שוב שאלה בענין אומגה 3

maanina

New member
שוב שאלה בענין אומגה 3

בזמנו נתנו לילד אומגה 3 של קרלסון במשך כשלושה שבועות.ראינו תגובה של "היפריות" והתחילה תקופה של רגרסיה שנמשכה כשלושה חודשים (לא ברור מדוע ולא יודעת אם לשייך לאומגה?לחומרי הטעם והריח? לכלור בבריכה שהתחלנו ללכת אליה בזמנו או אלוהים יודע). אני קוראת פה בפורום על תוספת של ויטמין E לאומגה 3 ובכלל נראה לי שהידע אצל המומחים בנושא גדל בחודשים האחרונים. בשל העובדה שאני בעצמי התחלתי לקחת את האומגה 3,בתוצאות נפלאות, התעורר בי הרצון לבדוק את הנושא שוב. האם כדאי לנסות סוג אחר של אומגה? האם שילוב עם ויטמין E משנה? גיא האם גם בניסוי עם האבקה היתה תופעה של "היפריות"? אשמח לשמוע דעות ורעיונות.

razgalili

New member
בכל מקרה תתחילי מויטמין E

וכשיגיב בסדר לזה אולי אפשר יהיה להוסיף אומגה שלוש. איזה תוצאות מופלאות את רואה על עצמך? איזה מינונים את לוקחת?

1פביולה

New member
עזרה

ערב טוב לכולם אנחנו משתמשים בשמן של קרלסון שהגגנו עד היום דרך המחפש בנרות . יש לי שמן לשבועיים ,אשמח לקבל קישורים לאתרים בהם ניתן לקנות את השמן או לחילופין אם יש למישהוא בקבוק ספייר ומעוניין למכור אשמח לקנות ממנו. תודה פאבי

1פביולה

New member
בכל זאת ?

אולי מישהוא יכול לומר לי איך להשיג את השמן של קרךסון ? דיי דחוף . פאבי

imashelo

New member
אנחנו קונים

כאן והמוצר מגיע תוך מספר ימים. קחי בחשבון שהמשלוח מייקר בכמעט 50% ובנוסף יש לשלם מע"מ.

אמאלה ט

New member
מקום נוסף

אני הזמנתי כאן. המשלוח לא זול. יש לציין שהגיע מאד מהר. תוך שבוע מיום ההזמנה.

guybz

New member
אני יודע על היפריות רק מהפורום הזה

וזו תופעה שכנראה מאפינת תת אוכלוסיה של אוטיסטים הנחשפים לאומגה 3. יכולים להיות לכך כל מיני הסברים ואחד מהם הוא מחסור באנטי אוקסידנט ולכן כדאי לנסות להוסיף ויטמין E. הסבר נוסף שאני מפתח ובודק הוא שיפור במעבירות של הדופאמין בסינפסות כאשר הסינפסות במצב של upregulation כלומר במצב של רגישות מוגברת לדופאמין בגלל המחסור המתמשך. במצב כזה אם האומגה 3 משפרת את מאזן הדופאמין התגובה המידית אבל זמנית תהיה פעילות יתר של דופאמין העלולה להתבטא בתנועתיות יתר, אבל תהיה מלווה בשיפור הקשב כי דופאמין גם אחראי על קשב וריכוז. אם ההסבר הנ"ל נכון אז לאחר מספר שבועות או חודשים ההיפר יעלם וישאר רק השיפור בקשב. נסיוי האבקה לא נגמר ובינתיים אין מידע חד משמעי על נושא ההיפריות למרות שהיה סימן כלשהו של פעלתנות אצל ילד אחד גיא

למעלה