שוב שאלה לגבי ויזות

Izolda

New member
שוב שאלה לגבי ויזות

אני לא כל מבינה בענייני המזרח - אז אודה אם תוכלו לסייע: הבנתי שמי שנוסע לתאילנד לחודש מקבל אשרת שהיה אוטומטית ועל מנת להאריך מה שהכי מומלץ זה לצאת ולהכנס. השאלה היא איך יוצאים, נניח שאני יוצאת ללאוס על מנת להאריך את הויזה - האם אנילא צריכה ויזה ללאוס בשביל זה? האם גם ללאוס או בורמה מקבלים אשרת שהיה אוטומטית לתקופה של חודש ברגע שנכנסים למדינה? תודה.

aviron

New member
אחת לאחד

על הסף: כדאי לדפדף (או שברי יתן קישור) ולעיין בנושא ויזות לתאילנד ולאוס. על-כל-פנים ובקיצור: אכן, בכניסה לתאילנד ללא ויזה: תקבלי בביקורת הדרכונים התאית ויזה לחודש, אוטומטית, ללא כל בדיקת יכולת יציאה ו/או הצגת כרטיס טיסה חזרה. אך באם הינך יודעת מראש שכונתך להשאר יותר מחודש בתאילנד: כדאי להצטייד בויזה לעד 3 חודשי שהייה - שאותה ניתן לקבל, תמורת תשלום של כ-85 ש"ח ו-2 צילומי דרכון - בשגרירות תאילנד בת"א. לכן, באם אינך מתעתדת לצאת ללאוס לטיול - אין כל צורך לצאת לאוס. בכל מקרה ביציאה לאוס דרך מעבר גבול יבשתי יש צורך לבצע תהליך יציאה מתאילנד ביקורת הגבולות התאית, לעבור את הגבול לאוס ולקבל ויזה לשבועים בלאוס - תמורת תשלום. ישנם דרכים נוספות להארכת ויזה בתאילנד - חלקם מבלי צורך לצאת מהמדינה - על כך, כאמור, בפרק "ויזות לתאילנד ולאוס".

Izolda

New member
קישור לויזות - שאלה לברי

האם אתה יכול לתת לי קישור לפרק הדן בויזות לתאילנד ולאוס רוב תודות

בשמחה הייתי נותן לך

אבל ישנה בעייה במנוע החיפוש אתה תראה הודעות אבל לא תוכל לראות את ההקשר שלהן כלומר את השירשור לו הן שייכות ברגע שזה יסתדר אני מבטיח אני אשים לך קישור ....

aviron

New member
מערי הגבול לבורמה- סגורים.

עקב סיבות שונות סגורים כעת מעברי הגבול היבשתים בין בורמה ותאילנד.

למעלה