שוב שאלה מורכבת

galor63

New member
שוב שאלה מורכבת

שלום לכולם כבר שאלתי בפורום אחר והפנו אותי לכאן התגרשנו לא מזמן טכנית ולאחרונה אני מנהל רומן עם מישהי. הילדים לא יודעים על כך. (אני חושב שהילדים בתוך תוכם רוצים שעדיין נחזור - אך זה לא יקרה) בכוונתי לעבור לגור ביחד איתה בעוד זמן קצר איך לדעתכם יש לאמר לילדים ? באיזה סיטואציה ? עוד מידע . הבעיה הגדולה היא : "איך" להתחיל את השיחה ? אינני רוצה כלל לפגוע בהם. האם כדאי יותר לייצור "פגישה מיקרית" או מכוונת (בבית קפה או משהו דומה) ואז יכירו קודם אותה ? תודה מראש אורי

עלמה 3

New member
גלאור ברוך הבא ../images/Emo140.gif

הכל נראה לא מזמן, אם אתה חושב ומודע שהקשר בינך לבין זוגתך הנוכחית יציב וגם היא מוכנה להכיר (בשלה הככונה). אז אני חושבת שאתה צריך לקחת אותם לבד, בלי זוגתך הנוחכית, ולשוחח עמם בגובה העניים להעביר את המסר שהם אהובים, רצויים, ושאתה נשאר נאמן להם........ ושיש לך ולאמם את הזכות להמשיך הלאה וליצור זוגיות חדשה..... אני לא ממליצה ליצור פגישה מיקרית... זה לא יקדם כלום ואף עלול לקלקל. ולמה אתה חושב שהילדים רוצים שתחזרו ? הם שיתפו אותך בתחושותיהם? מתכון להצלחה - הידברות שיחות ובשלב רק אתה והם. בהצלחה. עלמה

galor63

New member
תודה - ותגובה

תודה לך עלמה. האם לקרוא לכולם לשיחה ? זה נשמע מפחיד וירתיע אותם האם לאמר זאת בהסח הדעת תוך כדי שיחה שיגרתית ? אין נוסחא !! איך אני פותר את הבעיה ? מציק לי מאד שהם לא יודעים, ורק טלפונים מצלצלים ואני הולך לשוחח בצד... אני יודע שגם אני לא כליל השלמות אבל אני לא יודע איך ? תודה אורי

עלמה 3

New member
בפרטי פרטים ?

מה זה לכולם , יש לך 16 ילדים? חחחחחחחח אני חושבת שבמפגש הבא שלכם, שיבוא לטובה... תכנס אותם במקום נינוח, תכין נישנושים, אווירת רוגע, אתה תשדר רוגע ובטחון. תיקח נשימה ארוכה............................................. כי לפעמים לילדים יש הרבה שאלות ואתה צריך לענות בבטחון... ומזאת אומרת אני לא כליל השלמות ? בשיחה, תשאיר בצד את רגשי האשמה ! ולומר להם שיש לך מערכת יחסים עם בת זוג חדשה, שהיא מוצאת חן בעיינך, והקשר בינכם בהתעבות....... ונחמד לך שם.... השיחה הראשונית יכולה להיות מתוך שיתוף שלך , אני גם לא יודעת אם אתם נוהגים בדר"כ , לשתף אחד את השני על מהלכי החיים שלכם ביום יום.. דרך אגב כמה הם ובני כמה הם? עלמה?

galor63

New member
תודה ותשובה

עלמה - המון תודה על העזרה הנפשית - תבורכי . יש לי שלושה ילדים 19,14,10 הם אצלי היום לביקור אני אנסה את השיטה עוד טיפים ?? המון תודה מכל הלב אורי

עלמה 3

New member
הם דיי גדולים?

