שוב, שאלה לגבי רעב

ronnit35

New member
שוב, שאלה לגבי רעב

שלום, לא קיבלתי תשובה והשאלה עברה לדף הקודם. אז אשאל שוב: למה אני כל הזמן רעבה? אני אוכלת כ-6 ארוחות ביום אבל משעות אחה"צ עד הלילה אני כל הזמן רעבה. ממש הרגשת רעב אמיתי לא סתם חשק לאוכל. אני משתדלת לאכול משעות הצהריים פחמימות מורכבות (בעיקר פסטה) אני משתדלת להימנע מקמח וסוכר לבן ובכל זאת אני רעבה. עד הצהריים אני אוכלת יחסית מעט (פרי+יוגורט)ולכן לא רעבה בשעות הבוקר. אני היום מצטרפת לשומרי משקל (הגעתי למסקנה שקשה לי בלי מסגרת) אבל אני זקוקה לפתרון לעניין הנ"ל (אני לא חושבת שהשיטה שלהם תמנע לי את הרעב-עשיתי בעבר) תודה, רונית

snufkin211

New member
תגובה

שלום וברכה לפי מה שפירטת פה את אינך אוכלת מסודר וכתוצאה את אוכלת 6 פעמים ביום ועדיין נשארת רעבה. אם תאכלי מסודר ועל פי שילוב נכון של המזון בכל ארוחה אני מבטיח לך ש-3 ארוחות מסודרות ישביעו אותך. בהצלחה אשמח לעזור בהמשך בכבוד רב בר ICQ 118346336

רעב

אני מציעה שמאחר שאת מתחילה היום "תהליך" במסגרת מסודרת ותומכת ולבטח תקבלי גם תפריט , תעלי את הבעיה הזו שם ובטח יתאימו לך תפריט עם ארגון ארוחות מסויים ויענו לך על מצוקתך זו, וכמובן בהצלחה.

Badolinna

New member
הקיבה היא שריר

ולכן אם רק עכשיו התחלת והיא רגילה לקבל כמות גדולה יותר של מזון יקח מעט זמן עד שהיא תתרגל. אבל השאלה הבסיסית ביותר היא האם את שותה מספיק?? חשוב מאוד לשתות כ-2 ליטר מים כל יום (מים ולא נוזלים אחרים), משום שבין היתר, אנחנו לעיתים צמאים אבל הגוף מפרש זאת כרעב וברגע שנשתה התחושה הזו תעלם... זה יכול מאוד להקל עליך... בהצלחה!!!

למעלה