאין גיוס של משקיות ת"ש במרץ ואז הגיוס ידחה?

למעלה