בכל אופן לאט לאט , ובהצלחה
ואם זה קורה היום אז תספר לנו איך היה ואיך התגובות ? נשתמע, עלמה

ברוך הבא גל אור

לפני הכל האם הקשר שלך עם האקסית סביר? אני חושבת שיש קשר לתוצאה של השיחה עם הילדים,מפני שאם היחסים טובים הייתי מדברת קודם איתה ואז יושבת לדבר עם הילדים ועם האקסית,כשהילדים יראו שהאמא מקבלת בפירגון את החברה החדשה של אבא,רוב הסיכויים שהם יקבלו זאת גם. אני הייתי קוראת לבת הזוג חברה ,זה יותר ידידותי לילדים. ודבר אחרון,ילדים תמיד מקווים שההורים יחזרו,אל תתאכזב אם תראה פנים נפולות .קבלה מלאה של רגשות אלו יעזרו להם מאד. ועוד דבר אחד,אם נראה לך שזה מוקדם מידי,,,אולי שווה לדחות את השיחה,קודם לעבור לגור יחד והרגיש שייך ואז להוסיף את הילדים,אני אישית לא הייתי ממהרת . בהצלחה

galor63

New member
תגובה

קודם כל תודה על התגובה גרושתי היא ממש לא טחפוס מפרגן (אחת בעיות הזוגיות שלנו בעבר) ולכן לא הייתי בונה עליה ככח פירגון אלא כאחת שתתרפד במין עוקצנות ידידותית לגור ביחד כנראה עוד חודש או חודשיים , אך לבשר להם מוטב שידעו ראשונים ממני ולא מהסביבה - כך דעתי האם אני טועה ? אורי

הבנתי

שתף אותם בכך שיש לך חברה...בת זוג נראה לי משהו חליפי לאמא...ופחות מוצלח. ואת נושא המעבר לדירה תשאיר עם סימן שאלה? משהו כמו אני רוצה שתכירו את חברתי...ואם זה יזרום אולי בהמשך נעבור לגור יחד... אני לא בטוחה שהייתי שואלת אותם מה דעתם? מהסיבה שהם יצטרכו לקחת צד או חלק בהחלטה שלך,פשוט לשתף בגובה העיניים אבל עם בטחון ובלי רגשות אשם,עם שלמות .

galor63

New member
תודה

תודה אני מבטיח לעדכן בסוף הערב (לאחר שילכו לישון) אורי

galor63

New member
היי ותשובות

שלום לכולם אז ככה, לא נוצרה אפשרות לשיחה עם כולם יחד , ולכן עשיתי זאת פרטני לשני הילדים הסברתי כי גם לי וגם לאימא ישנם חיים חדשים ויכול להכנס בן זוג ואם אראה צורך אני אעבור לגור איתה הם קיבלו זאת בהבנה , אך דעתי היא שעד שיבוא היום בו יפגשו אותה או שנעבור לגור ביחד רק אז נראה אם מע' היחסים טובה תודה לכולם אורי

עלמה 3

New member
קח בחשבון ../images/Emo70.gif

שמערכת יחסים, זה לא בורקס בתנור......... זה לוקח זמן, לאט לאט בהידברות ובדרכי נועם......... בהצלחה, עלמה

מה לא ../images/Emo4.gif

ואני הייתי בטוחה שהם בורקס בתנור ואכלתי הכל נשארתי רעבה ואני רוצה עודד ובנוסף זללתי אותם מהר כשהם היו מאד חמים ישירות מהתנור ויצאתי

דברים משתנים

ויש דברים שלא. הרבה ילדים רוצים וחולמים, שנים רבות לאחר פירוד הוריהם על חזרה של חיים יחד של הוריהם,אידיליים כמו שלא היו מעולם.זה קורה וזה טבעי. אני שמחה בשביל ילדיך שהיה לך אומץ לספר להם על הקשר החדש שלך. הסתייגויות. כמעט תמיד: אני הייתי קודם בודקת היטב את הקשר לפני שהייתי מציגה את החבר החדש שלי .ונותנת לו תקופת הרצה .רק אחר כך הייתי מודיעה להם. מותר שיהיו ידידים (מה שנקרא בפי ילדינו : יזיזים). דבר שני . להודיע להם על מעבר לחיים משותפים כאשר הזמן לא ידוע - זה קשה אי ודאות זה גורם מתיש. אני הייתי מספרת רק ממש לפני המעבר. זה אמנם פחות נכון לגבי הילדים הגדולים - אבל זה נכון בעיקרון. חוץ מזה : בהצלחה!

למעלה